Goede behandeling en passende service zonder woekerprijzen maakt dit een top salon waar ik altijd kom

Lashnovo is een innovatieve beautybrand gespecialiseerd in hoogwaardige DIY cluster lashes en professionele lash extension producten. Ons doel is om iedereen, van beginners tot professionals, de mogelijkheid te geven om moeiteloos salonwaardige wimpers te creëren – thuis of in de salon. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, gebruiksgemak en luxe design te combineren. Onze collecties, waaronder Viola, Nola, Lyra, Anaya, Amara en Noir Volume, bieden voor elke stijl een perfecte match, van natuurlijk tot vol volume. Daarnaast bieden wij complete sets met bond, sealant, remover en lash tweezers, zodat je alles in één pakket hebt. Bij Lashnovo draait alles om confidence, comfort en class. Al onze producten worden zorgvuldig getest, zijn vegan en cruelty-free, en verpakt in elegante, duurzame verpakkingen. Of je nu een beauty lover, lash artist of saloneigenaar bent, Lashnovo helpt je om de perfecte look te creëren met producten die je kunt vertrouwen. Bezoek onze website www.lashnovo.com en ontdek de kunst van effortless beauty.

4,6

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn wimpers! Er wordt echt geluisterd naar je wensen en het resultaat is prachtig natuurlijk. De stylisten zijn superprofessioneel en de salon ziet er schitterend uit. Absoluut een aanrader.

24 décembre 2025

Al vele jaren super tevreden over het…

Al vele jaren super tevreden over het lieve personeel, de uitvoering van behandelingen en het uiteindelijke resultaat. Ze denken altijd met je mee en bespreken je wensen. Heb al zoveel complimenten over mijn wimpers al mogen ontvangen! Echt een aanrader voor de mooiste wimpers en liefste dames die je behandelen!

6 janvier 2026

Als je een goeie salon zoekt waar ze de…

Als je een goeie salon zoekt waar ze de wimpers super goed zetten dan moet je echt bij salonnovo zijn! Ik zit al jaren bij de zelfde wimperstyliste die hier in deze salon ook werkt. Ik ga weer elke keer blij weg als ik hier ben geweest. dames jullie zijn allemaal toppers!!!

5 janvier 2026

Tevreden en snel geleverd

Super tevreden over Lashnovo! De kwaliteit van de lashes is top, makkelijk aan te brengen en ze blijven goed zitten. Snelle levering

5 janvier 2026

BESTE SALON

Zo vriendelijk en zo professioneel! Ik ga nergens anders geen! Zowel Beril als Destina zijn geweldige professionals!

2 janvier 2026

Wimpers!

De cluster wimpers van Lashnovo zijn echt top. Makkelijk aan te brengen en blijven supergoed zitten. Ik bestel zeker opnieuw!

18 novembre 2025
Logo de Lashnovo

Réponse : Lashnovo

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de cluster wimpers zo goed bevallen en dat het aanbrengen en dragen naar wens is. We waarderen het dat je opnieuw bij ons wilt bestellen en zien je graag terug.

Groetjes,
Team Lashnovo

Ontzettend fijne cluster wimpers

Ontzettend fijne cluster wimpers, super makkelijk om aan te brengen en hele fijne applicators. Service is echt top, reageren gelijk als je vragen hebt en bestelling word snel geleverd. Heel blij mee, ik ga zeker vaker bestellen!

23 novembre 2025
Logo de Lashnovo

Réponse : Lashnovo

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat de cluster wimpers en applicators naar wens zijn en dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Fijn dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Groetjes,
Team Lashnovo