Leniveau Avis 4

3,8

3,8

Bien

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Havde bestilt et par t-shirts der ikke var på lager og skulle bestilles hjem. Bliver hurtigt kontaktet (selvom butikken er lukket) og tilbudt forskellige relevante og konkrete løsninger.

Vi finder en fælles helt fantastisk løsning og pakken sendes afsted nærmest straks derefter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra og ét sted jeg glæder mig til at handle hos igen.

13 avril 2026

En butik fyldt med farver og sjove…

En butik fyldt med farver og sjove finurlige ting til hjemmet 🌈 Et perfekt sted at købe en gave til en der ikke er kommet med ønsker, værtindegave eller hvis man bare trænger til at forkæle sig selv.
Har handlet i butikken flere gange, været til super hyggeligt event i søndags og påskejagt med min datter i dag 💛
Bliver altid mødt med et smil og varme.

31 mars 2026

Service i top og fantastisk workshop 🤩🤩🤩🤩🤩

Sikke en smuk butik. Jeg bliver aldrig færdig med at kigge, jeg opdager noget nyt hver gang.
Har handlet der et par gange og i søndags var jeg til en workshop Leniveau havde med Rice.
Det var et super hyggeligt arrangement der var dejligt intimt, hvilke gjorde at selvom jeg kom alene, følte jeg mig ikke alene.
Og sikke en goodiebag man fik med sig hjem 🤩

Jeg kan kun anbefale butikken og ejeren. ❤️❤️❤️fantastisk service.

Butikken der har alt det du mangler og ikke viste du manglede ❤️😍

Jeg kommer igen

28 mars 2026

Kommunikation vedr ordre

Desværre havde vi en dårlig oplevelse i forhold til kommunikationen vedrørende vores ordre. Vi havde ugen forinden bestilt to Julekugler som vi skulle bruge til en gave, ugen efter. Efter jeg ikke havde hørt noget til ordren efter nogle hverdage, blev jeg bekymret og ringede. Blev mødt af en venlig medarbejder som ville undersøge det, da de havde set ordren og tænkte åh nej hvad gør de, da de havde pakket juleting væk i weekenden. (Efter vi havde bestilt) De ville vende tilbage efter en times tid. Da jeg ikke hørte mere den dag, ringede jeg dagen efter og blev igen lovet svar efter 1 times tid. Da jeg igen ikke hørte noget forsøgt at jeg at ringe uden held, og skrev derefter en sms. Leveringen kunne ikke lade sig gøre inden vi skulle bruge det fredag og vi annullerede ordren. Desværre bunder anmeldelsen ud i at der har været dårlig kommunikation undervejs.

28 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit