Helt igennem perfekt oplevelse fra start til slut, super god vejledning helt fra starten, og altid hurtigt svar og god service! Ringen blev fuldstændigt som forventet, og det er super god kvalitet. Ri... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg brugte Lemele, da jeg skulle fri til min kæreste, fordi hun havde givet udtryk for, at hun var meget forelsket i de smykker, Rikke laver. Fra første kontakt til jeg stod med ringen i hånden, v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Da jeg skulle have lavet en forlovelsesring, var det først og fremmest vigtigt, at jeg følte mig tryg ved, at en designer kunne vejlede mig i en proces og et emne, som jeg ikke havde forstand på. Der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god oplevelse hos Lemelé. Rikke er virkelig dygtig, passion og kompetencer skinner igennem! Vejledning i topklasse, både til køb af forlovelsesring, samt senere vielsesringe.
L'entreprise a répondu
Forlovelsesringe, vielsesringe og andre tidsløse diamantsmykker håndlavet i 18 karat guld og hvidguld tilpasset dine drømme. Lemelé tilbyder diamantsmykker til den store dag, særlige anledninger og selvforkælelse.
Bredgade 36, 4.sal, 1260, København K, Danemark
Lemelé virker som et seriøst og troværdigt sted, især hvis du leder efter noget håndlavet, klassisk og personligt. Det er oplagt, hvis du vil have noget mere unikt end masseproducerede smykker, og jeg ville ikke være bange for at handle der — men det er primært for dem, der er villige til at betale lidt ekstra for kvalitet, design og service.

Réponse : Lemelé
Jeg havde en fantastisk god oplevelse!
Jeg fik en rigtig god snak med Lemelé og god sparing, da jeg skulle have en forlovelsesring.
Jeg skulle bruge ringen inden for en kort deadline og de hjalp med at finde den perfekte ring inden jeg skulle fri.

Réponse : Lemelé
We chose to buy our wedding rings through Rikke because we had heard several people speak very warmly and positively about her and her service. In addition, we really liked her designs! Without a doubt, we can highly recommend buying jewelry through Rikke 🌸
Line og Lasse

Réponse : Lemelé
Jeg kan på det varmeste anbefale Lemelé og Rikke til at få skabt det smykke man har brug for, til den anledning man har brug for. Rikke er en ærlig, hensynsfuld og bare helt igennem kanon flink person, og jeg kunne ikke have følt mig i bedre hænder!

Réponse : Lemelé
Jeg besøgte Rikke, da jeg skulle lave en forlovelse ring. Hun var enormt professionel og forklarede mig grundigt omkring de forskellige ringe og typer.
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen, da hun er præcis og får designet lige det du ønsker!
Så jeg vil klart anbefale hende hvis du står i samme situation.

Réponse : Lemelé
Jeg kan klart anbefale Lemelé! Laver nogle rigtig flotte ringe og Rikke er bare super hjælpsom. Alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse.

Réponse : Lemelé
Jeg har købt en meget smuk ring hos Lemelé. Jeg er meget tilfreds med hele købsprocessen, og den ring jeg har modtaget. Super professionel håndtering, og samtidig personligt og trygt at handle med Rikke.
Jeg besøgte deres showroom i København i efteråret 2024, her skrev Rikke specifikationerne ned på den ring jeg forelskede mig i. Et års tid efter var jeg klar til at bestille ringen. Alt kontakt herefter foregik over Instagram og mail og under en måned efter den indledende kontakt, fik jeg tilsendt min smukke ring.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lemelé og deres smukke smykker!

Réponse : Lemelé
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Lemelé i forbindelse med designet af min kommende kones forlovelsesring. De har skabt den smukkeste ring, jeg kunne drømme om – et sandt mesterværk! Hele processen har været en fornøjelse, med supergod kommunikation og en tryghed hele vejen igennem.
En særlig stor tak skal lyde til Rikke, som har været utrolig behjælpelig fra start til slut. Hun har haft en varm og professionel tilgang, og jeg har følt mig set og hørt i alle detaljer. Min kommende kone er ovenud lykkelig for ringen, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse – tusind tak for at gøre denne rejse så mindeværdig og for at skabe noget, der betyder alverden for os

Réponse : Lemelé
Jeg kan varmt anbefale Rikke, der hjalp mig med at finde den perfekte forlovelsesring. Rikke er virkelig imødekommende og har givet god personlig rådgivning både online og senere ved besøg i hendes showroom. Hun giver sig god tid til at spørge ind for at finde den perfekte ring. Hun har altid svaret hurtigt og hjalp med justering af størrelsen på ringen uden beregning. Derudover er hendes ringe bare super flotte, tidsløse og med mulighed for at sætte sit eget præg. Jeg har anbefalet Lemelé til venner og familie, som efterfølgende også har købt forlovelsesring hos Rikke. Hele vores gode oplevelse gør at vi helt sikkert også skal finde vores vielsesringe hos Lemelé.

Réponse : Lemelé
Da jeg fyldte rundt, ønskede jeg mig at kunne købe én samlet gave fra mine gæster, og jeg havde særligt kig på en ring fra Lemelé. Det virkede dog i første omgang lettere uoverskueligt, da jeg ikke bor i Danmark til hverdag, og jeg derfor ikke havde mulighed for at besøge Rikke og lige møde hende samt se/prøve ringen først. Jeg ønskede nemlig også, at ringen skulle sidde på en finger, jeg ikke kender min ringstørrelse på. Alligevel rakte jeg ud til Rikke, og hun var fra første besked enormt imødekommende og gav klart en fornemmelse af, at det skulle vi nok finde ud af. Jeg bookede derfor et onlinemøde med Rikke, hvor jeg vendte alle mine spørgsmål til og om ringen (og også det praktiske ved at tage ringen med ud af Europa). Herefter bestilte jeg først et sæt af prøveringe på nettet for at finde min størrelse, og efter at have gået med to prøveringe i nogle dage, sendte jeg både billeder og video til Rikke med ringene på min finger. Hun var både opmærksom og behjælpelig, og hun foreslog, at jeg fik lavet ringen mellem de to størrelser. Jeg spurgte tilmed, om hun havde et billede af præcis den ring på den finger, jeg ønskede, så jeg kunne se det for mig visuelt, hvilket hun hurtigt sendte. Hele vejen igennem har jeg klart fået det indtryk, at det ikke bare var vigtigt for Rikke at sælge mig en ring, men at den passede, og at jeg ville blive tilfreds med den. Det gjorde mig enormt tryg ved mit køb, og derfor turde jeg godt bestille ringen endeligt. Den var klar til mig, da jeg besøgte Danmark igen, og den passer fuldstændig perfekt og skulle hverken have været en halv størrelse større eller mindre! Igennem hele processen har Rikke været enormt imødekommende og forstående (og tålmodig), og hun har tilmed vejledt mig rigtig fint i det praktiske og økonomiske i at tage ringen med mig hjem og ud af Europa, og denne del er også gået helt som det skulle. Ville absolut ikke tøve med at købe smykker hos Lemelé en anden gang.

Réponse : Lemelé
Fik med personlig og professionel vejledning fra Rikke designet en super smuk forlovelessring til min kæreste, der har høstet mange komplimenter.

Réponse : Lemelé
10/10 stjerner! Fantastisk imødekommenhed og personlig service fra første møde, hvor Rikke sætter sig ind i hvem vi er og hvordan hun kan hjælpe med at finde den helt perfekte ring. Ringen blev ligesom jeg drømte om - og meget mere. Kan varmt anbefale Lemelé!

Réponse : Lemelé
Jeg valgte at få designet min kærestes forlovelsesring hos Rikke, da jeg efter længere tids research endnu ikke havde fundet den perfekte ring. Dette var uden tvivl den helt rigtige beslutning! 😍
Rikke vidste præcis, hvad jeg havde i tankerne, da jeg kontaktede hende, og var lynhurtig til at vejlede mig i den rigtige retning. Rikke lavede en visualisering af ringen, så jeg kunne se mine ideer komme til virkelighed. Det gav mig en tryghed omkring, at det var den helt rigtige ring.
Hele processen har været enormt overskuelig og nem, og Rikke har altid været lynhurtig til at svare. Ligeledes var fremstillingsprocessen og leveringen af ringen på ingen måde at klage over.
Rikke får min varmeste anbefaling og kan være helt sikker på, at der kommer en bestilling på 2 vielsesringe! ❤️

Réponse : Lemelé
Rigtig god service og hurtig svartid. Produktet taler for sig selv! Meget tilfreds!

Réponse : Lemelé
Rikke fra Lemelé designede min vielsesring og var yderst behagelig og professionel i hele processen. Jeg er SÅ glad for resultatet og vil bestemt vende tilbage i fremtiden!

JA! Svaret er JA!
Det var både min (nu) forlovedes svar, da jeg friede med den smukke ring som Rikke har lavet, og svaret til dig som overvejer at få Rikke til at hjælpe dig med at designe din ring.
Jeg har ingen erfaring med at designe forlovelsesringe (heldigvis), men Lemele tog mig i hånden hele vejen fra start til slut. Med udgangspunkt i egne ideer justerede og afprøvede vi sammen forskellige designs til vi fandt lige præcis det rigtige for mig og min forlovede. Lemele gik ud over forventning for at gøre det til en god oplevelse og svarede hvad end hun havde ferie, det var weekend eller om det var aften. Utroligt.
Det var så oplevelsen, men hvad med ringen? Ét ord - wow. Hold da op den er smuk. Bliver stadig rørt når jeg ser den på min smukke forlovedes finger.
Men tag det ikke fra mig, tag det fra samtlige af hendes kollegaer og veninder som nu ønsker at vide hvem der har lavet den.
Du kan trygt vælge Lemele. Smukt design, god kvalitet og meget imødekommende til at finde noget for et hvert budget.
Tak for den smukke ring Rikke ❤️

Réponse : Lemelé
Vi valgte at få lavet vores vielses ringe hos Lemelé og det har bestemt været den helt rigtige beslutning 😍
Vi kørte fra Jylland til København x2 og det har været hele turen værd begge gange.
Vidunderlig god service og opmærksomhed.
Tusind tak for at hjælpe med at skabe vores smukke smukke vielses ringe.

Réponse : Lemelé
Choosing my wedding ring from Lemelé was the best decision! My ring is beautiful, unique, very well made and the service from Rikke is very professional. She is very sweet, helpful and she makes the whole experience even better.
If you need original and quality jewellery, this is the right place to go😊

Réponse : Lemelé
En savoir plus sur les différents types d'avis.