Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle levering en prima service want 1 bril was niet helemaal oké, er werd direct een nieuwe geleverd nadat ik het gemeld had...Top! Mijn vrouw en ik dachten, na het opzetten van de lezen123 br... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer moderne brillen voor een mooie prijs. Goede kwaliteit. Beter dan die drogisterij leesbrillen. Krijg vaak complimenten voor het Rayban-achtige model. Bestel er meteen meerdere dan hoef je geen ve... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Grossiste en lunettes
  2. Fournisseur d'équipement pour personnes handicapées
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Magasin de lunettes de soleil

Écrit par l'entreprise

Bij lezen123.nl vind je dé grootste collectie leesbrillen van de Benelux. Of je nu op zoek bent naar je allereerste leesbril of toe bent aan een nieuw stijlvol model: wij hebben een passende leesbril voor iedereen. Met ruim 300.000 dames- en herenleesbrillen direct uit voorraad leverbaar, garanderen wij een ruime keuze in diverse stijlen, kleuren en sterktes. Bestel je jouw leesbril op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Zo geniet je snel van een comfortabele én modieuze leesoplossing. Bij lezen123.nl staan kwaliteit, stijl en service centraal. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide collectie leesbrillen en ervaar zelf het gemak van online bestellen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle levering en prima service…

Mijn vrouw en ik dachten, na het opzetten van de lezen123 bril, wat hebben we al die tijd gemist, want wij kochten meestal ca. 6 x per jaar wat goedkopere leesbrillen maar binnen no-time zit die onder de krassen en dat zal veel minder (of niet) gebeuren bij onze nieuwe Lezen123 brillen. Geweldig product!

17 mars 2026

Prima!

Prima! Veel keus op de website, snelle levering en prima prijs, blij mee!

2 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

2 leesbrillen besteld

2 leesbrillen besteld, van 1 bril was na 1 dag gebruik het schroefje al los. Bedrijf biedt vervangende bril aan, vervangende leesbril na 5 dagen nog niet gearriveerd. Tja en reviews onder de 3 sterren worden niet geplaatst door het bedrijf, dat is toch windowdressing?!

7 août 2025
Logo de Lezen123.nl

Réponse de Lezen123.nl

Beste Ton,

Wat vervelend dat er bij één van de brillen zo snel een schroefje losraakte. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarom hebben wij direct een vervangend exemplaar aangeboden.

Helaas lijkt PostNL enige vertraging te hebben met de bezorging, onze excuses dat dit langer duurt dan u van ons gewend bent.

Om u tegemoet te komen hebben wij het aankoopbedrag inmiddels teruggestort. Mocht de vervangende bril alsnog bij u bezorgd worden – wat wij wel verwachten – dan mag u deze kosteloos behouden.

Wat betreft uw opmerking over reviews: ook beoordelingen onder de 3 sterren worden geplaatst. Het systeem geeft ons alleen enkele dagen de tijd om te reageren en een oplossing te bieden voordat de review zichtbaar wordt, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Daarnaast zijn wij zeer toegankelijk en mag u ons altijd bellen of mailen wanneer er iets aan de hand is – wij denken graag met u mee.

Wij hopen dat u ondanks deze ervaring tevreden bent met de geboden oplossing en wensen u veel plezier met de brillen.

Team Lezen123.nl

Goede webshop

Zeer goed!
Snelle levering ( op zaterdag )
Toffe en goede kwaliteit bril
Zeer tevreden van deze webshop

24 janvier 2025

Top!

Bestellen gaat heel makkelijk en vlot - levering ook heel snel - later problemen met bril onder garantie - en ook dan klantendienst heel vlot en snel te bereiken en heel correct verder geholpen!...

10 janvier 2025

Uitstekende service

Bij 123lezen een bril besteld. Volgen de track en trace code van PostNL zou deze bij mij afgeleverd zijn. Dit was echter niet het geval. Na een mail naar 123lezen te hebben gestuurd, ontving ik binnen twee dagen de bril alsnog. Kosteloos! Goeie service dus.

21 avril 2021

Topservice

Recent melding gemaakt over de kwaliteit van een aangeschafte leesbril. Binnen twee uur een reactie en direct een nieuwe bril toegezonden. Een dergelijke service maak je nog zelden mee! Lezen123.nl is beslist een aanrader

29 janvier 2018

Lezen123 heeft super brillen en snapt wat service inhoudt

Een ruime keuze aan hippe modellen, eindelijk een bril die anders is dan standaard. De prijs kwaliteit verhouding van de brillen bij lezen123 is uitstekend. Ik had een vraag over een van de producten en werd ook nog eens uitvoerig geholpen door de klantenservice. Hier snappen ze het.

10 septembre 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Super toffe bril voor mooi prijsje

Vandaag mijn bestelling van lezen123.nl binnengekregen. Daar word ik nou echt gelukkig van. Omdat de prijs het toestond heb ik er meer gekocht, een voor in de badkamer, een voor op 't toilet, en een voor om mijn nek. Ook nog een merk leesbril er bijgekocht, was een stuk goedkoper dan op vergelijkbare sites. Kan iedereen deze website aanbevelen, goede service, snelle levering en voor ieder wat wils.

18 février 2014

Top Service!

Nadat ik per ongeluk de verkeerde sterkte besteld had, heb ik van een zeer vriendelijk meneer van Lezen123 direct een nieuwe toegestuurd gekregen zonder enig moeilijk doen. Top service, mooie brillen!

11 juillet 2012
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service

Leesbril besteld die me niet goed stond.
Gebeld en mocht ruilen of geld terug, was allemaal geen probleem.
Imiddels geruild voor 1 die wel leuk staat. Prima service dus

4 juillet 2012
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus