Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde problem med min CANVAS fredag, og må sige at forretningen bare gjorde alt for og hjælpe mig… Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt enestående posetiv oplevelse ved telefonkøb. Fik en fremragende og udførlig besvarelse af nogle tekniske spørgsmål. Da vores internet var nede, og vi ikke kunne handle online Black Frid... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O.. Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og kundevenlig betjening. Jeg havde sendt en besked via kontaktformularen på hjemmesiden om aftenen, næste dag blev jeg så ringet op af en sød og rar medarbejder, som var tålmodig... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de télévisions

Écrit par l'entreprise

LBS-B-O Frederikshavns mål er altid at give dig en spektakulær og enestående oplevelse, både når du er i butikken, samt når du benytter dine Bang & Olufsen produkter derhjemme. Du får altid kompetent rådgivning af specialisterne, således du kommer hjem med de produkter, som passer til dine personlige behov.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Ualmindelig god service!

Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super professionelt afhjalp mit problem…
Dejligt og mærke at man bliver ved med og forsøge og afhjælpe problemet, selvom det var i ferietiden og egentlig umuligt, fantastisk gået! Tak 🙏🏻

30 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

HIFI-Pusher er vejer til god lyd

Jeg må undskylde for at det jeg skriver er med risiko for at give en i forvejen travl mand mere arbejde.
Men skal du bruge den gode lyd er Ronni din mand til at sætte den lyd sammen der duer for dig.
Han har fuld valuta på stjerner her fra, og tusind tak for hjælpen med min nye lyd er glad på en måde der ikke kan skrives.
Tak Ronni

16 mai 2025

De reddede vores Jul

Vores B&O fjernsyn gik i udu her op til jul. Vi kontaktede LBS-B-O Frederikshavn, hvor vi oprindeligt havde købt fjernsynet.
Da de ikke kunne nå at reparere det inden Jul, sørgede Martin for at vi lånte et andet fjernsyn, som blev leveret til os i Aalborg, og installeret, så vi kunne se TV her i julen.
En meget flot service, ud over det normale, som Martin fortjener stor ros for.
God Jul til jer alle i forretningen.
Inger Marie og Jens Skovgaard
Aalborg

20 décembre 2024

Kære Jens og Inger,

Tusind tak for jeres hjertevarmende anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at vi kunne hjælpe jer i en presset situation og sikre, at I kunne nyde julen med TV’et på plads. Martin vil helt sikkert blive glad for jeres ros, og det betyder meget for os at høre, at I sætter pris på vores service.

Vi ønsker jer en fortsat glædelig jul og et fantastisk nytår!

De bedste hilsner,
Janevar / LBS-B-O Frederikshavn

Fantastisk service

Fantastisk service af Anders og LBS, hvor man virkelig følte sig værdsat som kunde. Kan varmt anbefales både på kompetencer og serviceniveauet. Mvh Martin

8 novembre 2024

Kære Martin, 😊

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på dine venlige ord.

Fantastisk service

Super behjælpelig og hurtige handlet har der flere gang kan varm anbefales

18 juillet 2024

Réponse de LBS-B-O Frederikshavn

Hej Per, :-) Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har oplevet vores service som fantastisk. Det er vores mål at være hjælpsomme og effektive, så det glæder os, at du har fået hurtige svar på dine spørgsmål. Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er vores team altid her for dig! Med venlig hilsen, Janevar - LBS-B-O

Super god og venlig vejledning på

Super god og venlig vejledning på
Telf.... grundig og hjælpsom.
Venligst
Søren Knudsen

4 juin 2024

Kære Søren, 😊

Mange tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på dine venlige ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekstraordinær god service - igen!

Vores Beovision Eclipse har en fejl på skærmen og efter at have kontaktet Laust oplever jeg udelukkende fremragende service og hurtig reaktion.
Jeg har nu handlet hos LBS i ca. 15 år og ovenstående er en af årsagerne til at de næste produkter også bliver købt i Frederikshavn.

12 février 2024

Kære Michael, 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service, og at du har haft gode oplevelser med Laust. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige kundeservice og reaktionstid, så det glæder os at se, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig.

Det betyder meget for os at have loyale kunder som dig, og vi sætter stor pris på, at du har valgt LBS i hele 15 år. Vi ser frem til fortsat at kunne betjene dig og sikre, at dine kommende køb også opfylder dine forventninger.

Tak igen for din tillid og støtte. Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os.

Janevar - Lyd og Billede Specialisten

Fantastisk service

Fantastisk service super hjælpsomme og hurtige til at svare på spørgsmål

Kan varmt anbefale

20 novembre 2023

Hej Mathias, :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Umulig at komme i kontakt med.

18 novembre 2023

Hej Arne.
Beklager hvis du har forsøgt at ringe uden held. Vi må indrømme vores telefoner har været lidt for belastet her under Black Week/Black Friday.
Har du mulighed for at sende os en mail på 9900@lbs.dk, bruge vores chat på www.lbs-b-o.dk hvor du helt sikkert altid kan komme igennem og som minimum ligge en besked. Du er også velkommen til at ringe på 98439988 og hvis alle er optaget ligger du bare en besked og første ledige medarbejder vil så ringe dig op.
Med god weekend
Kundeservice
LBS-B-O

Købte et Samsung 75’ tv

Købte et Samsung 75’ tv
Meget profesionelle folk der arbejder der som ved noget om de produkter det sælger
Fine priser samt fin support efter salget
Absolut et sted jeg handler igen

7 octobre 2023

Hej Tom, :-)
Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden. Tak for din tillid!

Janevar - Lyd og Billede Specialisten

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god og behagelig service

Fantastisk god og behagelig service, fik vores B&O TV tilpasset til vores ønsker og installeret og klart til brug herhjemme. Søren er bare uovertruffet servicemindet og alle aftaler overholdes til punkt og prikke. Man kan trygt handle med LBS-B-O i Frederikshavn og kan varmt anbefales.

3 octobre 2023

Hej Gunnar, 😊

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god og behagelig serviceoplevelse hos os. Vi er stolte af at have medarbejdere som Søren, der yder uovertruffen service. 👍

Vi sætter stor pris på din anbefaling og tillid til LBS-B-O i Frederikshavn. Vi lægger stor vægt på at overholde vores aftaler og at levere den bedste kundeoplevelse. Hvis du nogensinde har brug for mere hjælp eller rådgivning, er vi altid her for dig.

Janevar - LBS-B-O Frederikshavn

Fremragende og venlig betjening

Fremragende og venlig betjening
Fremragende og venlig betjening!
Lynhurtig service med kommunikation direkte med forretningen, uden ventetid.
Største anbefaling herfra!

2 octobre 2023

Hej Johan, 😊

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi værdsætter din anerkendelse af vores service og kommunikation. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Janevar - LBS-B-O Frederikshavn

Bedste service

I dag var mig og min kone for første gang hos lyd og billede specialisten Frederikshavn. Vi havde igennem noget tid gået og snakket om vi godt kunne tænke os en Beosound A9 mk5. Idag tog vi så springet. Vi havde en aftale med Anders og selvom han aldrig havde mødt os kom han hurtigt hen og spurgte friskt. Er det fra Aalborg og det var vi jo 😊. Vi fik lov til at lytte til den lækre højttaler imens vi gik rundt. Da vi skulle skrive papiret under blev vi budt på noget at drikke. Først trængte vi ikke. Men så kom en anden super flink og smilende herre og spurgte igen. Vi takkede ja og det endte med at vi gik fra butikken med en a9 og en a1. Aldrig i mit liv har jeg fået bedre mere smilende og afslappet betjening. Stort tak til Anders og alle jer andre for jeres imødekommenhed. Vi giver højeste score på Trustpilot og vil på det kraftigste anbefale at køre til Frederikshavn efter bang og Olufsen produkter.

19 août 2023

Hej Marc, 😊
Anders og resten af holdet sender en stor tak tilbage for jeres rosende ord. Vi glæder os til at have jer tilbage i butikken og håber, at I får masser af glæde af jeres nye Beosound A9 mk5 og A1.

Hvis I nogensinde har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

Excellent Customer Understanding and Support

Needed new TV and a Theatre soundbar and Laust was excellent in understanding the requirements, coming back with an explanation of what to buy and how it best fitted together. We agreed within days and everything was delivered the day after. Excellent and over and beyond support from the team. Thank you.

29 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet hos B&O i Frederikshavn…

Har handlet hos B&O i Frederikshavn flere gange og altid mødt god service og kvalitet. Nu har jeg lavet en handle på et gammelt produkt til et nyere og igen god service som altid. Jeg vil altid anbefale man lige giver dem et ring hvis man skal bruge et B&O produkt 😁😉

28 juin 2023

Hej Stig,

Tusind tusind tak for din positive anmeldelse!

Lyd & Billede Specialisten

Nem og hurtig

Nem, hurtig betjening og rigtig flink gut, Anders. 😊👍🏼

23 juin 2023

Hej Christoffer,

Tak for de 5 stjerner!

Mega god service…

Kan kun sige tak for den gode service og behandling , specielt tak til Anders ved B&O afdeling , kan kun gi dem 5 stjerner, for den menneskelig forståelse , den konduite og professionalisme. Så derfor kan jeg give de bedst anbefalinger ved at handle ved LBS .
Mvh Jens

22 juin 2023

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig gode muligheder for nyt og brugt…

Rigtig gode muligheder for nyt og brugt B&O produkter .

Hjælpsom personale der hjalp med sammensætningen af det brugte jeg købte med hensyn til hvad der kørte bedst sammen og jeg fik min ønske løsning . Kan varmt anbefales og er helt sikkert et besøg værd .

17 juin 2023

Hej Carsten,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Noté 1 sur 5 étoiles

Har i flere år handlet med LBS med…

Har i flere år handlet med LBS med tilfredshed, men åbenbart er virksomheden vokset fra god personlig kundebetjening til astrobot.
Har nu siden juni 22 forsøgt at opsøge en handel (byttehandel) fra Loewe til B&o, b.la. med LN (ejer) eller SR, men blev træt af manglende opfølgning (til dd.), så ordren er desværre gået til en anden udbyder

29 novembre 2022

Hej HFE
Vi beklager din oplevelse. Jeg ved mine kollegaer her under Black Week har lagt helt vandret men derfor bør du alligevel kunne få et godt tilbud fra dem. Jeg kan ikke lige finde dig i vores system. Har du mulighed for at kontakte vores indehaver Laust Nielsen direkte på 20484033 eller ln@lbs.dk så han kan forsøge at hjælpe?
Kundeservice
Lyd og Billede Specialisten

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus