Terrible wouldn’t recommend I ordered 3 pairs of shoes on the 2nd march it’s now 23rd march and ive had no update I have tried to email no reply I feel I have been scammed

Duurt lang voordat je bestelling ontvangt. Product (zwembroek) is van slechte kwaliteit en in elk geval anders dan verwacht. Dus poging tot retourneren. Redelijk kansloos, links en rechts vind je v... Voir plus

Total scam. Ordered a product of 39€. Upon receiving, the quality of the product was far beneath what I was promised, so I immediately started the return procedure. This procedure - described on the... Voir plus

1,5

Mauvais

Ik wil graag het product terugsturen

Ik wil graag het product terugsturen, meerdere malen gevraagd om een retourformulier. Geen reactie. Ik deel de ervaring van andere kopers. Dit is bewust de consument misleiden. Ik meld de site aan bij Autoriteit Consument en Markt.

10 août 2024

Bestel hier niet!!!

Bestel hier niet!!!! Iets besteld en nooit ontvangen. Geen enkele reactie op mijn mails. OPLICHTERS BENDE.

6 août 2024

Besteld en betaald

Besteld en betaald, artikel is niet goed al een week bezig met contact te maken, krijg geen gehoor.
NIETS KOPEN DAAR ZIJN OPLICHTERS.

22 juillet 2024

Oplichting

Bestelling niet ontvangen, geen reactie gehad op 2 mails.
Dit is oplichting. Advies, niets bestellen.

14 mai 2024

Oplichters..

Oplichters... gelukkig geen wereldschokkende bedragen maar... diefstal is diefstal.
Niet mee in zee gaan!!!!

18 mai 2024

Bestelde goederen worden niet geleverd, geen communicatie

Een maand geleden iets besteld en betaald, orderbevestiging kwam meteen per e-mail binnen, maar sindsdien niets meer gehoord, ondanks diverse e-mails die ik naar hen gestuurd heb. Lijkt dus fake te zijn.

Had hun aanbieding op instagram langs zien komen dus insta meteen op de hoogte gesteld maar die doen daar niets aan.

Als ik (wat ik niet verwacht) nog iets van hen hoor zal ik mijn review aanpassen.

22 avril 2024

Slecht

Geen retourformulier ontvangen na tig keer er om te vragen. Heb het in november gekregen. En toen meteen om een retourformulier gevraagd..Nep spul uit China. Oplichters!! Toch maar kijken om andere stappen te ondernemen.

5 janvier 2024

Fake webshop

Opgelet. Wij hebben wij Lena Outlet gekocht via een link op Instagram. Is een fake webshop. Wij hebben gekocht en nooit iets ontvangen. Na wat opzoekwerk , leiden MilaWinkel.nl, onfither.com, .... allemaal naar dezelfde criminelen.

28 décembre 2023

Total scam

Total scam.
Ordered a product of 39€. Upon receiving, the quality of the product was far beneath what I was promised, so I immediately started the return procedure. This procedure - described on their website - involves mailing them to request a specific return document. The email provided resulted in a delivery failure, the chatbox on their site is not responding either. There is no way to contact them. There is no way to return your product. Their social media ads show fake TrustPilot reviews. Clearly. 🙈

20 novembre 2023

Niks ontvangen, geen reactie via klantenservice, geld kwijt

Bestelling geplaatst, blijkt nep item te zijn dus na bestelling 10 min later gemaild om te cancellen. geen reactie, geen ontvangst van item en totaal geen hulp via de klantenservice of niet eens een reactie. Ik heb €60 betaald voor iets wat niet is bezorgd en ik krijg gewoon geen orderstatus door of bevestiging van mijn annulering. Ze helpen totaal niet of negeren je.

24 octobre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit