À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne

Écrit par l'entreprise

Wij geloven dat kwaliteit, transparantie en flexibiliteit de sleutel zijn tot succes. Onze missie? Jouw bedrijf voorzien van waardevolle leads die echt converteren, zonder de rompslomp waar traditionele leadbureaus je aan vastbinden.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Slech bedrijf

De beste Demi met de verkoop praatjes Dit bedrijf belooft veel stuurt je facturen van de 10 leads komen er 0 ,0 binnen dus pas op met deze dame ze is een oplichter alles gaat gelijk naar een incasso bedrijf omdat ze dan denkt haar geld te krijgen wij gaan de zien voor de rechter als ze komt ga niet met ze in zee
Collega's vriendelijke groet

30 mars 2026

Beste Kees,

Het beeld dat hier wordt geschetst, komt niet overeen met de werkelijkheid.

Sinds februari hebben wij conform afspraak actief leads en concrete afspraken voor jouw bedrijf ingepland, waaronder meerdere aanvragen voor grote en waardevolle opdrachten.

Wat wij extra betreuren, is dat je bij meerdere van deze ingeplande afspraken zelf niet bent verschenen. Hierdoor zijn concrete kansen op opdrachten verloren gegaan, terwijl de afspraken vanuit onze dienstverlening wel degelijk correct zijn geleverd.

Ondanks de openstaande facturen hebben wij op jouw uitdrukkelijke verzoek de werkzaamheden langere tijd voortgezet, omdat je herhaaldelijk aangaf dat betaling zou volgen zodra er een klant uit zou komen. In dat vertrouwen hebben wij meegedacht en doorgewerkt.

Dat de resultaten vervolgens uitbleven door het niet opdagen bij de ingeplande afspraken, kan redelijkerwijs niet aan onze dienstverlening worden toegeschreven.

Omdat betaling ondanks meerdere toezeggingen en extra coulance alsnog uitbleef, hebben wij de vordering volgens de gebruikelijke procedure uit handen moeten geven.

Wij vinden het jammer dat dit nu op deze manier publiekelijk wordt gepresenteerd, terwijl de feiten en onze communicatie een ander beeld laten zien. Mocht je alsnog in gesprek willen om dit netjes af te ronden, dan staan wij daar uiteraard nog steeds voor open.

Groet,
LeadQueens

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas…

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas teleurstellend.Er is een samenwerking afgesproken waarbij circa 50 leads geleverd en betaald zouden worden. In de praktijk zijn er slechts 19 daadwerkelijk geleverd.Het verschil tussen afgesproken en geleverde aantallen is aanzienlijk. Ondanks communicatie hierover is er geen duidelijke of bevredigende oplossing gekomen.Transparantie, duidelijke rapportage en correcte afhandeling van afspraken zijn essentieel bij lead-samenwerkingen. Mijn advies: leg alles vooraf zwart-op-wit vast en spreek heldere verificatiecriteria af over wat als “geleverde lead” telt.

9 février 2026

Beste Desiree,

Wij herkennen ons absoluut niet in de inhoud van deze review en kunnen deze situatie ook niet herleiden binnen onze administratie. De naam “Desiree” komt bovendien niet voor in ons klantenbestand, waardoor we vermoeden dat er mogelijk sprake is van verwarring met een ander bedrijf.

Binnen ons businessmodel betalen klanten uitsluitend per daadwerkelijk geleverde lead. Het scenario dat je beschrijft (betalen voor een hoger aantal leads dan er geleverd is) is daarom dus ook niet mogelijk. Alle afspraken, aantallen en voorwaarden worden vooraf duidelijk vastgelegd in de offerte en overeenkomst, en klanten krijgen daarnaast altijd volledig inzicht in de geleverde leads.

We nemen dit serieus en willen dit graag uitsluiten of ophelderen. Mocht je toch met ons hebben samengewerkt, verzoeken we je om contact met ons op te nemen via Info@LeadQueens.nl met je bedrijfsnaam en de betreffende periode, zodat we dit kunnen controleren en toelichten.

LeadQueens

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn nog maar kort gestart met…

We zijn nog maar kort gestart met LeadQueens, maar ben nu al heel optimistisch over hoe de dames de zaken aanvliegen en vooral meedenken, kan nog niet echt een oordeel vellen, maar zie het veelbelovend in, aan hun inzet en communicatie zal het zeker niet liggen.
Chapeau Ladies
Comfort-Kozijnadvies BV

16 décembre 2025

Réponse : LeadQueens

Bedankt voor jouw review, dit waarderen we enorm! We vinden het een eer dat we mogen bijdragen aan de klantenwerving van Comfort-Kozijnadvies BV en we hopen deze nu nog korte samenwerking, uit te kunnen bouwen tot een langdurige! ✨

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Overeenkomst aangegaan voor een campagne van 4 weken waarin 20 leads werden beloofd. Gekozen voor de optie extra bijbetalen voor telefonische opvolging met afspraak ingeboekt in onze agenda. Na 6 weken werden er 7 leads/afspraken geleverd en in agenda gepland. Plots werd eenzijdig de stekker uit de campagne getrokken met als reden "niet rendabel / kost ons geld " Inmiddels hebben wij dit bedrijf ingebreke gesteld en zal er een incasso traject volgen.

1 décembre 2025

Réponse : LeadQueens

Allereerst willen we benadrukken dat we het volledige pakket van 20 gekwalificeerde leads hebben geleverd, zoals in de offerte overeengekomen. Uit deze leads zijn 7 afspraken ingepland, volledig binnen de vooraf besproken inplanratio van circa 1 op 3. Daarnaast heb je zelf aangegeven dat je uit deze leads naar verwachting 1 tot 3 nieuwe klanten kunt realiseren.

We vinden het ook belangrijk te benadrukken dat het door jou afgenomen pilotpakket juist om deze reden scherp geprijsd is. Een pilot is een instaptraject waarbij wij het grootste deel van het risico dragen. Daarom bevat dit pakket 5 gratis leads én is de volledige telefonische opvolging kosteloos inbegrepen. Wij hebben jou dus ook géén extra kosten in rekening gebracht voor opvolging.

In tegenstelling tot wat je in je review beweert, is er door ons geen “stekker uit de campagne getrokken”. De pilot was volgens afspraak afgerond na de levering en opvolging van alle 20 leads. Het verlengingsvoorstel dat je daarna ontving was simpelweg een mogelijkheid om door te gaan.

Daarnaast willen we graag benoemen dat zowel de ingebrekestelling als je review meerdere feitelijke onjuistheden bevatten. Dit is belangrijk om te verduidelijken, omdat onjuiste informatie een onterecht negatief beeld creëert en potentiële klanten kan misleiden.

Tot slot vinden we het jammer dat de samenwerking door jou op deze manier wordt weergegeven. Wij streven altijd naar transparante communicatie, realistische verwachtingen en succesvolle samenwerkingen, dat is voor ons net zo belangrijk als voor onze klanten.

Groet,
Demi & Donna van LeadQueens

Noté 5 sur 5 étoiles

Zelden zo’n relaxte samenwerking gehad!

Zelden zo’n relaxte samenwerking gehad!

Ik heb met veel agencies gewerkt,
maar niemand nam zóveel uit handen als LeadQueens.

Zij deden echt alles:
🎬 Script, opnames, editing
📣 Advertenties en doelgroepinstellingen
📞 Nabelen van koude leads
📅 En zelfs het inplannen van afspraken in mijn agenda

Ik hoefde alleen nog maar de gesprekken te voeren en te closen.

Wat een gemak, wat een rust.
Op naar een verdere samenwerking!

Groet Miranda Tijink

17 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

constant mail zonder inschrijven.

Heb nou al 3 e-mails ontvangen terwijl ik er nooit voor aangemeld heb.

Maar ook nergens zit er een knop om uit te schrijven.

Ik geef het op... Dit is écht de laatste keer dat ik je mail, beloofd! 😉

Voordat ik het hierbij laat, bied ik je nog één keer de mogelijkheid om te starten met 5 gratis leads. Weet je echt héél zeker dat je hier geen gebruik van wilt maken?

Meer weten? Bekijk onze website:leadqueens.nl Of bel/app me gerust: +31 85 060 9262 😊

Demi van LeadQueens 👑

On Mon, August 18, 2025 7:49 AM, Demi > wrote:

Goedemorgen,

Wij zijn LeadQueens gestart omdat we klaar waren met hoe de meeste leadbureaus werken.

Ik ben Demi, mede-eigenaresse en accountmanager van LeadQueens. Samen met Donna, onze advertentie specialist, werkte ik bij een agency waar we met eigen ogen zagen hoe klanten vooral als inkomstenbron werden behandeld: Onpersoonlijk, weinig resultaat en alles draaide om hun eigen winst.

Dat voelde niet goed, dus besloten we het op onze eigen manier te doen:

✅ Geen langdurige contracten
✅ Alleen kwalitatieve, converterende leads
✅ Volledige transparantie en persoonlijk contact

Wil je weten wat LeadQueens voor jou kan betekenen?
Probeer ons nu tijdelijk uit met 5 gratis leads!

Demi van LeadQueens
+31 85 060 9262
On Wed, August 13, 2025 8:01 AM, Demi > > wrote:

Goedemorgen,

Exclusieve leads met gratis opvolging voor de prijs van een gedeelde lead!

LeadQueens maakt het mogelijk:

Opvolging mogelijk -> Wij zorgen voor een gevulde agenda
Ook voor personeel -> Voordelig werven zonder plaatsingsfee
Gratis videocontent -> Perfect afgestemd op jouw merk en stijl
Duidelijke afspraken -> Geen wurgcontract of verborgen kosten

Benieuwd hoe dit voor jouw bedrijf werkt? Start vandaag nog met 5 gratis leads en ontdek het verschil zelf!

Demi van LeadQueens
+31 85 060 9262

22 août 2025

Réponse : LeadQueens

Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat het vervelend is om e-mails te ontvangen waar je je niet voor hebt aangemeld, en we nemen dit serieus.

We doen ons uiterste best om alleen mensen te benaderen waarvan wij denken dat onze dienst relevant kan zijn, maar het is uiteraard nooit onze bedoeling om te spammen.

Zoals onze laatste e-mail al aangaf, was dat onze laatste mail en zul jij geen verdere e-mails meer van ons ontvangen!

Demi van LeadQueens 👑

Noté 4 sur 5 étoiles

Prettige en goede communicatie

Wij werken enige tijd samen met LeadQueens. Communicatie verloopt erg goed en ze pakken dingen zeer snel op! Wij houden van snel schakelen en dit doen ze zeker. Wij hebben alle vertrouwen in een goede langdurige samenwerking.

20 juin 2025

Réponse : LeadQueens

Bedankt voor jouw review Marijn, de punten die jij benoemd zijn geheel wederzijds en we vinden het een eer dat we mogen bijdragen aan de klantenwerving van SolarDomein!

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden over de samenwerking.

Ik werk al geruime tijd (2+ jaar) met Donna als onze media buyer voor het genereren van leads. Donna werkt snel, is altijd op de hoogte van de nieuwste (meta) methodieken en technieken. Is erg analytisch en kritisch. En komt haar afspraken na. Erg tevreden over de samenwerking.

Bedankt voor jouw review en de fijne samenwerking Barry! :D

Fantastisch

Professionele bedrijf om mee samen te werken. Laten hun werk niet zomaar zitten en houden je vaak up to date. Een aanrader voor iedereen!

Réponse : LeadQueens

Bedankt voor jouw review! :)

LeadQueens is betrouwbaar

LeadQueens is een heel betrouwbaar bedrijf die doet wat ze beloven. Ik ben enorm tevreden met ze en raad ze dan ook ten zeerste aan!

1 mai 2025

Réponse : LeadQueens

Bedankt voor jouw review Zeid, dit waarderen we enorm.

We vinden het een eer dat we mogen bijdragen aan de klantenwerving van Fayida! :)

Fijne partij!

Fijne partij om mee samen te werken! Communiceren duidelijk dus je weet altijd waar het op staat. Tot dusver dik tevreden! :)

Réponse : LeadQueens

Bedankt voor jouw review Ronne, dit waarderen we enorm.

We vinden het oprecht ook zeer fijn om met jou samen te werken en we kijken uit naar de groei die we nog zullen gaan realiseren samen! 🚀

Resultaat

Duidelijk, proffesioneel en resultaat gericht!!

Bedankt voor jouw review Taki, dit waarderen we enorm! 🙏

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus