Letzsneak Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte et par sko til min datter og fik en ordrebekræftelse, men kort efter dukkede der en annullering af ordren op. Ikke fordi varen ikke var der mere, men nu var den pludselig dyrere på siden, så... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte sneakers til barnebarn i julegave. Letzsneak fandt dem ude i den store verden og fik hjem i tide til jul. Da barnebarnets fødder viste sig for store til den eftertragtede vare var der åbne a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et par sko, og levering og kvalitet var helt i top. Dog manglede jeg beskeder omkring hvornår pakken blev leveret og sendt afsted. Men ellers var alt helt fint, og er superglade for mine sko.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt køb! Jeg ville gerne ha at min søn prøvede et par sko på inden køb,da vi var i tvivl om str.og da jeg altid er en smule skeptisk for hjemmesider som jeg ikke kender. Og da vi boede i nærheden... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Vi sælger de mest ekslusive og eftertragtede sneakers hos Letzsneak.dk. Du kan finde mange forskellige sneakers bl.a. Nike Dunks, Air jordans, New Balance, yeezys og mange andre!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service

Super god service. Vi bestilte et par adidas sko og fik dem leveret til døren 15 min senere - mega luksus. Kan kun anbefale denne hjemmeside..

1 mars 2024

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, samt rigtig fine sko. Havde lidt problemer da størrelsen ikke passede, men de var hurtige til at sende en ny størrelse. Returneringen gik fint, samt hurtig kundeservice. Handler helt klart her igen!

10 janvier 2024

10/10 kundeservice

Havde bestilt adidas campus 00, skoen var dog lige blevet udsolgt sekundet jeg betalte, derfor skrev Ditlev hurtigt til sin leverandør og kom derefter hjem til mig med mine sko.
Vanvittig god kundeservice

2 janvier 2024

Stor anbefaling

Købte et par Nike dunks. Der var hurtig levering og hjemmesiden var nem at navigere. Helt klart stor anbefaling herfra

5 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bliver trukket 200kr for at der…

Jeg bliver trukket 200kr for at der mangler en lille plastickstrips til at holde snørebåndene, alt var med i retur da skoene var for små, jeg forstår bare ikke hvorfor at jeg skal hvad trukket 200kr fordi at der mangler en plastickstrips selvom der ikke mangler noget

8 septembre 2023
Logo de Letzsneak

Réponse de Letzsneak

Hey Magnus

Da du klippede tagget/snørrebåndene af skoen kan vi ikke længere sælge dem som DSWT - og af den grund fik du kun en part-refund.

Samtidig, accepterede du hermed også vores handelsbetingelser inde du fuldendte dit køb. I disse handels betingelser fremgår der følgende:

"Er varens værdi blevet forringet af brugen ved f.eks. pletter, lugt af røg eller sved, ridser, slitage/synlige brugsspor eller manglende/beskadiget emballage, har vi ret til at vurdere, hvor stor en salgsværdi varen har mistet og fratrække dette beløb i dine returpengene."

Det vil altså sige at da du valgte at klippe snørebåndene / tagget af skoen gik den fra at være DSWT (Deadstock with tags) til at være DS (bare ny).

Det vil sige, at når vi senere hen skal sælge skoen igen kan vi ikke sælge dem som DSWT som alle vores andre produkter.

Du virkede også ret forstående i vores mail korrespondance, da jeg skrev en begrundelse for vores beslutning.

Håber dette yderligere vil fremme din forståelse for vores beslutning og du ønskes en god dag.

Ditlev Sawahata - Letzsneak

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus