À propos de l'entreprise

1. Consultant en informatique

Écrit par l'entreprise

LeadGains helps businesses transform their sales process with AI-driven solutions that automate lead management, personalize follow-ups, and boost conversions. With 24/7 engagement, real-time analytics, and proven results, we empower businesses to save time, reduce costs, and scale effortlessly. Discover how LeadGains can help your business grow at leadgains.ai.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Goede resultaten

In contact gekomen met Leadgains via een facebook ad over een database reactivatie me Al die ze doen. Gezien de hogere prijs was ik eerst sceptisch of het zou werken, maar ze stelden mij 10 gratis afspraken voor om het systeem te testen.

10 décembre 2024

Onmisbaar voor onze business

We gebruiken Julia (de ai) van Leadgains nu een paar maanden en ik kan er niet bij hoe we het vroeger deden zonder deze assistent. Het is echt een onmisbare software geworden in ons bedrijf. Team is vriendelijk en steeds bereikbaar via whatsapp.

19 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was eerst bang dat AI te…

Ik was eerst bang dat AI te onpersoonlijk zou zijn, maar deze assistent voelt natuurlijk aan. Klanten merken niet eens dat ze met een AI praten, al maken we het wel duidelijk dat ze met een bot praten. Ze hebben ook een team dat alle berichten opvolgt bij de opstart, en je nadien ook gebruik van maken tegen meerprij

17 décembre 2024

Top systeem!

We hebben deze assistent gekocht als experiment, maar het heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We krijgen regelmatig complimenten van klanten over hoe snel we reageren, en we zien idd betere conversies. .

12 décembre 2024

Gebruiksvriendelijk en voltte support

Wat mij het meest verbaasde, was hoe makkelijk het AI system te implementeren is. Binnen een paar uur hadden we alles ingesteld en draaide het zonder problemen. De finetuning heeft ongeveer een 3-tal weken geduurd, wat ruim binnen de 60 dagen was die ze vooropgesteld hadden.

18 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Al-assistent laten bouwen om onze leads…

Al-assistent laten bouwen om onze leads op te volgen en offertes te versturen. Ze vragen een bedrag voor de training, en installatie van de Al, en dan een maandelijks bedrag voor onderhoud en optimalisaties. Na offertes te hebben vergeleken bij meerdere aanbieders, heb ik uiteindelijk voor Leadgains gekozen omdat ze het verste staan, alhoewel ze zeker niet de goedkoopste waren. De bouw duurde iets minder dan een maand. Voorlopig ben ik tevreden over de resultaten en zie ik duidelijke verbetering in conversies

15 décembre 2024

Tnx Rolf

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij werken regelmatig samen met…

Wij werken regelmatig samen met leadgains. Kennis van zaken en een top team. ik kan het zeker aanraden

15 décembre 2024
Avis spontané

Réponse : Leadgains

Bedankt Christophe dat je jouw klanten van Eskidoos aan ons toevertrouwt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste contact met Mike was…

Mijn eerste contact met Mike was positief. Bij het eerste gesprek wou hij er zeker van zijn dat we een goed rendement op onze Al hebben, maar we hadden iets te weinig leads om het rendabel te maken. Hoewel we niets laten bouwen hebben, schrijf ik toch een positieve review omdat ze zo eerlijk waren om de Al niet te verkopen aan ons. We gaan aan de slag om meer leads te verzamelen en komen dan zeker terug.

11 décembre 2024

Bedankt Thibault

Vriendelijk team

Vriendelijk team, snelle integratie en goede producten. De Al boekt onze afspraken netjes in onze Google agenda in en zorgt voor alle herinneringen, opvolgen en annulaties. IK kan het zeker aanraden.

13 décembre 2024

Bedankt Christophe

Noté 5 sur 5 étoiles

we hebben een Al laten bouwen

we hebben een Al laten bouwen, omdat we onze leads (400-500 per maand) moeilijik konden opvolgen. Volt gehad met hun team dat kennis had in onze branche (dakwerken) ik zit nu in mijn derde maand en alles loopt beter dan verwacht.

13 décembre 2024

Thanks Dirk!

Leadgains topwerk

Leadgains heeft topwerk verricht. Ze hebben mijn volledige wijnvoorraad in een database gezet, waardoor mijn klanten nu via mijn AI-assistent eenvoudig vragen kunnen stellen over de wijnen die beschikbaar zijn en welk gerecht daarbij past. Het systeem werkt snel, professioneel en neemt me enorm veel werk uit handen. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn bedrijf wil automatiseren en zijn klanten een betere service wil bieden.

11 décembre 2024
Avis spontané

Réponse : Leadgains

Bedankt Dimi, veel plezier met jouw nieuwe secretaresse :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus