1. Entreprise de logiciels
  2. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  3. Concepteur de sites web

Quality Software Development We are senior full-stack software engineers, UI/UX experts, and product owners. Our Agile teams develop web, mobile, XR/VR, AI and other applications for international partners.

3,7

Moyen

Great delivery on complex projects, always.

As the CTO of Diagnostic Biochips Inc., I can confidently vouch for the quality of work done by Lasting Dynamics. We have been working together since 2020, on projects that dealt with very complex neuroscience data analysis and visualization software platform. Communication has always been effective to ingest our unique requests and to provide timely progress reports. We will likely continue this partnership for as long as there is demand for our company to develop software products/services.

22 octobre 2025

Ho collaborato con Lasting Dynamics

Ho collaborato con Lasting Dynamics come Project Manager della mia azienda su un progetto di sviluppo software in ambito medico.
Insieme abbiamo gestito la parte di UI/UX design e frontend di due applicazioni, e devo dire che è stata un’esperienza eccellente.
Il team è sempre stato molto proattivo, comunicativo e attento a capire davvero le nostre esigenze.
Mi è piaciuto il modo in cui hanno saputo tradurre le nostre idee in soluzioni concrete e di qualità: il loro know-how tecnico ha risposto perfettamente a ciò che ci aspettavamo.
Collaborare con loro è stato semplice, fluido e anche piacevole dal punto di vista umano — qualità non scontate in un progetto complesso come il nostro.

30 septembre 2025

Fake reviews and bad culture

It turns out that the most reviews about the company are fake, or written by employees or CEO pretending to be clients.
Also I know a few people that worked there, and they all confirmed that the culture is horrible, and that the quality of products is therefore questionable.

15 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit