Kæmpe anbefaling!! Vi fik taget graviditetsbilleder og familie billeder, og de er blevet helt fortryllende. Hun ved virkelig hvad hun laver med lys, farver og baggrund, og sætter fokus på de naturlig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har været så heldig at stå foran kameraet hos Lene, 3 gange nu. 2 mini sessions og en almindelig. Jeg kan KUN sige gode ting om Lene og hendes arbejde! Hun er så dygtig og jeg elsker de minder... Voir plus
Vi blev anbefalet at bruge lene til at forevige vores graviditet. Det skabte en stor tryghed at at Lene kom hjem til os i privaten, især da vores store datter på 4,5 år tager noget til at varme op... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
LC-Fotografering er en passioneret, personlig fotografvirksomhed drevet af mig, Lene. Jeg tilbyder en bred vifte af fotografiske tjenester, herunder bryllups-, familie-, nyfødt-, portræt-, gravid-, baby-, begivenheds- og erhvervsfotografering. Som solo-fotograf er det mig, der følger hele processen fra start til slut, og jeg fotograferer altid med hjertet ❤️ For mig handler fotografering om mere end blot at tage billeder – det handler om at fange personlighed og sjæl i hvert eneste skud. Jeg ser det som en ære at få lov til at forevige alt det smukke, jeg møder, især mennesker og deres unikke historier. Hvert foto er en mulighed for at indfange det ægte og autentiske, og jeg stræber altid efter at skabe minder, der varer ved i generationer.
Coordonnées de contact
Sønderborg, Danemark
- kontakt@lc-fotografering.dk
- lc-fotografering.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi har netop fået taget billeder af…
Vi har netop fået taget billeder af vores tre måneder gamle søn hos Lene, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.
Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte vi os velkomne. Lene var utrolig rolig, tålmodig og nærværende, hvilket skabte en tryg stemning. Hun havde en fantastisk evne til at følge hans tempo og gav sig god tid, så fotograferingen blev en hyggelig oplevelse frem for noget stressende.
Resultatet er simpelthen helt fantastisk. Billederne er smukke, naturlige og fyldt med personlighed. Hun har formået at indfange nogle øjeblikke, som vi kommer til at værdsætte resten af livet.
Vi kan kun give Lene vores allerbedste anbefaling!
Tusind tak for minder, vi kommer til at kigge på igen og igen. ❤️
Kæmpe anbefaling!!
Kæmpe anbefaling!!
Vi fik taget graviditetsbilleder og familie billeder, og de er blevet helt fortryllende. Hun ved virkelig hvad hun laver med lys, farver og baggrund, og sætter fokus på de naturlige øjeblikke.
Thank you very much dear Lene
Thank you very much dear Lene. We are very happy about the beautiful pictures from our wedding day. You have the perfect eye for wonderful pictures. We will remember this great day forever.
Lene er super imødekommende og virkelig…
Lene er super imødekommende og virkelig behagelig person, man føler sig virkelig tryg i hendes selskab. Jeg har fået taget gravid billeder, og er generelt ikke særlig god på kamera, men Lene fik det hele til at føles meget naturligt og behageligt. Virkelig en god oplevelse
Fantastisk sød
Rigtig sød, rar, empatisk fotograf. Virkelig imødekommende og man bliver både set og hørt❤️
- Hun kommer med gode ideer og hvordan man bærer sig af.
Skøn og professionel bryllupsfotograf
Lene er en fotograf der både skabte tryghed i planlægningen, på bryllupsdagen samt i efterbehandlings perioden. Hun har leveret et stykke kreativt arbejde vi aldrig havde forestillet os og i en platform som er super lækker og moderne. Dette tiltalte os rigtig meget at det hele var så tjekket. Og så var hun nærværende, professionel og super sød på selve dagen. Alt i alt en 10 ud og 10 oplevelse og kvalitet.
We had our wedding photo session with…
We had our wedding photo session with Lene, and it was very smooth and we could relax.
After few weeks, she sent us the photo gallery and the photo gallery was amazing! )
Kæmpe anbefaling 🌻
Lene var fotograf til vores sommerbryllup i august, og hun var helt fantastisk. Hun formåede at skabe en rolig og tryg atmosfære, samtidig med at hun var som en “flue på væggen”, der fangede alle de små, magiske øjeblikke uden at vi på noget tidspunkt følte os fotograferet. Resultatet blev præcis de naturlige og stemningsfulde billeder, vi drømte om. Vi kan varmt anbefale Lene! 🌼
Kæmpe anbefaling fra os !♥️
Vi havde Lene med til vores meget intime havebryllup tilbage i august.
Lene er et meget betænksom menneske som bidrager med mange kreative ideer.
Hun var spontan og til stede under hele processen.
Lene var rolig og meget professionelt hele vejen igennem fra formødet til selve fotograferingen på dagen.
Lene udstråler en ro og en professionalitet omkring sit arbejde som gav både os og børnene tryghed under hele fotograferingen på dagen.
Ikke mindst har vi modtaget de flotteste billeder som blev lige som vi havde ønsket os og aftalt med Lene.
Lene har sat et kæmpe arbejde i detaljer og vi er så glad for at det lige netop er hende som har foreviget vores store dag.
Lene har formodet at fange stemningen i bilderne på en meget unik måde.
Man er ikke i tvivl at hun lever og ånder for sit arbejde bag linsen.
Hvis du vil have bilder med emotioner, kærlighed og helt unikke øjeblikke
kan vi helt klart anbefale at booke Lene !!!♥️
Kæmpe anbefaling 🌼
Jeg har brugt Lene af 3 gange til fotografering af mine drenge og der har været skønne pletskud hver gang ❤️
Om hun har 1 time eller 20 minutter, så formår hun, at fange de små øjeblikke og fange drengene på præcis den måde de er.
Jeg kan kun give Lene de varmeste anbefalinger 🌼
5/5! Så dygtig, tak for de minder du skaber
Jeg kan KUN sige gode ting om Lene og hendes arbejde! Hun er så dygtig og jeg elsker de minder hun skaber for min familie og jeg.
Som person er hun super rar at være omkring, hvilket gør, at man også føler sig afslappet foran hendes kamera.
De varmeste anbefalinger herfra, jeg glæder mig allerede til, at jeg skal have taget billeder af hende igen 🫶🏼
Stor anbefaling herfra!
Vi blev gift i lørdags og havde Lene med hele dagen og aftenen. Det kan vi kun anbefale! Der er blevet taget billeder af det hele og trods vi kun har set et sneak peak, så kan jeg slet ikke vente med at se resten. Så smukke billeder! Lene er yderst professionel, sød og nem at samarbejde med på ens store dag.
Billeder fulde af kærlighed og personlighed
Vi kan ikke andet end at anbefale og rose Lene til skyerne! Vi blev gift d. 24. Maj 2025 og var så heldige at Lene havde tid til at være vores fotograf på dagen.
Vi havde booket hende til vielsen på rådhuset og efterfølgende billeder udenfor på en lokation vi selv var med til at bestemme sammen med Lene.
Vi er begge ikke så vilde med at få taget billeder, men med Lene var det bare en fantastisk oplevelse.
Hun var god til at fange de smukke øjeblikke og har et fantastisk øje for naturlige og smukke billeder.
Man mærker helt klart Lenes passion for at sætte sig ind i hendes kunder, og hun forstår virkelig at fange deres personligheder og ønsker i hendes billeder.
Vi elsker ALLE vores billeder som har fanget følelserne bag vores store dag perfekt 💜
10/10
Vi har fået de FINESTE billeder ud af en mini session. LC er så professionel, og virkelig god med ideerne. Vi kunne naturligvis ikke nøjes, og skulle have hele albummet. Priserne er helt iorden - og det er helt klart ikke sidste gang, at vi får taget billeder her. Kæmpe anbefaling!
‘Et billede siger mere end 1000 ord’
‘Et billede siger mere end 1000 ord’
Du er bare den bedste til, at fange lige præcis de der øjeblikke, som man går efter i et billede. Du er skide sød og nede på jorden! Jeg vil til enhver tid anbefale dig - og håber så meget, at jeg får mulighed for, at få taget billeder ved dig igen - så må vi se, i hvilken anledning😜 Lene, tak for de smukkeste billeder!!!🙏🏼❤️ eneste fejl jeg kan nævne er, at jeg ikke opdagede dig noget før😔
Fik tage nogen rigtigt gode billeder
Fik tage nogen rigtigt gode billeder, selvom min datter ikke helt ville samarbejde. Det er ikke sidste gang vi kommer🙂
Lene er super behagelig at være i rum…
Lene er super behagelig at være i rum med. Hun har altid gode ideer. Og man føler altid at hun har sat sig ind i de ønsker man har. Vi har brugt Lene flere gange til vores hjemmesider og SoMe brug. Og vi har altid fået meget ros for de skønne billeder.
Man er meget velkommen til at se det færdige resultat på Iben T
Tak for denne gang vi ringer igen Lene ;-)
Kæmpe anbefaling
Vi blev anbefalet at bruge lene til at forevige vores graviditet.
Det skabte en stor tryghed at at Lene kom hjem til os i privaten, især da vores store datter på 4,5 år tager noget til at varme op hos fremmede.
Lene var super god til at være nede på hendes niveau og give hende den tid der skulle til for at få nogen rigtigt gode billeder i hus.
Vi vil klart anbefale at bruge Lene til at få skabt nogen skønne øjeblikke i hjemmelige rammer.
Lene får min varmeste anbefaling
Lene får min varmeste anbefaling, da hun formår at skabe et rart og naturligt rum. Lene er vildt dygtig til sit arbejde, og formår at få alle de små detaljer med. Jeg er glad for jeg valgte Lene til at forevige vores minder, og vil til hver en tid kontakte hende igen når vi skal have foreviget flere minder. Samtidig er Lene et rart og hjertevarmt menneske, som jeg også er sikker på er med til at skabe den gode oplevelse.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.