Fick ingen orderbekräftelse. Mailade till kundtjänst och de sa att de skulle skicka en ny bekräftelse och att jag skulle kolla min skräppost. Ingen bekräftelse kom och inget i skräpposten. Mailade til... Voir plus
Snabb leverans, produkten kom i väldigt bra skick och liten trevlig överraskningen i paketet. Här kommer det beställas mer ifrån!
En väldigt serviceinriktag parfymbutik! Vi blev erbjudna luktprover för att enklare kunna bestämma oss och kunde vid samma tillfälle gå hem med den parfymen jag ville ha. Snabbt, smidigt, stort sortim... Voir plus
Min order kom väldigt snabbt fast den tog 1 dag mer då dom hade strul med systemet. Dom var väldigt snabba med maila mig om detta. Jag uppskattade det verkligen och jag fick några prover på köpet ocks... Voir plus
Köp Parfym online hos Le Parfume, till bra priser och snabb leverans. Alltid gratis frakt, hitta dina favoriter bland parfymdjungeln hos https://www.leparfume.se/
Lergöksgatan 11, 421 50, Västra Frölunda, Suède
- info@leparfume.se
- leparfume.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snabb och bra leverans
Jag är väldigt nöjd. Skulle definitivt rekommendera. Beställningen kom väldigt snabbt och allt var perfekt. Det är min favoritsida för parfymer. Älskar det

Réponse de Le Parfume
Snabbaste leveransen jag varit med om
Snabbaste leveransen jag varit med om. Beställde måndag lunch och fick varan tisdag förmiddag. Vill tillägga att jag bor på Gotland. Ett plus att en liten godispåse låg i paketet. Kommer definitivt handla här igen.

Rekommenderas varmt
Snabb och smidig leverans plus en liten överraskning i paketet och ett visitkort med en hälsning. Det kallar jag service minded.

Helnöjd!!
Bra priser, fri frakt och snabb leverans, jättebra och jag är helnöjd, saknade dock en herrdoft från YSL/Kouros./Carina.