Vi har fået forsatsvinduer i vores lejlighed og vi er super tilfreds. De er både flotte og fungere virkelig godt. De gøre en stor forskel i forhold til støj fra vejen. Kommunikation og service var... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har fået sat de flotteste fortsatsvinduer op og er super glade for resultatet. Lydmæssigt har det gjort en kæmpe forskel mht. at skærme for larmen fra gaden. Alt fungerede fra start til slut og... Voir plus
Jeg fik lavet et støjreducerende vindue til min datters værelse der vender ud mod en trafikeret gade. Virker Perfekt. Efter at have scannet markedet for leverandører, landede jeg hos Lasse Bach.... Voir plus
Du kan trygt bestille dine forsatsvinduer hos LB Døre & Vinduer. Både Lasse og montøren er yderst professionelle og leverer præcist dét man håber på, når man indgår en aftale med et seriøst firma. Båd... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
LB Døre og vinduer tilbyder for nye døre og vinduer i bedste kvalitet. Vi har erfaring siden 1985 og yder altid rådgivning. Indhent et Uforpligtende Tilbud!
Coordonnées de contact
Saksholmvej 26, 4733, Tappernøje, Danemark
- lasse-bach.dk
Perfect håndværk
Perfect håndværk, godt service, holde timeline, godt price, professional arbejde. Alt i alt godt oplevelse.
Hojat Niafattah
Det har været en god oplevelse fra…
Det har været en god oplevelse fra start til resultat.
God høflig, ærlig og professionel betjening.
Vinduerne er gjort en markant bedring i min lejlighed. Nu er her for alvor rart at være
Oplevelsen var tryg og professionel fra…
Oplevelsen var tryg og professionel fra start til slut. Behagelig og hjælpsom kommunikation. Vores nye forsatsvinduer fungerer, og så er de smukke. Vi er meget glade for det hele alt i alt.
Jeg bestilte forsats vinduer på hjemmesiden
Jeg bestilte forsats vinduer på hjemmesiden efter råd fra LB om opmåling.
3 ugers leverings tid
Vinduerne er er meget fin kvalitet og jeg har monteret dem, de passede perfekt.
Jeg kan klart anbefale LB vinduer
Flotte forsatsvinduer
Super kommunikation med Lasse. Flink og venlig medarbejder som installerede forsatsvinduerne. Vi er rigtig glad med resultatet.
Meget tilfreds
Jeg har fået lydisolerende forsatsvinduer fra LB Døre & Vinduer, og er meget tilfreds med resultatet. Vinduerne er flotte lavet og monteret, og de har reduceret trafikstøjen markant.
Støjen er nu helt væk ....
Vi har fået LB Døre & Vinduer til at opmåle, fremstille og montere 3 sæt støjisolerende forsatsvinduer.
Vi er meget tilfredse med resultatet, støjen fra bilerne på en befærdet gade i København er helt væk.
Al kommunikation med Lasse har været perfekt, kvaliteten i top, og hans håndværker super professionel og venlig.
Gode vinduer og venlig medarbejder
Vi er super glade for vores nye forsatsvinduer, som vi fik monteret i januar. Vi fik monteret 5 stk. De er utrolig støjdæmpende. Venlig medarbejder, som monterede vinduerne uden problemer og uden det helt store oprydningsarbejde efterfølgende.
Dygtig, professionel, og en virkelig flink
Efter at have scannet markedet for leverandører, landede jeg hos Lasse Bach. Det har jeg ikke fortrudt. God pris, professionelt arbejde, og et produkt der lever helt op til det lovede.
Jeg kan ubetinget anbefale Lasse Bach videre til andre.
Meget tilfreds kunde
Vi har fået monteret et forsatsvindue i vores soveværelse pga. vejstøj. Vi er super tilfredse med både kvalitet, pris og udseende på vinduet. Kan kun anbefale LB vinduer og døre.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.