Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sportstøj fra Liiteguard, især til os "Nybegyndere" Jeg er utrolig imponeret over Liiteguard! Er en fyr der er lidt til den tunge side "98kg", og løb har derfor ikke lagt naturligt til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering af lækkert løbetøj. Dejlig fornemmelse at løbe med korrektions blusen. Hjælper med at jeg holder ryggen mere ret når jeg løber. Skuldrene falder ikke fremad. Jeg får heller ikke ondt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  2. Fabricant de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

Founded in Denmark in 2016, liiteGuard is a sportswear brand born from a passion for sports and a commitment to excellence. We are dedicated to craft innovative sportswear that empowers, inspires, and guards every athlete's potential. MORE SPORT - MORE JOY.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Elsker Liiteguards løbetøj

Elsker Liiteguards løbetøj. Om det er strømper, shorts, singletter, jakker eller trøjer :)

10 avril 2026

Hej Martin
Tak for din anmeldelse - den er vi enormt glade for at læse!

Noté 4 sur 5 étoiles

Har købt 1 par lange løbetights hvor…

Har købt 1 par lange løbetights hvor der desværre efter få ganges brug var tråde der var gået op ved lommen. Var ellers rigtig glad for dem. Meget hurtig respons fra kundeservice og jeg har fået dem ombyttet til et andet par. Som jeg nu har modtaget og håber forbliver intakte. Handel og kundeservice kan jeg ikke sætte en finger på. Kvaliteten er jeg ved at blive lidt tvivlsom på. Grunden er at jeg via en anden forhandler har købt et til par (fordi jeg jo syntes de er så gode at have på) men ak de er kommet i dag og der er et hul lige ved lommen. Tror bare jeg er uheldig for de er så lækre at have på og kvaliteten virker jo god. Men nu må vi se.

9 avril 2026

Hej Michelle
Tak for din anmeldelse
Jeg skal beklage de to oplevelser du beskriver - det er vi enormt kede af at du skulle opleve.
Vi har enormt fokus på den bedst tænkelige kvalitet og holdbarhed i vores produkter. Vi får heldigvis meget få reklamationer, men alle tager vi meget seriøst og til efterretning.
Jeg vil selvfølgelig opfordre dig til at få ombyttet det par du har modtaget, som ikke lever op til dine eller vores forventninger. Hvis der på ny skulle opstå problemer, så vil jeg anbefale at du kontakter vores kundeservice på info@liiteguard.com, så de kan hjælpe dig med at få det løst, så du kan blive tilfreds med og få glæde af dit Liiteguard produkt.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Har købt både løbebukser og strømper, og begge dele er bedre end noget andet jeg har prøvet. Der korte leveringstid er super - de holder virkelig hvad de lover med levering indenfor et par dage. Gode produkter og kort leveringstid er afgørende for at jeg fremadrettet vil starte ved deres hjemmeside når jeg skal have træningstøj

4 avril 2026

Hej
Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord - det er vi enormt glade for og stolte over!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et problem med en syning og…

Jeg havde et problem med en syning og der var totalt god service hele vejen igennem.
Jeg elsker virkelig mine 2-1-glutech running shorts!!

20 mars 2026

Hej Didde
Tak for din anmeldelse
Vi er glade for at du, til trods for en produktfejl, har haft en god oplevelse og er tilfreds med dit køb.

Top kvalitet hver gang

Top kvalitet hver gang, hurtig levering

24 mars 2026

Hej Selma
Tak for din anmeldelse, som også er top kvalitet:-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Købte et par løbestrømper som skulle…

Købte et par løbestrømper som skulle være specielt gode støtte achillesenerne.
Strømperne sidder fint, men har ingen indflydelse på ømme achillesener.
Dyre strømper uden effekt - ærgerligt.

Hej Henrik
Jeg er ked af at høre, at du ikke har haft den ønskede oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg vil lige minde dig om vores 30 dages tilfredshedsgaranti, hvor du ved køb på vores webshop, kan få refunderet dit køb, såfremt du ikke er tilfreds - dette selvom du har taget produktet i brug.
Jeg vil anbefale dig at du benytter dig af denne garanti, så du ikke har brugt penge på et produkt du ikke bliver glad for.
Du kan læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os på info@liiteguard.com

God købsoplevelse

God købsoplevelse, stilrent design og rigtig god kvalitet ift. prisen.
Min træningsgarderobe bliver løbende udskiftet til rent liiteGuard .

20 février 2026

Hej Martin
Tak for din anmeldelse og de positive kommentarer. Det er vi enormt glade for

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut mine favorit trænings…

Absolut mine favorit trænings produkter. Sublim pasform og kvalitet. Startede med løbebukser og meget har siden sneget sig ind i trænings garderobe.

Webshop levere lynhurtigt. Kun de varmeste anbefalinger herfra

20 février 2026

Hej Bjørn
Tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Kan varmt anbefales

Størrelsessvarende
God kvalitet
Lever op til min forventning

12 février 2026

Hej Anne-Marie

Fantastisk

Fantastisk

Hej Helle

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste kompressionsstrømper jeg har…

Bedste kompressionsstrømper jeg har prøvet.
Oplevede begyndende tendens til skinnebensbetændelse og købte et par Liiteguard Shintech. Få uger senere var betændelsen væk igen uden løbepauser.

6 janvier 2026

Hej Michael
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at læse omkring dine positive oplevelser med vores shin-tech strømpe.

Super fint sleeve

Super fint sleeve. Jeg har kun prøvet det én enkelt gang, men det er lækkert. Jeg glæder mig til at se holdbarheden i syningerne, idet det sidder ultra tight ift. size guiden. Stadig rart at have på

Hej Michael
Tak for din anmeldelse. Sleevet er gennemtestet og hver produktion vurderes i forhold til kvalitet, så det skulle meget gerne kunne holde til den belastning du udsætter det for.
Skulle der, mod forventning, opstå problemer, så kontakt endelig vores kundeservice.

Optimal oplevele

Optimal oplevele: Jeg har ofte handlet med liiteGuard, og har altid været tilfreds med servicen og lige så meget med kvaliteten af produkterne

Hej Jørgen
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er en tilbagevendende og, ikke mindst, tilfreds kunde.

Ganske fornuftig handske

Ganske fornuftig handske, med gode tanker bag.

Knopperne på handsken og touch-fingerspidser gør det nemt at anvende telefon, uden at skulle have handsken af. Sidder godt til - og holder fingrene godt lune under en løbetur. Især med cover som giver to gode lag i handsken. Så den gør det den skal.

Watch-window er virkelig svært at få over et ur på 47-51mm. Det er med vold og magt. Sikkert fint til mindre og tyndere løbeur. Det og en relativ høj pris for en handske giver alt i alt en god handske med ellers fine features og pasform ⭐️⭐️⭐️⭐️

29 janvier 2026

Hej Jonas
Tak for din detaljerede anmeldelse af vores løbehandsker. Vi er meget glade for din feedback, som vi tager med, når vi løbende evaluerer på vores produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Liiteguard er blevet mit foretrukne løbemærke

Liiteguard er blevet mit foretrukne løbemærke og det er ikke unden grund - Udover at lave utrolig lækker kvalitet, formår Liiteguard også at producere løbetøj der faktisk forebygger skader.
De får mine varmeste anbefalinger herfra en yderst tilfreds løber🤩🤩

29 janvier 2026

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse - og ikke mindst de rosende ord. Det er vi enormt glade for og stolte over.

God kvalitet og service

Jeg har en spine tech t-shirt, som jeg syntes er virkelig god! Sidder godt og god kvalitet :)
Syntes også det vildt fedt at de har løbe programmer, samt tips og tricks man kan læse, for at få en bedste start på sin løbe oplevelse.

19 janvier 2026

Hej Freia
Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Vi er glade for at du har haft gavn af andet og mere end vores løbetøj.

Løbetræning

Hej. Trøjen bukser og sokker hjælpe mig til at rette kroppen op når jeg løber sådan at jeg ikke få ondt ryggen når jeg løber. Vil så gerne være ambassadør for jer i fremtiden

18 janvier 2026

Hej Jonas
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at du har oplevet en god effekt af vores produkter.
Vi leder ikke efter nye ambassadører lige nu og her, men du er altid velkommen til at sende os en mail omkring din interesse - så kan det være vi kontakter dig på et tidspunkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig og super service.

Meget hurtig og super service.
Havde en fejl på vare og alt blev løst hurtigt og på den bedste måde.
Fantastiske produkter og det samme er derers kundeservice.

16 janvier 2026

Hej Jes
Vi takker for de rosende ord, og er glade for at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus