Letselschade.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

is erg netjes en duidelijk in haalbaarheid, ook zijn ervaringen in arbeidsrecht zorgt mede voor een 100% kijk op de zaak... daarnaast de menselijkheid en haalbaarheid zijn een absoluut reden om te kie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was in het begin best sceptisch over letseljuristen door de verhalen die je online leest. Toch ben ik ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen. De jurist was altijd open, eerlijk en dui... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques
  2. Avocat plaidant
  3. Bureau d'aide juridique
  4. Avocat spécialisé en dommages corporels
  5. Bureau du défenseur public

Écrit par l'entreprise

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

Rechtvaardigheidsgevoel
Gedrevenheid
Vertrouwd

kundige en betrokken jurist

mijn Senior Letselschadejurist was invoelend, betrokken, kundig, en communiceerde tijdig en volledig. hierdoor kon ik me volledig om mijn herstel focussen, erg waardevol.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de slechte dingen begonnen

Sinds de slechte dingen begonnen, was mijn grootste supporter, samen met de jury's, de heer Mustafa Koc, de advocaat, en hij was erg goed in het overwinnen van alles. bedankt voor alles.

Fijn 1 aanspreekpunt

Fijn 1 aanspreekpunt, daardoor korte lijnen, snelle reactie, duidelijke informatie. Kortom prima ervaring!!

18 juin 2023

Réponse de Letselschade.nl

Dank voor uw bericht, fijn dat u tevreden bent.
^ Jeroen Damen

Begripvol, oplossingsgericht, kundig

Mijn letselschade jurist kreeg een complexe zaak vanwege twee verschillende ongevallen die in een korte periode achter elkaar plaats hebben gevonden. De jurist bewaakte de opvolging van mijn dossier, gaf advies, regelde de volledige procedure en wat voor mij het belangrijkste was is het begrip dat hij toonde voor mijn situatie.

31 mai 2023

Réponse de Letselschade.nl

Dank voor deze positieve reactie en de fijne communicatie.
Ik wens je allerbeste voor de toekomst.
^ Harry Boshuizen

Jurilex Letselschade

Jurilex Letselschade, is echt een aanrader

Ik werd na een auto ongeval heel goed bijgestaan door Jan willem. Is professioneel en vriendelijk

Nogmaals top, ga zo door

5 juin 2023

Letselschade auto-ongeluk

Ik was de slachtoffer bij een auto-ongeluk. Op 22 maart werd ik aangereden. Werd goed ontvangen en ben zeer dankbaar voor de aangeboden hulp. Mijn schadevergoeding heb ik uitbetaald gekregen na twee maanden al.

22 mai 2023

Erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen. Er wordt goed en snel op je gereageerd en echt geholpen vanuit het klant perspectief. Met een goede uitkomst want ze kijken naar alle mogelijke opties.

24 mai 2023

top service

Ik ben goed begeleid alles was duidelijk en ze houden je van alles op de hoogte

4 mai 2023

Zeer tevreden

Neemt alles uit handen en zorgt voor een goed eindresultaat. Een expert op dit vakgebied.

26 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ervaring met De Heer Smith van jurilex.

De Heer Smith heeft mij van begin tot eind perfect bij gestaan en op alle vragen altijd duidelijk antwoord gegeven. Steeds werd ik op de hoogte gehouden door De Heer Smith kwa de zaak en als er nieuws was werd ik ook altijd meteen op de hoogte gesteld. Zal De Heer Smith ook zeker aanraden bij een ieder die ooit met een letselschade zaak te maken krijgt. Goede advocaat met veel ervaring en verstand van zaken.

17 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hulp bij verhalen letselschade (auto ongeluk)

Het afhandelen van mijn zaak ging vlot. De informatie die ik ontving, mail of telefonische, was duidelijk en wist gelijk waar ik aan toe was. Bedankt voor jullie inzet. Zeker een aanrader

12 avril 2023

Réponse de Letselschade.nl

Dank voor deze mooie review.
Ik wens u het allerbeste voor de toekomst!
^ Harry Boshuizen

Noté 5 sur 5 étoiles

Gestructureerde hulp in proces naar herstel

Ik voelde me heel serieus genomen, het bezoek in het begin was plezierig, goede uitleg, vragen werden direct beantwoord, er was altijd belangstelling! Het is zo belangrijk dat iemand voor je opkomt, Dhr. Jeroen Damen heeft dat heel goed gedaan.

11 avril 2023

Réponse de Letselschade.nl

Dank voor uw bericht, fijn dat u zo tevreden bent!
^ Jeroen Damen

Noté 5 sur 5 étoiles

Schouder Blessure na aanrijding.

Had schouder blessure opgelopen tijdens oversteek op voorrangsweg, de tegenpartij trok zich na 14dagen terug, diverse instanties benaderd, niemand kon me helpen omdat er geen Politie rapport was opgemaakt, Jurilex was m'n laatste hoop,Mr Smith kwam binnen twee weken langs en heeft alles tot in de puntjes geregeld, 100% Betrouwbaar en zeeeeer tevreden .Hartelijk dank.

2 avril 2023

Réponse de Letselschade.nl

Bedankt voor uw mooie review.
Een politierapport zegt niet alles om de aansprakelijkheid rond te krijgen. Blijven volhouden richting de verzekeraar met goede juridische argumenten. Ik ben blij dat ik u heb mogen helpen.
^ Rienko Smith

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus