Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldig bedrijf, mee denken in de ideeën. De daadwerkelijke uitvoering van mijn lesauto, alles wat ik wilde incl de aanpassingen die ik nodig heb om leerlingen met een beperking les te geven.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn nieuwe auto in bestelling de afhandeling ging onwijs professioneel fijn met de hulp van Joost. De juiste keuze gemaakt voor welk model. Onwijs blij mee. En ook de service dat de auto b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

goede communicatie, snel bereikbaar, oplossing gericht. professioneel. alles word uit handen genomen zodat je je kan focussen op les geven. en Joost van les auto deal staat altijd voor je klaar

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede bereikbaarheid en vriendelijke service alles (net) op tijd geregeld om op de gewenste datum te kunnen starten vooloop auto niet helemaal conform afspraak (Polo ipv Golf) maar die was ni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile

Écrit par l'entreprise

LesautoDeal is gespecialiseerd in lesauto lease voor rijscholen. Vanuit 3 locaties bedienen we meer dan 200 rijscholen door heel Nederland. Ook starters zijn welkom. Waarom LesautoDeal? Voordeliger dan zelf een lesauto kopen (ja echt!), geen risico op onverwachte kosten, en snel een vervangende lesauto bij pech. En met de aanpasbare kilometerbundels ademt het leasecontract flexibel mee met de drukte van jouw rijschool. Bekijk onze website voor meer informatie en tarieven.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

vervangende auto

Door een dagje garage voor mijn auto kreeg ik een vervangende auto. Dit was makkelijk en snel geregeld. En aangezien ik binnenkort aan een nieuwe lesauto toe ben kreeg ik de kans een andere auto te proberen. Helemaal top!

21 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Auto met schade gerepareerd en vervangen door een tijdelijke auto

De auto met schade werd opgehaald en omgewisseld voor een vervangende auto. Dit kon flexibel worden ingepland buiten de lesuren worden geregeld. Ik heb dus geen rijlessen hoeven annuleren. De vervangende auto was prima. Na twee weken weer mijn eigen auto terug ontvangen, ook dit konden we flexibel inplannen. Zeer tevreden met hoe het afgehandeld kon worden. Vlot en adequaat.

18 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaringen met Joost hij…

Zelden zo’n fijne samenwerking gehad! We werken al geruime tijd samen met Joost en het team van Lesautodeal, en dat bevalt nog steeds uitstekend. Joost regelt alles tot in de puntjes, schakelt snel en denkt echt mee — altijd met een oplossing klaar.

Door die fijne service hebben we ook onze nieuwe leaseauto’s weer via Lesautodeal besteld. Inmiddels zijn de twee nieuwe T-Roc’s geleverd: samen samengesteld, soepel traject, en ze rijden fantastisch. Echt heerlijke lesauto’s waar we superblij mee zijn!

Ook hun partnergarages sluiten perfect aan bij diezelfde service: vriendelijk, professioneel en net zo betrokken.
Wat wij in onze rijschool belangrijk vinden — duidelijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact met onze klanten — zien we ook terug in deze samenwerking.

Kortom: een topbedrijf met eerlijke prijzen, fijne communicatie en een persoonlijke aanpak. Zo hoort samenwerken te zijn!

13 octobre 2025

Super tevreden!

Nu voor de tweede keer een lesauto uit gekozen. Super service, er word altijd snel gereageerd op vragen en vlot doorgepakt bij problemen. Zeer tevreden!

15 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een technisch probleem aan mijn auto is door Lesautodeal snel en naar alle tevredenheid afgehandeld. Erg blij mee.

8 août 2025

Lesautodeal snapt het

Heb 5 jaar met plezier een lesauto geleased bij Lesautodeal. Geen gezeur met onderhoud en gewoon duidelijke afspraken. Toen ik begon in 2020, en we weten allemaal wat er toen gebeurde, hebben ze de nieuw bestelde lesauto 'on-hold' gezet gezien de onzekere vooruitzichten. Dat was voor mij de bevestiging dat ik met een betrouwbaar bedrijf te maken had die niet alleen maar op geld uit is, maar ook met je meedenkt. En dat is naar mijn mening echt goud waard! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

16 juin 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus