1. Magasins d'appareils de fitness
  3. Vente d'équipement de fitness en gros
  4. Magasin d'articles de sports
  5. Grossiste en accessoires de sport
  6. Magasin de souvenirs sportifs

Liftr has one simple goal: heavy lifting made easy. We breathe and live this motto. With innovative products we make your fitness routine more efficient and fun. Stop wasting energy getting your exercise ready and get the most out of your workout! The first outcome of this motto is the Liftr-bottle. The Liftr-bottle is a barbell jack gym bottle and is a absolute must have for every athlete. - The Liftr team

4,5

Heel blij met deze aankoop

Heel blij met deze aankoop!
Heel handig tijdens mijn workout om mijn barbell te laden voor bv deadlifts of hip thrust.
Daarnaast heb ik nu altijd genoeg drinken bij mij en het blijft heel lang goed koud!
Ideaal voor die warme dagen of op vakantie.

20 avril 2024
Logo de Liftr

Réponse de Liftr

Hi Pauline! Wat leuk om te horen dat je blij bent met je Liftr-bottle!

Ideale sportfles

Een mooie, maar ook een ideale fles voor het sporten! Kan veel drinken in en handig te gebruiken tijdens het verwijderen van de (zware) gewichten van de stang.

9 avril 2024

Geen trainingsdag zonder de liftr bottle!

Deze aesthetic waterfles is echt een hele fijne uitvinding! Hoe vaak ik wel niet liep te strugglen bij het opbouwen van de hipthrust / deadlift! Dankzij deze fles doe ik dit met gemak zonder er iemand bij te hoeven roepen. Het is niet alleen praktisch, maar helpt mij ook met gemakt mijn drink doel op een dag te behalen door de grootte van de fles. Bovendien blijft het heerlijk koel! Ik kan alleen maar zeggen: top uitvinding, top fles. Ik raad het zéker aan!

5 avril 2024

Aanrader!

De liftr-bottle is de beste hulp bij het klaarzetten van de deadlift! De kwaliteit is echt heel erg goed en mijn drinken blijft lang koud! Daarnaast komt er geen condens op de fles waardoor je geen gladde handen krijgt! Een echte aanrader!

4 avril 2024

Top beker

Top beker! Echt een hack voor als je veel aan fitness doet, altijd gedoe met die schijven en deze beker helpt daar echt bij! Zeker een aanrader is de prijs echt waard

21 mars 2024

Blij mee

Blij mee, het is ideaal met het deadliften. Ook fijn formaat!

10 mars 2024

echt een uitvinding !!

De laatste tijd wilde ik niet meer hip thrusten of deadliften omdat ik het klaarzetten zoveel werk vond.. maar de fles van Liftr is echt de uitvinding! Het kost geen moeite meer om er gewichten aan te hangen, ik ben er heel blij mee :)

9 mars 2024

Liftr bottle

Super fijne fles die het verwisselen van schijven een stuk makkelijker maakt.
Nog altijd erg blij met m’n aankoop en ook met de service en levering vanuit Liftr, top!

9 mars 2024

Erg handige drinkfles

Erg handige drinkfles. Train al een tijdje met de liftr drinkfles, de fles maakt deadlifts en bent over rows toch wel een stuk makkelijker. Hiernaast blijft het water in mijn fles ook altijd koud.

8 mars 2024

Beste gym equipment ooit

Ik gebruik de LIFTR beker nu al bijna een maand en ik zou niks meer anders willen. Het is super makkelijk om nu mijn gewichten van de barbells af te halen, daarnaast blijft me drinken ook hartstikke koud!! Echt een top aankoop:)

15 février 2024