Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

De levering was prima in orde. Alleen de gekozen kleur viel veel lichter uit dan op de afbeelding. Is altijd moeilijk , kleur foto en werkelijkheid.

À propos de l'entreprise

1. Styliste de mode

Écrit par l'entreprise

LIN & AL'S HOME Essentials are all exclusive designed. Each one has been hand assembled using the finest materials with the utmost attention to detail.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Wafeldoek is heel zacht.

Het product is zo te zien heel plezierig om mee te werken. Wafeldoek neemt veel water op.

17 janvier 2025

Réponse de LIN & AL'S HOME

Wat fijn om deze review te mogen ontvangen! Wafelkatoen is de beste keus voor jarenlang plezier ook!

Super netjes geholpen!

Helaas ging er wat fout buiten de macht om van LIN & AL S HOME. Na wat mailverkeer en uitzoek werk hebben zij het heel netjes en keurig opgelost. Ik heb er een hele fijne ervaring aan over gehouden en zou ze dus zeker aanraden!

12 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Kleur lichter

De levering was prima in orde.
Alleen de gekozen kleur viel veel lichter uit dan op de afbeelding.
Is altijd moeilijk , kleur foto en werkelijkheid.

19 novembre 2024

Voedingsdoek

Heb een voedingsdoek besteld en het ziet er prachtig uit! Kan het nog niet beoordelen op gebruik gezien ik nog zwanger ben maar het voelt kwalitatief helemaal in orde 🥰

4 juillet 2023

Echt een aanrader!

De verkoper is vriendelijk in contact en reageert snel. Mijn bestelling heb ik ook snel ontvangen. De artikelen waren goed en leuk verpak. De kwaliteit van de artikelen zijn ook echt goed. Echt een aanrader! ❤️

3 mai 2023

Tevreden klanten! Daar gaan wij voor 👍🏻

Super kwaliteit

Super kwaliteit! En tof verpakt. Aan alle details is gedacht. Voor mijzelf spullen voor in huis, voor een vriendin babyspulletjes aangeschaft. Ook die was erg enthousiast. Communicatie/verzending etc is ook vlot. Een adresje om te onthouden! 👍🏻

7 octobre 2022

Bedankt voor je review Lisa! Topper 👍🏻👍🏻

Producten van pure kwaliteit

Producten van pure kwaliteit! İk ben zo zo zo tevreden met alles wat ik gebruik van linalshome. Voedings doek, monddoekjes, theedoeken!
Je bent een topper

10 mai 2023

Réponse de LIN & AL'S HOME

Mooi om te lezen dat de waarde die wij hechten aan kwaliteit ook wordt gezien door onze klanten! Bedankt voor je review Seyma👍🏻

HELEMAAL TOP!

Super tevreden en een snelle service!
Gebruikte stof is van goed kwaliteit. En is overal netjes afgewerkt! 🤩

1 mai 2023

Réponse de LIN & AL'S HOME

Topper! Echt fijn om weer eens een terugkoppeling te ontvangen hier en niet alleen op socials🍀 bedankt!!

Fijne service

Super blij met eindresultaat.
Ik vond het erg fijn dat ik op de hoogte werd gehouden hoe ver ze
met de bestelling was en een foto tussendoor te krijgen 😊
Mooie kwaliteit producten en een kadootje om het pakket uit te pakken.

8 décembre 2022

Met zorg ingepakt

Ik werd echt zo blij van dit pakketje!! Met zorg ingepakt met een handgeschreven kaartje en een cadeautje. Wat een prachtige doek! Ik ben er echt ontzettend blij mee. Mooie kwaliteit en het werkt echt super

9 avril 2022

Réponse de LIN & AL'S HOME

Super tof om deze review te lezen! Echt blij dat u tevreden bent. Bedankt!

Vlotte reactie

Vlotte reactie, snel en duidelijke afspraken. Super geholpen

14 mars 2022

Réponse de LIN & AL'S HOME

Beste Anke, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat we tevreden klanten hebben!

Perfecte service!

Super snelle levering en top producten!

12 mars 2022

Réponse de LIN & AL'S HOME

Bedankt voor je review Lucia!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi, speciaal maar ook top van kwaliteit!

Super tevreden over mijn mom bag, box kleed en wiegdekentje voor mijn dochtertje 😍
Het leuke ervan is dat je alles naar wens, kleur en eigen smaak kan laten maken
Wat ook belangrijk is: goede kwaliteit!
Duss:
Lin&Al’s Home -> zeker een aanrader!!

7 mars 2022

Réponse de LIN & AL'S HOME

Bedankt voor je review Sümeyra! Alle producten worden met liefde en aandacht klaargemaakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit, duurzaam én op maat

Wil je spullen voor je kind of voor je huis kopen die én op maat en naar wens zijn gemaakt én van duurzaam/kwalitatief materiaal is én ieder detail alle zorg, liefde en aandacht heeft gekregen… dan moet je echt bij Lin&Al’s Home zijn. Wij zijn super tevreden over de zomerdekbed voor onze dochters, de oorwarmers, handtas en vaatdoeken. Binnenkort op maat gemaakte dekbedovertrek. Kortom, wij blijven terugkomen. 🤩👍🏻

Réponse de LIN & AL'S HOME

Zo leuk om dit als feedback te lezen! Wij werken graag aan nieuwe opdrachten.

Heel erg blij mee!

Wij zijn heel erg blij met wat je ons hebt afgeleverd, grote zus en broertje wilde graag dezelfde muts en sjaaltje, jij hebt daar zo voor naar gezocht en zo naar wens gemaakt dat ze daar alletwee heel blij mee zijn en geen andere meer willen dragen 😍! Kan het iedereen aanraden en kom zeker nog een x een bestelling plaatsen! Ga zo door 😍!

Réponse de LIN & AL'S HOME

Bedankt voor je reactie Fatma K.! Leuk om te horen dat ze er blij mee zijn.

Babyboy

Linalshome heeft mijn droom kunnen verwezenlijken, wat betreft het compleet maken van de accessoires van mijn babyboy. Van een speenkoord tot aan een ledikant hoes. Zij heeft alles op maat en naar wens kunnen maken♥️

Réponse de LIN & AL'S HOME

Leuk om te horen dat alles naar wens is gemaakt. Bedankt Emy!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus