Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Update: Lief.nl heeft een nieuw gepersonaliseerd rugzakje opgestuurd. Het verkeerd gedrukte rugzakje mocht ik houden. Goed opgelost door het bedrijf! Rugzakje met naam besteld. Snelle verzendin... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ontzettend teleurgesteld in deze webshop en zo te zien ben ik helaas niet de enige. Ik heb een lakentje met naam besteld, maar de kleur wijkt totaal af van wat ik heb gekozen. Inmiddels ben ik al t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De dop van de Mepal waterfles Campus sloot niet meer goed. Het mondstuk sprong steeds naar buiten, waardoor de fles gigantisch leekte. Aan Lief één mailtje gestuurd met het verzoek om een nieuwe d... Voir plus

3,1

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Zeer slechte ervaring

Inmiddels ben ik al twee weken aan het mailen om dit opgelost te krijgen. Als “oplossing” werd mij een kortingsbon van 30% aangeboden op een nieuwe bestelling. Maar waarom zou ik opnieuw moeten betalen voor iets dat zij verkeerd geleverd hebben?
Daar komt nog bij dat ik inmiddels al een week geen enkele reactie meer ontvang. Daarom wil ik via deze weg andere waarschuwen voor de zeer slechte service!

26 mars 2026

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Drie weken geleden een bestelling geplaatst (blokken, tegeltje en badcape), maar tot twee keer toe zijn delen kwijtgeraakt.
Ik heb geen track & trace ontvangen en moest zelf al twee keer bellen om te vragen waar mijn bestelling blijft. Steeds wordt gezegd dat het onderweg is, om daarna weer een mail te krijgen dat er iets is misgegaan en dat een deel opnieuw kwijt is.
Straks ben ik vier weken verder voordat mijn bestelling eindelijk compleet is. Dit is echt onacceptabel en geeft mij nul vertrouwen in dit bedrijf.

3 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een rugzak zonder bedrukking…

Ik heb een rugzak zonder bedrukking besteld, maar deze is door de winkel ongevraagd voorzien van een naam. Dit is een duidelijke fout van hun kant. Desondanks weigeren zij het product terug te nemen. Dit getuigt van zeer slechte service en totaal gebrek aan klantgerichtheid. Ik blijf nu zitten met een onbruikbaar product door hun nalatigheid. Absoluut geen aanrader!

20 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Rugzakje met naam besteld

Update:

Rugzakje met naam besteld. Snelle verzending!
Helaas staat de naam scheef op het rugzakje. Vooral met het dragen op de rug is dit erg storend. Inmiddels 3 mailtjes met foto gestuurd om tot een oplossing te komen. Daar er geen reactie komt kan ik helaas niks anders doen dan een negatieve review achter te laten.

13 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Snelle levering? Niet dus!

Besteld i.v.m. de snelle levering, maar na anderhalve week nog niets ontvangen én krijg geen response van de klantenservice.. Dan maar proberen de aandacht te trekken via deze negatieve review!

9 mars 2026

lange verzending

Duur voor wat het is. Voor verzending €5.99 betaald en toch is het pas een week later geleverd dan beloofd. Hierdoor zijn we nog snel een ander cadeau moeten gaan zoeken en nu zitten we ook met iets dat we niet meer kunnen gebruiken...

11 février 2026

Erg tevreden. Aanrader!

Heb al diverse keren gepersonaliseerde babycadeaus besteld. Kwalitatief erg goede artikelen. Veel keuze en makkelijk bestelsysteem. Prijs/kwaliteit verhouding prima. Reageren snel en adequaat wanneer je een vraag hebt.

26 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer slechte brutaal klantenservice!

Zeer slechte brutaal klantenservice!! Pakketje niet geleverd, meerdere keren gebeld en gemaild geen reactie. Uiteindelijk nemen ze op, zeggen ze oh het ligt bij een postnl punt. Ik heb hier geen bericht over gehad. Zeer slecht! Moet t nog ophalen en zien hoe het eruit ziet maar houd mn hart vast!

5 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

In oktober heb ik gepersonaliseerde koffertje gemaakt als kraamcadeau voor een collega. Ik had hier veel werk in gestoken. Toen het geleverd werd, stuurde de collega een foto door maar er ontbrak een deel van het ontwerp. Lief heeft dat heel netjes opgelost door een tweede koffertje te sturen met het complete ontwerp en excuses. Heel fijn!

8 octobre 2025

Heel fijne webwinkel

Heel fijne webwinkel. Ik had een koffertje en een rugzak laten bedrukken. Helaas was er een stukje losgelaten toen het bezorgd was. Aan de telefoon zei ze het eens proberen te strijken met een bakpapiertje er tussen. Helaas was het losgelaten stukje te fragiel en knapte het los. Ik mocht foto's opsturen als bewijs en ik heb binnen een week een nieuw koffertje gekregen zonder kosten. Los daarvan hebben ze veel keuze en is er veel mogelijk. Zou zeker weer bestellen mocht ik iets nodig zijn.

4 novembre 2025

Super mooi

Mooie Mepal broodtrommel met beker. Laten bedrukken en erg mooi geworden. Super snelle levering, na 2 dagen al binnen. De verzending in alleen een envelop vond ik wat schraal voor de kwetsbaarheid.

28 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 2 houten spaarpotjes met opdruk…

Ik heb 2 houten spaarpotjes met opdruk besteld. Ipv dat ik voor 'n groene opdruk had gekozen was 't grijs. Ik snap dat de kleur wat af kan wijken maar niet 'n totaal andere kleur. Ik kreeg 'n mail dat ik op 'n nieuwe bestelling 30% korting kreeg. Wat denk jezelf?

11 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kraamcadeau gekocht wat door meerdere…

Kraamcadeau gekocht wat door meerdere andere partijen goedkoper wordt verkocht dan Lief, maar voor lief gekozen vanwege hun belofte binnen 3-4 dagen in huis op de website.

Nadat ik niks hoorde gebeld en nu zeggen ze dat het nog ruim een week kan duren. 14 dagen dus in plaats van 3 tot 4.

En nu moet ik ook nog maar zien of ze die 14 dagen redden, want communiceren over vertraging doen ze iig niet en moet jezelf achteraan bellen.

11 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

3 september iets besteld en stond dat…

3 september iets besteld en stond dat het binnen 6 en 8 september geleverd zou zijn, maar het is nog niet geleverd!! Al een paar keer gemaild maar krijg geen contact!! Ik wil graag mijn kraamcadeau geven aan mijn nicht wat door jullie nu nog niet kan!!! Graag snel leveren!!!

10 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb op 2 september een houten spaarpot…

Heb op 2 september een houten spaarpot besteld met naam erop.
Tot op heden nog niet binnen. 2 keer gebeld, duurt lang voor dat je ze aan de lijn krijgt, dan zeggen ze het staat klaar om verzonden te worden. Track and trace code is gemaakt, maar wordt niet naar post gebracht. Inmiddels een mail gestuurd, ook helaas nog geen reactie.

9 septembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus