Lidman-Haver A/S, anlægsgartner Avis 22

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jeg kommer helt sikkert til at bruge Lidman-Haver igen! Tak for det flotte resultat. Har haft god dialog og sparring med Nicolai om vores ønsker. Han har selv delt projektet op, så det passer bed... Voir plus

Fantastisk havearbejde! Vi er så glade for at have valgt Lidman-Haver. Vi fik fjernet hæk, træer, lagt nye fliser, nyt hegn mm. Nicolai og Oliver er meget professionelle, omhyggelige og de... Voir plus

Lidman fik en opgave med beplantning af et del område i grundejerforeningen. Vi fik god rådgivning og services omkring planing og plantevalg. Ligelides blev arbejdet udført helt efter aftalen. Et g... Voir plus

1. Services à domicile

Informations provenant de diverses sources externes

Alle opgaver inden for haveanlæg, brolægning, beplantning m.m. - udføres effektivt og professionelt til fornuftige priser. Ring til os for et uforpligtende tilbud.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Keramiske klinker - lagt til perfektion!

Nicolai og hans super professionelle ansatte har lavet den flotteste terrasse med keramiske klinker hos os. Selv om vi havde høje forhåbninger om udførslen er vi blevet positivt overrasket. Den fremstår virkelig flot og vi kunne ikke have ønsket os mere. Stor anbefaling af Lidman-Haver.

1 juillet 2025

Fantastisk!

Fantastisk havearbejde!
Vi er så glade for at have valgt Lidman-Haver.
Vi fik fjernet hæk, træer, lagt nye fliser, nyt hegn mm.
Nicolai og Oliver er meget professionelle, omhyggelige
og de har skabt drømmehaven for os.
Alle aftaler blev overholdt og vi er meget tilfredse med resultatet. Tusind tak!
Vi kan på det varmeste anbefale Lidman-Haver.

Fam. Kaya 😊

6 novembre 2023

6 ud af 5 stjerner for god service og flot arbejde

Fik besøg af 2 meget, meget vendlige "super helte" fra Lideman-Haver

Fik gravet af og anlagt ny terrasse.

Super stykke arbejde som både var hurtigt udført godt håndværk og til en meget fair pris

Så glæder mig til næste projekt med teamet fra Lideman-Haver

23 juin 2023

Super service og flot udført arbejde

Har haft god dialog og sparring med Nicolai om vores ønsker. Han har selv delt projektet op, så det passer bedst med vind- og vejrforhold for at opnå det bedste resultat (græsset skal fx først sås når tørken er ovre).

Drengene, der indtil nu har udførte arbejdet hos os (belægning) har været fantastiske til at sende billeder løbende og tilpasse til vores ønsker. Resultatet er blevet helt vildt godt.

28 juin 2023

For nogle uger siden havde vi igen…

For nogle uger siden havde vi igen besøg af Lidman-Haver til at udføre vores næste have projekt.
Vi er super tilfredse med den støttemur og omlægning af en græsplæne med rullegræs. Et veludført arbejde på kort tid af dygtige medarbejdere 👍🙂
Vi kan igen varmt anbefale Lidman-Haver.

2 décembre 2021

Anlæg af have og fliser ved nyt hus.

Har netop fået anlagt fliser på både terrasse og indkørsel samt anlagt have ved vores nye hus. Alt er udført super tilfredsstillende. Små justeringer er efterfølgende blevet rettet omgående.
Vi kan varmt anbefale Lidman-Haver 👍🏻
Tak til Nicolai og alle for god og behagelig service.

31 mars 2021

Flot beskæring af hæk

Lidman-Haver udførte et rigtig flot arbejde med at beskære vores hæk. De er hurtige til at give tilbud og igangsætte arbejdet og overholder aftaler. Jeg kan anbefale Lidman til andre, der har brug for en hjælpende hånd i haven.

25 mars 2021

Jeg kan kun varmt anbefale Jer til…

Jeg kan kun varmt anbefale Jer til andre.
Jeg har fået lavet højbede og stakit.
Arbejdet er udført meget professionelt af kompetente medarbejder, som samtidig er venlige og samarbejdsvillige.
Det er ikke sidste gang, jeg vil bruge Jer.
Fantastisk firma 🤗👍.

5 mars 2021

I får vores varmeste anbefalinger

Stor ros til de gartnere, der har arbejdet på vores projekt med både træfældning og opsætning af støttemur, samt fliselægning. På trods af snevejr og bundfrossen jord lykkedes det at få arbejdet udført til vores store tilfredshed. Tak for godt samarbejde og vilje til at ændre på projektet undervejs.
I får vores varmeste anbefalinger.

4 mars 2021

Lidman fik en opgave med beplantning af…

Lidman fik en opgave med beplantning af et del område i grundejerforeningen.
Et godt samarbejde.

26 février 2021

Professionelle og venlige mennesker

Professionelle og venlige mennesker. De skulle fælde et større grantræ for mig. Det blev gjort hurtigt og faldt lige hvor det skulle. Grene blev savet af og lagt i een bunke og selve stammen blev savet i 25cm i stykker, så jeg kunne flække dem til brænde. Det var dejligt nemt for mig at arbejde videre. De kan absolut anbefales.

18 février 2021