Liestmanns.dk Avis 2 052

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop modtaget min Jakke fra Montane. Jeg bestilte igår og den blev leveret idag. Produktet er fantastisk og samme høje kvalitet som forventet. Tusind tak Liestmanns.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik de aftalte bukser leveret til aftalt dato og de var som de skulle være og det aftalte beløb blev trukket på kontoen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundeservice! Rigtig god hjælp lige fra da jeg startede med at ringe, til jeg bestilte et produkt, som jeg desværre ikke kunne passe. Hurtig levering både ved første levering, samt da de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtigt godt udvalg af fede produkter til fornuftige priser. Hurtig forsendelse - typisk samme dag, som gør at varerne er hurtigt fremme hos mig. Kan kun anbefale Liestmans.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

Liestmanns.dk Sport & Outdoor – Kvalitetsprodukter til sport og friluftsliv siden 2007. Liestmanns.dk Sport & Outdoor blev grundlagt i 2007 af Peter Liestmann med en stærk baggrund fra Forsvaret og Politiet. Fra starten har vores mission været klar: at tilbyde slidstærke kvalitetsprodukter til dem, der kræver det bedste inden for sport og outdoor. Vi har et bredt udvalg af udstyr, som understøtter både den aktive livsstil og de vilde friluftseventyr. Sportsudstyr til enhver præstation Uanset om du løber, cykler, eller dyrker anden sport – uanset niveau – finder du hos os produkter, der gør din træning endnu sjovere og mere motiverende. Vi er stolte af at tilbyde hele sortimentet fra det danske kvalitetsbrand FUSION, samt et bredt udvalg fra de anerkendte mærker Craft og Swix. Disse brands er kendt for deres gennemtænkte og funktionelle design, der giver optimal komfort og præstation, så du kan fokusere på det, der betyder noget – din træning. Udstyr til det store friluftseventyr Er du mere til outdoor og eventyr i naturen, har vi alt, hvad du har brug for, til at gøre dine oplevelser endnu bedre. Vi fører et stort udvalg af beklædning, telte, rygsække, soveposer og liggeunderlag fra topbrands som Montane, Camelbak, Nemo, Lundhags, Ulvang, Pre'perd, Carinthia og Tasmanian Tiger. Disse produkter er designet til at modstå selv de mest krævende forhold, så du kan nyde naturen til fulde – både i fritiden og på jobbet. Hos Liestmanns.dk er vores fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har omhyggeligt udvalgt alle vores produkter, så de lever op til vores høje standarder. Hvad enten du er professionel atlet, motionist eller outdoor-entusiast, finder du det rigtige udstyr hos os. Oplev vores sortiment på Liestmanns.dk og vær klar til din næste udfordring!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Hej Anne Marie.

Stort tak for dit køb og fordi, at du tog dig tiden til at give en anmeldelse på Trustpilot. Vi er superglade for dine stjerner.

God dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille og super hurtig…

Nemt at bestille og super hurtig levering. Lækre produkter og gode priser

7 juin 2026

Hej Sanne.

Tusind tak for din fine anmeldelse og ja, også stort tak for dit køb. Vi sætter pris på det hele.

Go´ dag til dig!

Alt fungerede ved købet

3 juin 2026

Hej Jan.

Tak for handlen og tak fordi, du tog dig tiden til at lave en anmeldelse på Trustpilot. Det er vi glade for.

Hurtigt og effektiv

Hurtigt og effektiv

27 mai 2026

Hej René

Tusind tak for dit køb, men også for den fine feedback. Den sætter vi stor pris på.

Alt gik snor lige

Alt gik snor lige - til en fair pris ;-)

1 juin 2026

Hej Jacob.

Tak for din fine anmeldelse og ikke mindst dit køb. Det er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig pakning og levering.

Hurtig afsendelse og levering.

30 mai 2026

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner og ikke mindst for dit køb. Det er vi glade for.

Servicen er i top

Servicen er i top. God hjemmeside, hurtig leveringen. Jeg vil helt bestemt handle her igen!

26 mai 2026

Hej Peter

Tak for dit køb og fordi, du tog dig tiden til at give en anmeldelse på Trustpilot. Det er vi glade for.

God dag til dig.

7 mai 2026

Hej Janne.

Tak for din fine anmeldelse og ikke mindst dit køb. Vi er glade for begge dele. God weekend til dig.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

1 mai 2026

Hej Kim

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Den og dit køb sætter vi stor pris på!

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og effektiv levering til fair…

Hurtig og effektiv levering til fair pris.

7 mai 2026

Hej Lars.

Tusind tak for dit køb på shoppen. Endvidere stort tak fordi, du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse på Trustpilot.

Da vi har et stadigt ønske om at optimere og et mål om at lægge så tæt som muligt på 5 stjerner samlet set, vil vi sætte stor pris på, hvis du ville give lidt yderligere feedback. Hvad vi bør gøre bedre for at kunne nå 5 stjerner i din bedømmelse?

På forhånd tak for dit svar og rigtig god weekend.

Mvh. Peter Liestmann

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition, gode varer til gode priser. God service, hvis man henvender sig.

30 avril 2026

Hej Gunvor.

Mange tak for handlen og tak fordi, at du tog dig tiden til at give os en anmeldelse. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden god gang. God weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Overskurnde information og lynhurtigt…

Overskurnde information og lynhurtigt levering

25 avril 2026

Hej Liudmila

Tak for dit køb hos os og fordi, at du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse. Vi er glade for, du sætter pris på den hurtige levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget lækker beklædning til ok priser

Meget lækker beklædning til ok priser. Lynhurtig levering.

23 avril 2026

Hej Lars.

Tusind tak for dit køb og ikke mindst fordi, du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse. Det er vi glade for.

Mvh. Peter Liestmann

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus