Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super dårlig service! Jeg har bestilt flere stykker tøj online - det er nu en uge siden. Jeg har skrevet til dem via kundeservice, men har intet hørt + jeg har ringet 3 gange, men telefonen bliver... Voir plus
Den skønneste butik i Løkken. Jeg har købt tøj der flere gange. Så smukke designs og god kvalitet til meget fornuftige priser. Jeg vil fortsat handle der, og kan helt klart anbefale både butikken og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Salg af tøj og accessories til piger online
Vrenstedvej 496, 9480, Løkken, Danemark
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg kom tilbage dagen efter. Igen fik jeg en sød og venlig betjening, samt hjælp til mine køb.
Kvaliteten er lækker og det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!
Atmosfæren, servicen og kvaliteten spiller Max
Min veninde fik først sin pakke efter næsten en måned. Og det var super dårlig kvalitet

Meget underlig returnering.
Får en bluse i fødselsdagsgave fra La Magda.
Viser kvittering med ordrenummer og ønsker den byttet til en anden model.
La Magda sender så et gavekort til den som har købt gaven og så kan jeg ikke få blusen før jeg får den kode på gavekortet.
Tænk jeg om inden i køber gaver til andre derinde.

Réponse de LE MAGDA
Pakken er ikke nået frem inden for den lovede leveringstid:-(

Réponse de LE MAGDA
Hvis man returnerer bliver pakken sendt til en pakkeshop og de fik ikke hentet min pakke i tide. Så vær opmærksom på at i kender den rigtige størrelse
Jeg skriver en dårlig anmeldelse i og med at der er problemer med returingen. Dao kan se min returingen men kan informere mig om at den nok kommer tilbage til mig, eftersom at dao forhandler med private og ikke erhverv… venter på svar på mail fra LE MAGDA regner stærkt med at de ordner det eftersom jeg angiveligt har gjort det der står på deres hjemmeside…
Jeg bestilte en blazer og en skjorte. Kl. 10:29 d. 29 april modtager jeg en mail om at blazeren er blevet refunderet, og samme dag kl. 13:31 modtager jeg en besked om at min pakke er kommet. Hvorfor modtager jeg først beskeden om at blazeren er refunderet når den er afsendt? De prøver så at bilde mig ind, de gav mig besked så snart de fandt ud af, den ikke var på lager, men som om den er blevet sendt på 3 timer??! Ligeglade og uforstående. Aldrig jeg gider købe der igen, når man ikke er sikker på ens ting kommer, eller at man faktisk får besked på det er refunderet før det næsten er kommet.

Réponse de LE MAGDA
Bestilte 2 skjorter på pre ordre i starten af april, pengene blev trukket nærmest med det samme. Den ene skjorte stod til levering uge 16 den anden uge 19. Da uge 16 var omme var der stadig ikke kommet hverken mail eller pakke. Jeg skriver til le magda og får svar at det jo var en pre ordre til uge 19, det havde jeg lidt svært ved at forstå, så jeg skriver igen og igen og igen uden der kommer svar. Da mister jeg tålmodigheden og annullerer begge ordre og vil gerne have penge retur, der komme også svar på min mail, dog kunne jeg godt have tænkt mig at der var kommet en tids horisont for hvornår pengene kommer retur, men der er åbenbart længere den ene vej end den anden. Jeg har endnu ikke se nogle retur penge eller fået svar, det er sgu en noget trist service.

Réponse de LE MAGDA
Fødselaren var godt tilfreds med sin gave. Perfekt.
Irriterende at modtage en trøje i den forkerte farve og med en plet omme bagpå. Ellers god og hurtig fragt.

Réponse de LE MAGDA
Ich war sehr zufrieden mit der Lieferung und dem Produkt, es ist so wie ich es mir vorgestellt habe, das Paket kam sehr schnell nach Deutschland. Ich würde jederzeit wieder bestellen. :)
Købte den fineste skjortebluse til min datter i julegave, men var i tvivl om størrelse, så forespurgte på det inden bestilling. Fik hurtigt og uddybende svar på mine spørgsmål☺️ Vil helt sikkert handle her igen👌🏼
Hej mit navn er Emma,
Jeg havde en rigtig god oplevelse med siden LEMAGDA, fordi deres tøj for det første er vildt god kvalitet og bare er super smukt, men derimod også fordi de har hurtig levering og god politik på deres hjemmeside!😊