OPLICHTERS! Lamp geretourneerd in september. Mail ontvangen dat de retour goed is aangekomen. 2 maanden nadien krijg ik een dispuut binnen via Klarna dat de lamp zogezegd stuk is aangekomen. Bewijs... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lichtlijn besteld voor boven ons kookeiland. Eindstukken waren op dat moment niet voorradig en er zou een automatisch seintje komen zodra deze weer binnen zijn. De lichtlijn hangt inmiddels alw... Voir plus
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop. Keurige levering, en over het algemeen nog geen problemen gehad. Tot recent onze led dimmer stuk is gegaan. Hiervoor heb ik de eerste kee... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij LED24 vind je een breed online aanbod aan LED verlichting voor een zeer scherpe prijs! In het uitgebreide assortiment vind je verschillende soorten LED verlichting, zoals LED panelen, LED high bays, LED strips, etc. Of het nu gaat om sfeerverlichting of hoofdverlichting in uw huis, bar of restaurant, bij LED24 ben je aan het juiste adres.
Coordonnées de contact
Suikersilo-West, 1165MP, Halfweg, Pays-Bas
- +31202610003
- info@led24.nl
- led24.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
OPLICHTERS
OPLICHTERS!
Lamp geretourneerd in september. Mail ontvangen dat de retour goed is aangekomen. 2 maanden nadien krijg ik een dispuut binnen via Klarna dat de lamp zogezegd stuk is aangekomen. Bewijs gevraagd aan led24, die enkel via whatsapp bereikbaar zijn ( zeer onprofessioneel antwoorden), sturen een foto door van de doos en lamp die intact is! Toch beweren ze dat deze stuk is. Zou dan pas “volgende week” bewijs kunnen sturen van de lamp die stuk is, wat uiteraard heel raar is en die ik nog steeds niet ontvangen heb. Wat ook gemakkelijk zou zijn dat zij die nu stuk maken! Nogmaals een bericht gestuurd , maar dan negeren ze het gewoon. Echte onprofessionele oplichters. De andere slechte recensies zeggen eigenlijk al meer als genoeg!
Geen geld terug gehad
Zeer slecht bedrijf. Led spots besteld die na 2 dagen kapot waren vervolgens contacteer je het bedrijf wat al niet te doen is. Stuur je het pakket een paar maanden geleden retour tot op heden nog steeds geen geld terug ! Koop hier niks aub
Lichtlijn besteld voor boven ons…
De lichtlijn hangt inmiddels alweer enige tijd en zat per toeval op de website en zag dat de eindstukken weer voorradig zijn. Gemaild en gevraagd of deze verstuurd konden worden, zonder verzendkosten, aangezien ik ze destijds al gelijk had besteld.
Vervolgens kreeg ik een vreemde reactie dat ze altijd al voorradig waren, maar geen antwoord op mijn hoofdvraag. Na 2 keer vriendelijk om een reminder te hebben gevraagd, krijg ik helemaal geen antwoord meer.
Tevreden over het product, maar ik ga hier niet meer bestellen, want aan service valt nog veel winst te behalen.
Pas op! Branduren veel minder dan beloofd
Ledlampen worden verkocht met garantie op heel veel branduren. Mijn lamp heeft altijd droog binnen gehangen, had nog geen 5% van de beloofde branduren gehaald en was na twee jaar al kapot. Nadat ik dit meldde werd gezegd dat de garantie 2 jaar is, dus dat ze niets voor me konden betekenen. Op de website adverteren ze overal met "Tot wel 5 jaar garantie op producten", maar dat is dus helemaal niet zo.
Ik wil hierbij waarschuwen dat de ledlampen van Led24 niet de branduren halen die ze beloven en dat de garantietermijn waarmee ze adverteren ook niet klopt. Mogelijk wordt de garantie van 5 jaar op een paar producten gegeven zodat ze daarmee kunnen adverteren.
afstandsbediening kapot geleverd
Mijn bestelde afstandsbediening werd kapot geleverd door DPD. Na mijn melding daarvan met fotos, werd bericht dat ze het gingen regelen, maar werd ook bericht dat de afstandsbediening niet hoorde bij de eerder bij hen bestelde Ledlamp en of ik de juiste afstandsbediening wilde ontvangen. De volgende dag was deze geleverd. Fijn dat werd meegedacht! Goede en snelle service!
Martin
Paar weken geleden wat spullen besteld!
Paar weken geleden wat spullen besteld!
Super bedrijf alles werd netjes afgehandeld en netjes bezorgt .
Ik raad iedereen aan om hier te bestellen top bedrijf !
Smarthome met LED24
Ik heb mijn smart home aangevuld met kwalitatieve ledverlichting van LED24. Ik heb geen minpunten alles werkt naar behoren. Op aanrader heb ik de controller van miboxer gebruikt. Belichting in huis wordt onderschat, maar het draagt een goede bijdrage aan je ritme en je gevoel.
Beware of scammers
Scammers. Received an item that costs 2 times cheaper instead of the item I ordered. Sent this garbage back, trying to get my money back for more than a month
No response on chat and when calling…
No response on chat and when calling you are on the queue and at a point they drop the line
Bestelling nooit geleverd
Een jaar gewacht op mijn bestelling. 10 verschillende beloofde levertijden gekregen, elke keer zelf moeten vragen waarom er niets verstuurd werd.
Na de zoveelste keer te horen gekregen dat ze het product eigenlijk niet meer produceren. Een alternatief voorgesteld gekregen, deze werd ook nooit geleverd.
Ondertussen heb ik het opgegeven en heb ik mijn geld teruggevraagd.

Réponse : LED24.nl
Goede service en snelle levering.
Afstandbediening wordt los verkocht bij…
Afstandbediening wordt los verkocht bij een dimbare lamp. Dan is die dus ook niet dimbaar. maar de gebruiksaanwijzing van de afstandbediening zit er wel bij. Dus waarschijnlijk gewoon de afstand bediening ui de verpakking gehaald voor meer verkoop. erg jammer

Onprofessioneel Bedrijf
Niks besteld bij ze, maar een mail gestuurd voor advies. Nooit antwoord op gehad. Dus dacht voordat ik überhaupt nog is contact met ze ga opzoeken. Of nog erger, iets kopen. Toch maar eerst eventjes hier kijken. Bij ali express krijg je nog sneller antwoord 😂

Réponse : LED24.nl
Fijne communicatie via de app
Fijne communicatie via de app. Snelle levering, helaas wel 1 lamp kapot bij levering. (Kapot, kapot het deed niks in de lamp. Andere opgedraaid deed het wel). Ik liet dit weten over de app met foto en factuur. Het werd direct opgepakt! Super snel een nieuwe in huis. Conclusie: fijne webshop, snelle service/leveringen.

Producten gelukkig top
Eerst besteld en daarna pas de reviews gezien... Was bang dat ik kapotte troep geleverd zou krijgen en met de gebakken peren zou zitten. Gelukkig werkt alles, ons kookeiland is mooi verlicht!

Top service
Top service, goed geholpen door klantenservice en er word naar je geluisterd.

Réponse : LED24.nl
Van goed naar zeer slecht
Dit is typisch zo'n website welke absoluut goed was maar waar werkelijk niets meer van over is. LETTERLIJK. Product aangeschaft bij Led24 en pakje werd verzonden met DPD ( dan komt de eerste angst al naar boven ). En ja hoor.......mail van DPD dat pakje is afgegeven bij de buren inclusief handtekening voor ontvangst.........maar blijkt één grote leugen. Pakje is niet afgegeven en derhalve ook zeker geen handtekening voor ontvangst. En dan begint de ellende met Led24. Led24 heeft een telefoonnummer maar wanneer je dit belt krijg je een bandje te horen dat je nog 2 wachtende voor je hebt. Na ongeveer 4 minuten hoor je dat je nog één wachtende voor je hebt. Na 9 minuten ben je de eerste in de rij en na 10.28 minuten wordt de verbinding verbroken. Ik heb dit 3 maal geprobeerd en 3 maal dezelfde belevenis. Oftewel.......er is niemand die je te woord wil staan.
Geprobeerd te chatten maar ook dit lukte niet. Mijn hele verhaal getytpt......geen antwoord. Tot.........de volgende dag. Reactie vanLed24 dat er bij DPD een onderzoek zou worden ingesteld. U raadt het al............ Jammer, maar niets meer kopen bij Led24

Réponse : LED24.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.