Learn2drive V Rene Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jeg anbefaler Rene 🙌 Jeg bestod begge prøver i første hug, han er meget rolig og spilder ik sin tid på skæld ud - men er god til alligevel at fortælle forkert og rigtigt, så mit forløb gik som jeg... Voir plus

En god oplevelse. Den digitale del med teori m.m. har fungeret problemløst for mig. René Wittendorf har jeg oplevet som et meget positivt, imødekommende og venligt menneske og en god pædagog. Derfor k... Voir plus

Vores datter har netop bestået køreprøven efter et alletiders forløb hos René. Han er en super god og kompetent kørelærer, og så har han ovenikøbet meget rimelige priser. Varm anbefaling fra os.

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Står du og skal vælge, hvilken køreskole du skal tage dit bilkørekort? Hos LEARN2DRIVE v/René er det dig, der er på førersædet, og dine behov der viser vejen. Det er dig, der skal tage bilkørekort og det betyder, at der altid tages stilling til dine individuelle behov. Jeg ved, at der er stor forskel på, om du er i gang med generhvervelse af kørekort, eller om det er første gang, du skal ud at køre. Det at skulle tage bilkørekort for første gang kan være en stor mundfuld. Jeg vægter et godt læringsmiljø på min køreskole og lader dig blive klar til dit bilkørekort i dit eget tempo. Gennem god stemning på køreskolen og god kommunikation mellem lærer og elev, sikrer jeg at alle elever kommer igennem teori- og køreprøve på kortest mulig tid. Jeg ved, når man starter på sit kørekort, så vil man gerne hurtigt ud på vejene og køre selv eller med sine venner. Jeg får langt de fleste igennem teori og prøverne generelt på kortest mulig tid og sætter en ære i, at det bliver en god oplevelse gennem hele processen. Når du tager dit kørekort hos LEARN2DRIVE v/René, garanterer jeg at dine færdigheder i trafikken er i top, ligesom dine evner bag et ret

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De bedste anbefaliner

Som thailænder, er det lidt op ad bakke at erhverve kørekort i Danmark, med det fremmede sprog, og den anderledes trafik kultur.

Der skulle et par forsøg til for min kærreste, men René har været en rigtig god støtte, været venlig og imødekommende.

Vi kan kun anbefale ham til enhver der skal have kørekort.

De bedste hilsner
Kruerwan & René

23 juillet 2024

Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg!

Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg ved hjælp af min Kørelære. Rene er en rar og opmærksom mand og man kan være 100% sikker på at få hjælp vis man beder om det. Jeg vil anbefale at tage kørekort hos Learn2drive ved Rene fordi at han virkelig er en god hjælp og han gør det hele meget nemmere.

8 juillet 2024

Perfekt køreskole/kørelære

Virkelig god kørelærer og meget flink person. Han er meget god til at sørger for at man har fået det hele med i undervisning og gennem går med spørgesmål så man er sikker på at få det hele med. Virkelig godt forløb

13 juin 2024

René er en super god kørelære

René er en super god kørelære, meget hjælpsom og tålmodig. Han er god til at lære fra sig, også i ens eget tempo. Jeg er glad for at have haft René som kørelærer

15 avril 2024

til dig som skal tag kørekort første gang

jeg skulle tag mit kørekort for først gang, jeg kan anbefale Learn2drive v rene fordi, Rene er god til at formidle sin læring vidre til os elever, jeg bestod selv min teoriprøve og køreprøve i først hug, fordi rene var god til at finde ud af de ting jeg manglede for at være klar til prøven, og fik vi så trænet så jeg var fuld klar. :)

5 avril 2024

Jeg skulle generhverve mit kørekort

Jeg skulle generhverve mit kørekort, og kunne ikke havde haft bedre undervisning end fra rene! Bestod teori og køreprøve i første hug!🙏🏼
Han har en rigtig god måde at undervise på samt få de “unge” mennesker med i undervisningen. Der ud over bliver der hygget og snakket meget i fællesskab når man er på hold hos ham.
Jeg vil klart anbefale køreskolen til andre!🙏🏼

4 avril 2024

God underholdende undervisning

God underholdende undervisning! Der bliver sørget for at man har hørt efter og forstået tingene! Gratis Sodavand! sød og rar kørelærer! Der bliver talt pænt og der bliver aldrig råbt!

Alt i alt en fantastisk køreskole hvor der er rart at være :D

14 mars 2024

Rene

Rene er en skide god kørelære, også rigtigt god hvis man har let tildens til at blive nervøs. Rigtigt dygtig, stille og rolig kørelære.

11 mars 2024

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse, bestod begge prøver første forsøg, og kørelæren er tålmodig og venlig. En mega god oplevelse og vil klart anbefale til andre.

11 mars 2024

Ja tjark mand

Jeg har bestået både teori- og køreprøve i første hug. At have Rene som min kørelærer har gjort denne nervepirrende stund, til en nydelig og hyggelig oplevelse. Tak for denne gang, jeg ville klart anbefale andre at vælge denne køreskole.

6 mars 2024

Rene 🔛🔝

Jeg har bestået både min teoriprøve og min køreprøve i første forsøg med hjælp fra Rene. Det var en ren fornøjelse at have ham som kørelærer. Kæmpe anbefaling fra mig 😊

5 mars 2024

Største anbefaling herfra!

Jeg vil helt klart anbefale at tage kørekort hos René!
Han er en fantastisk kørelærer, som er altid er nede på jorden, forstående og hjælpsom, og ikke mindst super god til at lære fra sig! Så jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug.
Tusind tak for et godt forløb René, vi ses på vejen ;-)

5 février 2024

Vil aldrig have ønsket en anden kørelærer

René er ærligt talt en fantastisk kørerlærer, både i lokalet og ud på vejen. Jeg elsker hans lærerstil, han formidler bare alting på nem, forstålig og underholdene måde, og når vi var ud og køre var han venlig, empatisk og tålmodig.

Resultatet: jeg endte med 0 fejl til teori, og var oppe en anden gang til køreprøve.

Ellers hvis du tænker på at du vil starte på kørekortet, kan du sku' ikke gå galt med René.

17 janvier 2024
Logo de Learn2drive V Rene

Réponse de Learn2drive V Rene

Mange tak for de pæne ord

René er super venlig

René er super venlig, og god til at forklare. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Jeg anbefaler stærkt køreskolen.

8 janvier 2024

Fantastisk kørelærer!

Jeg har lige bestået min praktiske køreprøve uden problemer, og det er kun takket være min kørelærer, René. Han var altid tålmodig og forstående, og han hjalp mig med at blive en sikker og dygtig bilist.

Han var altid godt forberedt til hver undervisning, og han havde altid en god forklaring på, hvorfor vi gjorde de ting, vi gjorde.

Overordnet set, så har hele forløbet været en fornøjelse.

Jeg kan kun anbefale René til alle, der skal til at tage kørekort. Han er en exceptionelt kørelærer.

9 janvier 2024