1. Agence de location de matériel
  2. Service de location d'équipements de sports nautiques

Écrit par l'entreprise

Hos LejGoPro kan du leje de nyeste GoPro-kameraer og udstyr, så du kan dokumentere dine oplevelser i højeste kvalitet – uden at skulle investere i dyrt grej. Vi henvender os både til private, der vil forevige rejser, festivaler eller skiture, og til virksomheder, der ønsker nemt og professionelt content til deres forretning. Vi tilbyder en enkel plug & play-løsning, hvor alt er klar til brug, så du slipper for at bruge tid på at sætte dig ind i teknikken. Vores vision er at gøre det muligt for alle at fastholde deres bedste øjeblikke i en kvalitet, der er værd at gemme og se tilbage på mange år frem. Det giver især mening for dig, der kun har brug for udstyret en gang imellem – fx til en stor rejse til Australien, en uforglemmelig bryllupsfest eller den årlige skitur i Norge. Ved at leje hos os sikrer du dig altid det nyeste og bedste udstyr til markedets laveste pris. På den måde undgår du at have gammelt, dyrt kameraudstyr liggende ubrugt i skuffen – og du kan i stedet være sikker på, at du altid har det bedste til rådighed, præcis når du har brug for det. Det er desuden væsentligt bedre for miljøet at leje end at eje. Du får det nyeste udstyr, de laveste priser og den mest miljøbevidste service hos lejgopro - Det er en win win win

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 avis

Hurtigt, nemt og lækkert udstyr

Lejgopro.dk har et utroligt nemt og skudsikkert koncept. Dertil kommer virkelig god service og fleksibilitet i afhentning og aflevering af udstyr, hvilket kom mig super meget til gode. Udstyret er i top og det er nemt at skræddersy en løsning.

16 septembre 2025

Til de uforglemmelige ture!

2.000 km motorcykeltur i vietnam er med Jonas’ hjælp blevet foreviget, så uforglemmelige syn kan deles med det bedste perspektiv til venner og familie.

Et gopro er absolut det bedste værktøj til de specielle ture og her fik jeg det absolutte bedste udstyr, uden at skulle investere i noget jeg ellers aldrig får brugt i hverdagen.

Jeg får helt sikkert brugt denne service igen!

2 avril 2023

Det var den helt perfekte løsning for…

Det var den helt perfekte løsning for os at leje et gopro til vores dykkerferie. Kommunikation var i top klasse. Og kamera blev personligt afleveret/afhentet på vores adresse, meed alt nødvendigt ekstra udstyr ift. dykning. Det bliver klart vores løsning til næste tur også :-)

20 février 2023

Super nemt og enkelt.

Vi har haft stor glæde af at leje et GoPro, som viste sig at være nemt og enkelt at betjene. Det har været super let at leje gennem lejgopro, hvor kommunikationen har været hel i top og personlig. For os har det været en god oplevelse på alle måder og prisen afskrækker bestemt ikke. Jeg vil på det varmeste anbefale lejgopro

1 août 2022

God service!

Vi forstod ikke helt hvordan man overførte billederne, så vi ringede til Jonas, og han forklarede det hele. Returnering var uden problemer. De bekræftede efter få dage, at GoPro’et var returneret, og takkede for lejen.

14 avril 2022

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra! Fremragende oplevelse med nem levering direkte til min privatadresse. Returnering var nemt da der fulgte returlabel med, så jeg skulle bare indlevere den i nærmeste pakkeshop. Virkelig et fedt koncept, og fede optagelser vi fik på vores ferie. Vi vender helt sikkert tilbage!

27 mars 2022