ENDELIG kom Arnes linser på lager igen. Vi elsker både dem og tanken om at de ikke er fragtet fra langbortistand.
L'entreprise a répondu
Ditte fra “Linser for livet” gør det simpelt, at inddrage flere bønner, linser og ærter i kosten. Sælger de skønneste produkter! Især de forskellige bælgfrugte mel er fantastiske i alt slags brød... Voir plus
L'entreprise a répondu
Supernemt at bestille varer online. Stort udvalg af danske og økologiske bælgfrugter, kerner og mel mm. Med de små fortællinger om hvert produkt gør Ditte det til en personlig oplevelse at handle ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ditte Tranberg står bag Linser for Livet, en virksomhed dedikeret til at fremme danske, økologiske bælgfrugter og bæredygtig madkultur. Fra dyrkning hos landmænd til udvikling af produkter og opskrifter sikrer Ditte høj kvalitet og enkelhed i plantebaseret madlavning. Gennem samarbejde, produktudvikling og formidling inspirerer hun danskerne til at bruge flere bælgfrugter i hverdagen og støtter samtidig en grønnere og mere varieret fødevareproduktion.
Bittevej 5, Skader, 8543, Hornslet, Danemark

Réponse : Linserforlivet
God hjemmeside med info og pr

Réponse : Linserforlivet
Dejligste deller og god personlig service

Réponse : Linserforlivet
Virkelig gode produkter, dyrket i Danmark.
Den er den retning vi skal gør større bæredygtighed. Min favorit er mel af Falsterlinser, som er helt fantastisk til f.eks. grøntsagsfrikadeller.

Réponse : Linserforlivet
Lækre danske linser og bælgfrugter. God inspiration og tips at finde på hjemmesiden.

Réponse : Linserforlivet
Vi er meget tilfredse med Linser for Livets gode Øko produkter .
Høj kvalitet og lækker smag.😋

Réponse : Linserforlivet
Dejlige danske økologiske bælgfrugter. Upåklagelig og hurtig levering. Kan på det varmeste anbefale.

Fantastiske råvarer. Som altid er Dittes (danske) linser af den bedste kvalitet

Réponse : Linserforlivet
Hos Linser for livet er der et bredt udvalg af friske danske råvarer, med mange forslag til blandt andet at få sneget bælgfrugter ind i sin kost. Yderligere har de friske råvarer en markant bedre smag, end det hengemte udvalg vi har adgang til i vores lokale supermarkeder.

Réponse : Linserforlivet
Pragtfulde linser til en rimelig pris. Hurtig og professionel levering. Tak for det.

Réponse : Linserforlivet
Meget lækre, økologiske, danske produkter og enormt hurtig levering. Jeg er meget glad for at have fundet Dittes biks, som i øvrigt virker personlig og som hjerteblod.

Réponse : Linserforlivet
Linser for livet sælger gode kvalitets varer!
Derudover er der en god og personlig service. Jeg kan derfor varmt anbefale Linser for Livet.
Mai Vordingborg

Réponse : Linserforlivet
Jeg modtog varerne hurtigt og lige da jeg skulle bruge dem til at lave grønsagsdeller til skolearrangement. Det var rart at jeg kunne bruge færdigblandingen til det.
I øvrigt tak for gode opskrifter med linsemel.

Réponse : Linserforlivet
Er super glad for mit første køb af linser og quinoa. Jeg synes det er fantastisk man kan købe dem danske og økologiske - fremfor at købe dem fra god knows where.

Réponse : Linserforlivet
Rigtig gode produkter- gør det nemt at bruge gode alternativer i madlavningen ☺️👍

Réponse : Linserforlivet
Hurtigt levering er første gang jeg bestiller. Har lige været på kursus i kb på restaurant skolen hvor de har linser for livet produkter elsker dem og laver daglig min mad pakke med anica linser.
Jeg er helt solgt❤️ da jeg også går ind i kinesisk medcin anbefaler jeg og klienter og købe Dittes linser for livet. Knus Else... tak for dig