Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Den nøgle fri løsning er virkelig god og giver fleksibilitet, men lidt ærgerligt, at man så ikke betaler for den reelle tid - men fx til kl. 7 næste morgen, når man har afleveret kl. 20 om aftenen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lejvarebil kan anbefales fordi de har flexibilitet og lyst til at hjælpe: jeg havde lejet en kassevogn i 4 dage til udlandskørsel men kunne ikke nå at aflevere bilen til tiden og fik flere timer ext... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures

Écrit par l'entreprise

Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt, ny og meget fleksibel!!!

Bilen var en meget ny bil, kørt ca. 1600Km, den føltes stadig hel ny, meget ren og ingen skader.
God support da jeg skulle tilføje endnu en chauffør efter bestilling.
En virkelig god oplevelse!

10 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Den nøgle fri løsning er virkelig god…

12 avril 2026

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse. Lejede en stor bil med lift til flytning. Alt fungerede perfekt og vil helt sikkert vende tilbage igen ved behov.

5 avril 2026

Alt var perfekt.

Alt var perfekt. Det er altid nemt og bekvemt at leje bil hos dem. Denne gang hjalp de mig også da jeg lige pludselig havde brug for at leje bilen en dag tidligere end aftalt. Det var intet problem.😃

5 avril 2026

Rigtig fin oplevelse

Lejede en mellemstørrelse varebil med en lille flyttepakke, og varevognen og udstyret gjorde det til en nem og overskuelig flytning. Utrolig nem nøglefri afhentning og tilbagelevering, samt hurtig tilbagebetaling af depositum.
Lejvarebil.dk kan varmt anbefales og benytter dem helt klart næste gang jeg skal flytte.

2 avril 2026

Ny ren lækker bil

Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekningen, og billederne skulle tages præcis som angivet, for at de kunne uploades. Men det lykkedes i 2. forsøg

1 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg giver 2 stjerner - skuffende

Jeg giver 2 stjerner.

Selve booking og afhentning fungerede fint, men oplevelsen med bilen var desværre langt fra tilfredsstillende. Varebilen var beskidt indvendigt, hvilket i sig selv er skuffende.

Det mest alvorlige problem var dog, at bilen havde skader, som gjorde den ulovlig at køre i. Det sætter kunden i en meget uheldig situation – man har planlagt sin transport og er i praksis tvunget til at bruge bilen, men samtidig risikerer man bøder undervejs.

Det er ganske enkelt ikke acceptabelt, at en udlejningsbil ikke er lovlig og sikker at køre i. Stærkt utilfredsstillende oplevelse.

28 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vores forventninger, velholdt og klar til brug.

Det var tydeligt, at der er styr på tingene, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Kommunikation og fleksibilitet gjorde oplevelsen endnu bedre.

Vi vil helt sikkert bruge Lejvarabil igen næste gang, vi har brug for at leje en bil. Tak for en fantastisk service👏👏👏

24 mars 2026

Altid topklasse service

Altid topklasse service

Nu har jeg gennem de sidste 4 år lejet en del biler via Lejvarebil.dk
Hver gang er det sket uden problemer, og med meget god dialog og service.
I får helt klart 5 stjerner her fra. Har lige booket en bil igen.

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ok biler og rigtig god service!

Ok biler og rigtig god service!

Vi lejede først en mellem størrelse varevogn - super fin, velholdt og med nok udstyr til en rar og behagelig køretur over Storebælt.

Andet læs lejede vi en stor varevogn, langt mere slidt og radio fungerede ikke. Lidt ærgerligt men bilen kunne køre.

Rigtig god service og hurtig tilbagebetaling af depositum. Kan klart anbefales!

15 novembre 2025

Kære Sophie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du generelt har været tilfreds med både bilerne og servicen – og især at den første varevogn levede op til forventningerne og gjorde turen behagelig over Storebælt.

Tak også for din ærlige feedback omkring den store varevogn. Det beklager vi, og vi tager det selvfølgelig med videre, så vi kan sikre, at alle vores biler – uanset størrelse – lever op til samme standard fremover.

Dejligt at høre, at tilbagebetalingen af depositum gik hurtigt, og tak for anbefalingen. Vi håber at se dig igen en anden gang 😊🚐

Venlig hilsen,

LEJVAREBIL

Noté 5 sur 5 étoiles

God beskrivelse i mail ang afhentning…

God beskrivelse i mail ang afhentning af bil. Mindre ting omkring at få låst bil op, men blev hurtigt fixet ved opkald support. Ved aflevering af bil kunne en lidt bedre kommunikation i app være godt - og en kvitterings mail på at bilen var afleveret. Men overordnet set virkede alt som det skulle. Depositum retur dagen efter leje.

10 décembre 2025

Kære Claus,

Tusind tak for din anmeldelse og for den konstruktive feedback 😊

Vi er glade for at høre, at informationen i mailen omkring afhentning var tydelig, og at eventuelle udfordringer med oplåsning hurtigt blev løst via vores support.

Tak også for dine input vedrørende aflevering. Vi er helt enige i, at bedre kommunikation i appen samt en kvitteringsmail ved aflevering vil være en klar forbedring, og det er noget, vi arbejder videre med.

Dejligt at høre, at alt overordnet set fungerede som det skulle, og at depositummet blev returneret hurtigt. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang 🚐

Venlig hilsen,

LEJVAREBIL

Den gode oplevelse

Jeg lejede en varebil hele mandagen og den fungerede helt perfekt. personalet var smilende og imødekommende. Endnu en god oplevelse for mig.
Jannik

1 décembre 2025

Kære Jannik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at varebilen fungerede perfekt, og at du havde en god oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din feedback – og på at du valgte os igen.

Du er altid velkommen hos os, og vi håber at se dig snart til endnu en god oplevelse.

Nem nøglefri afhentning

Nem nøglefri afhentning - en varebil i rigtig god stand - og ligeså nem nøglefri tilbagelevering.*****

8 novembre 2025

Kære Tomm,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at både den nøglefri afhentning og tilbagelevering fungerede nemt for dig – og at varebilen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber at se dig igen næste gang, du får brug for en varebil.

Nemt og godt

Mega nemt og godt

4 novembre 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at alt var nemt og godt – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus