Fantastisk oplevelse.! - har intet andet end positive ting og sige om hverken produkter eller personale.. Indehaveren er super sød og hjælpsom og rigtig god til sit håndværk. Man føler sig velkom... Voir plus
L'entreprise a répondu
bestilte lygtehus til Audi A3 og fik aldrig mine varer. 12.000,- spildt og nu har han lukket virksomheden. jeg fik svar i sommers, men kan nu se på cvr at han ikke har været aktiv siden januar. hvorda... Voir plus
Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har fået 2 sæt led pære hjem.og monteret på min mercedes lyser super godt der går så et øjeblik "pliiiiing" fejl højre nærlys jeg kigger stik igennem måler spænding i stik intet problem hmm tager pære... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.
Enghaven 3C, 3550, Slangerup, Danemark
LED i mine forlygter. Alt virker og er i den skønneste orden. Kaffe på kanden og kolde vand i køleskabet. Yderst tilfreds og super duper kompetente og ærlige medarbejdere som KUN levere kvalitets produkter og arbejde. På snarligt gensyn ✌😉

Réponse : Ledtilbilen.com
Hurtigt support og super go service
Tak for hjælpen Lars

Réponse : Ledtilbilen.com
Var forbi med min e39 og få sat led i hele fronten var der kl17.30 og dem bliv færdig kl19 super service til en god pris kan klart anbefales

Kontaktede LEDtilbilen kl 15:30
Kl 17 var der monteret lys på bilen😊💪🏻
Super service og imødekommende, fede fyre med servicen på plads😊
Kan klart anbefales🤙🏻💪🏻😊

Réponse : Ledtilbilen.com
Jeg har været ved ledtilbilen i dag og fået nye led pærer og fik en mega god service og en mega god stemning kan klart anbefales

Réponse : Ledtilbilen.com
Har lige haft den bedste oplevelse ved ledtilbilen.com. Var forbi på værkstedet og blev taget godt imod af Carlos. Han fandt hurtigt led pærerne, og en yderst professionel installation med forklaring på det hele mens han installeret. En super fed oplevelse som klart kan anbefales.

Réponse : Ledtilbilen.com
Fantastisk service og professionel rådgivning …:
Vigtigt reklamationen holder som lovet 🙏🏻

Réponse : Ledtilbilen.com
Har kun mødt hjælpsomt personale, til de spørgsmål jeg havde.
Og da jeg ikke kunne få pærerne til at virke, var de meget hjælpsomme, og fik problemet løst.

Réponse : Ledtilbilen.com
Havde lidt problemer med defekte pærer, men fik uden problemer nogle nye sendt afsted på garantien.
Alt i alt en god oplevelse, hver eneste gang!
Og ledtilbilen.dk er det eneste sted jeg køber mine LED pærer.

Perfekt simpelthen
Var på udkig efter et par H7 LED pærer til min bil
Fik anbefalet nogle Novsight og to dage efter havde jeg dem i min bil
Tak til Carlos for rådgivningen

Réponse : Ledtilbilen.com
Super service.. Ringede med det samme og fortalte at en af ordren var i restordre og fortalt om ny tid

Réponse : Ledtilbilen.com
Kan klart anbefales! God service gode resultater, og super ændring til bilen! Du bliver ihverfald ikke skuffet når bilen ruller ud af garagen💪

Réponse : Ledtilbilen.com
Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering af pærerne.
Pærerne fejlede intet, de passede bare ikke i vores bil, hvorfor de returneres.
Står jeg og mangler nye pærer en anden gang, så vil jeg helt sikkert kigge til ledtilbilen.com først

Réponse : Ledtilbilen.com
Har været i firmaet og denne gang fået monteret led blinklys i dørene. Alt virker og er i den skønneste orden. Kaffe på kanden og kolde vand i køleskabet. Intet at klage over, det skal da lige være at der må ryges på værkstedet, ikke så fedt når man er ikkeryger. Men,det afholder mig ikke fra at komme igen.

Réponse : Ledtilbilen.com
Købte to sæt led pære og fik den hjælp jeg skulle til valg af de rigtige pære har kørt med dem i et år så begyndte de at drille lidt snakke med dem og uden nogen form for bøvl fik jeg tilsendt et nyt sæt kvit og frit
Virkelig en service i særklasse 👍👍

Réponse : Ledtilbilen.com
Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. Fik alt den hjælp jeg havde behov for, og kørte derfra med det bedste lys fra de nye pærer.

Réponse : Ledtilbilen.com
Montering på stedet & kvalitet I særklasse. Alle pengene værd!