Jeg havde en fantastisk oplevelse, da jeg i januar 2026 købte min Ford explorer hos langsø biler. De var meget venlig og imødekommende. Tog sig god tid til mig og svarede på mine spørgsmål. Jeg havd... Voir plus
Lisez les avis des autres
En meget fin service hele vejen, da jeg købte min Renault Zoe. Også gode råd om tilkøb af garanti etc, men måske kunne der være fortalt lidt mere om bilens styrker og svagheder. Ellers er der bestemt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Langsø Biler er et super tillidsfuldt og trygt sted at handle bil. Man bliver budt velkommen med et håndtryk, og er i en jordnær dialog hele vejen igennem til underskrevet købsaftale. En grundig g... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Langsø Biler er et vågent, dynamisk bilhus med stor erfaring i brugtbilsbranchen. Vi er beliggende i Silkeborg, og du er altid meget velkommen til at kigge forbi for at se vores flotte udvalg af nyere, brugte biler, prøvekøre den bil, du har i kikkerten og tage en snak om dit næste bilkøb. Hos os er kunden i centrum, og vi gør altid vores bedste for at møde alle vores kunder i øjenhøjde og give professionel og ærlig rådgivning. Vi ved, at et bilkøb er en stor beslutning. Derfor er tryghed og tillid enormt vigtige parametre for os. Vi er sågar klar til at stå på mål for, at det aftalte indfries. Når du køber din nye, brugte bil hos os, er du garanteret en bil af høj kvalitet. Alle vores brugte biler gennemgår en professionel klargøring før levering, hvilket blandt andet indebærer komplet afrensning og grundig rengøring indvendigt samt udvendig polering. Du er derfor sikret en flot, brugt bil i topstand. Hos Langsø Biler er vi en del af Autobranchen Danmark samt DBFU – Dansk Bilforhandler Union – og BrugtBilGarantiFonden. Det er din sikkerhed og garanti for en god, pålidelig og tryg brugtbilshandel med rimelige og fordelagtige vilkår.
Coordonnées de contact
Håndværkervej 4, 8600, Silkeborg, Danemark
- salg@lbsilkeborg.dk
- lbsilkeborg.dk
Jeg havde en fantastisk oplevelse
Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse og jeg er stadigvæk så glad for bilkøbet hos Langsø biler. Kan kun anbefale dem, hvis I står og mangler en ny bil!
Rigtig god oplevelse!
Jeg handlede med Magnus, hvis kundebehandling og formidling af købet var professionel og helt i top. Venlig, imødekommende og kyndig vejledning fra start til slut, hvilket gav mig et godt beslutningsgrundlag. Grundig gennemgang af køretøjet ved levering. En stor fornøjelse og min uforbeholdne anbefaling.
Rigtig fin instruktion i bilens…
Rigtig fin instruktion i bilens funktion. Super fin bil( Ford Explorer)
Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
Jeg handlede med Jack og der må jeg bare sige at servicen var helt i top.
Rigtig god information igennem hele forløbet. Bilen var self kar til den aftalte tid og de udbedringer som skulle laves var udført til UG.
En meget informativ og omhyggelig…
En meget informativ og omhyggelig orientering inden køb af bil. Indehaveren er en venlig , ordentlig og instruktiv person som indgyder tillid.
God start, men savnede opfølgning og proaktivitet
Jeg sidder tilbage med en lidt blandet følelse efter mit bilkøb. Overordnet set er jeg glad for min nye bil, men selve processen har desværre været præget af manglende kommunikation.
Det positive: Oplevelsen startede rigtig godt. Jeg havde en fantastisk dialog med Bjarne over telefonen omkring min byttebil. Han var utrolig behagelig at tale med, og vi fik hurtigt lavet en aftale om, at jeg skulle kigge forbi.
Det knap så positive: Da jeg kom forbi butikken for at skrive under, blev jeg mødt af en anden medarbejder, som desværre virkede ret uinteresseret. Det føltes lidt som en "lad os bare få det overstået"-oplevelse, hvilket tog toppen af glæden ved at købe ny bil.
Efter underskriften følte jeg desværre, at jeg selv skulle være den opsøgende part for at få tingene til at ske:
Manglende status: Da leveringstiden på anhængertrækket var usikker, aftalte vi, at forhandleren skulle kontakte mig. Jeg endte dog med selv at skulle rykke for status af flere omgange.
Langsom afmelding: Min byttebil blev først afmeldt 8 hverdage efter overlevering, hvilket er langt over de normale 4 hverdage. Her måtte jeg også selv rykke for at få bekræftelse på, at det overhovedet skete.
Konklusion: Handlen som helhed er godkendt, og bilen fejler intet, men jeg havde forventet en mere proaktiv tilgang. Som kunde er det frustrerende selv at skulle rykke for deadlines og opfølgning, efter man har skrevet under.
Trygt og godt
Trygt og godt - nu med en fed og cool BMW iX3
Vi købte for nyligt en BMW iX3 af sælgeren Magnus.
Det var en god oplevelse fordi vi ikke følte os presseede til at kigge på noget som vi kke var interesseret i. Trygt fordi det gav os mulighed for at selv at beslutte uden at have en sælger pustende i nakken.
Seriøsitet omkring handlen og købsprocessen.
Vi kom efter bilen og blev godt behandlet og kunne køre glade derfra. Vi giver Langsø Biler vores varmestes anbefalinger / Marika & Jens
Vi har lige hentet vores nye bil...
Vi har lige hentet vores nye bil...
Selv om vi kommer før var det intet problem.
Kundeservicen var helt i top, fra alle sælger.
Vi blev fulgt helt til vi satte os i bilen for at kører...
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra
This is the 4th car I buy from Langsø…
This is the 4th car I buy from Langsø biler, and I wouldnt buy from anywhere else. Trustworthy, good guidance and always willing to help and find the right solution.

Réponse : Langsø Biler Silkeborg Aps
Super service ved Langsø biler!
Super service ved Langsø biler!
Magnus hjalp mig igennem hele processen, fra start til slut, hvor jeg følte mig set og hørt. Kæmpe anbefaling her fra.
Vi var på udkig efter en VW Polo og…
Vi var på udkig efter en VW Polo og fandt den ved Langsø Biler. Vi spurgte på en prøvetur og da vi ankom stod bilen klar indenfor så vi kunne få den gennemgået i tørvejr. Det blev bilen vi skulle have og Daniel sikrede at alt blev klar til tiden og vi har siden nydt den fine bil.
Highfive til Magnus!
Solid vejledning og kæmpe ros til Magnus for at hjælpe os i mål med bilkøb. Det blev ikke til en handel hos Langsø biler, men en god service skal altid anerkendes! Og det fik vi ved Langsø biler.
En ren fornøjelse
Det var så fint at handle der, super service og højt informationsniveau,
Magnus ,very helpful
Magnus ,very helpful, lovely car, couldn't be better. All good, will update if we have snags heh.
Picked up Suzuki Vitara Friday drives like a dream.Good recommend Langsø biler,
Bodil & Peter.

Réponse : Langsø Biler Silkeborg Aps
Utrolig hjælpsom hele vejen igennem
Utrolig hjælpsom hele vejen igennem, og virkelig flink personale.
Vh Jonas

Réponse : Langsø Biler Silkeborg Aps
Langsø Biler er et super tillidsfuldt…
Langsø Biler er et super tillidsfuldt og trygt sted at handle bil.
En grundig gennemgang af bilen samt opsætning af bruger ved udlevering.
Alle indgåede aftaler er overholdt til punkt og prikke.
Vi kunne helt sikkert handle bil der igen.

Réponse : Langsø Biler Silkeborg Aps
Super fin service og god vejledning.
Super fin service og god vejledning.
Vi kunne få bilen vi købte med samme dag. Det eneste lille kritikpunkt er, at bilen ikke stod skarpt i indvendig rengøring inden levering.

Réponse : Langsø Biler Silkeborg Aps
Rigtig god service og god oplevelse at…
Rigtig god service og god oplevelse at købe bil her. Købte en flot Mini Cooper SE som vi er rigtig glade for. Meget god vejledning omkring købet og blev mødt af et venligt og hjælpsomt personale.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.