1. Musicien
  2. Société d'événementiel
  3. Gestion et promotion de la musique

Écrit par l'entreprise

Limunt er en ny måde at booke musik på. Vi har castet Danmarks største musikalske talenter, som hver især er eksperter på deres felt. Vores store katalog af mere end 500 nøje udvalgte musikere giver os mulighed for at indfri de fleste kunders drømme og forventninger til live musik. Hos Limunt vil du derfor møde musikere med et langt højere niveau, end hvad branchen ellers tilbyder - og så endda til en pris, hvor de fleste kan være med. I Limunt mener vi nemlig, at musikken til private og virksomhedsevents bør være af lige så høj kvalitet, som den man oplever til koncerter på spillesteder. Vi hæver barren for, hvilken slags musik du møder til bryllupper, firmaarrangementer, julefrokoster, sommerfester osv. Når du kontakter Limunt, bliver du mødt af en af vores professionelle bookere, som alle har mange års erfaring i musik- og eventbranchen, både på og bag scenen. Vores fornemmeste opgave er lytte til dine ønsker og matche dem med det helt rigtige hold musikere. Limunt er stolte af at skabe vækstmuligheder og netværk for både upcoming og etablerede musikere. Ved at agere bindeleddet mellem talentmassen og kunder garanterer vi unikke musikalske oplevelser udover det sædvanlige – også til dit kommende event. Vi samarbejder både med landets konservatorier og kunstnernes fagforeninger for hele tiden at blive bedre og sikre, at du fortsat møder de største talenter hos os. Fortæl os om dit event - så gør vi alt benarbejdet og finder de rigtige musikere til dig! Booking af musik har aldrig været nemmere!

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Trioen spillede virkelig smukt

Trioen var med til at skabe den mest fantastiske stemning til vores udendørs sommerbryllup juni, 2025. De spillede virkelig smukt, gav den bedste service og var simpelthen så søde og imødekommende. Vi kunne ikke have ønsket os mere.

8 juin 2025

Så glad for at booke gennem Limunt

Vi bookede både violinist & Klaver samt saxofin til vores bryllup i juni. Musikken var fantastisk - og det samme var servicen fra Limunt. Asger var hurtig og god til at svare og hjælpe os med de ønsker, som vi havde. Vil varmt anbefale Limunt til andre :-)

6 août 2025

Violinist til vielse.

D. 10 maj 2025 bookede vi en violinist til at spille i Aarhus Domkirke under vores vielse. En oplevelse, der levede fuldkommen op til vores forventninger og drømme - vi var meget tilfredse og giver 5 stjerner herfra til både violinisten og Asgers fantastiske service og vejledning :-)

10 mai 2025

Kan varmt anbefales.

Jeg har deltaget i adskillige arrangementer, som er booket gennem Limunt. Det har altid været af høj kvalitet, med super musikere, og arrangementer hvor stemningen var formidabelt god.
Jeg kan varmt anbefale Limunt.

11 août 2022

Hej Inge!

Tak for de pæne ord! Det har været en fornøjelse at spille for dig! Vi håber på at se dig snart igen til nye events!
Tak for mange henvisninger og den flotte anbefaling!

Frederik fra Limunt

Helt eminent god oplevelse med booking…

Helt eminent god oplevelse med booking af livemusik gennem Limunt. Professionelle og søde musikere som leverede varen og fik folk på dansegulvet. Stor anbefaling! 💪💪

26 juillet 2022

Réponse : Limunt

Hej Morten! Tak fordi vi måtte hjælpe med at booke musikken til dit bryllup! Det var en sand fornøjelse! Alt muligt held og lykke og god vind til både dig og Anna fremover!

Frederik fra Limunt

Jeg oplevede Limunt til et privat…

Jeg oplevede Limunt til et privat arrangement. Det var en fantastisk musikalsk oplevelse, som gjorde arrangementet til noget særligt. Musikerne var vildt dygtige og professionelle og en fornøjelse at opleve på scenen. Limunt får min varmeste anbefaling.

16 juin 2022

Réponse : Limunt

Kære Lisbeth! Mange tak for de flotte ord! Dem sætter vi stor pris på! Vi er meget stolte af vores mange musikeres høje musikalske niveau!
Vi håber at kunne levere musik til dit næste event!
Asger
Partner, Limunt

Vi har booket Limunt til en personaledag og en rund fødselsdag

Vi har booket Limunt til en personaledag i vores firma. Vi fik en helt fantastisk og gennemført musikalsk oplevelse, festlig, elegant og charmerende fra start til slut. Det styrkede så absolut samværet på dagen og spredte glæde blandt medarbejderne.
Senere har vi benyttet Limunt til et privatarrangement, en rund fødselsdag, hvor de dygtige musikere både spillede til reception, under middagen og leverede dansemusikken senere på aftenen. Limunt har mange dygtige musikere og ensembler til forskellige lejligheder, og de får min varmeste anbefaling: professionelle fra start til slut, fra booking til levering af autentisk og smittende live musik. Til alle aldre og anledninger, både privat og i firmasammenhæng.

16 juin 2022

Réponse : Limunt

Kære Jette! Mange tak for det gode samarbejde gennem tiden! Det har været en kæmpe fornøjelse!
Vi håber på at kunne hjælpe jer en anden god gang!
Asger
Partner, Limunt