Linux

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Linux.pl po przejęciu

Linux.pl po przejęciu , to dno dna i na dnie odwierty . Cena ma się nijak do proponowanych usług.
Odradzam wszystkim , którzy szukają dobrej usługi w przyzwoitej cenie i z LUDZKIM wsparciem technicznym. Tyle w temacie .

18 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Miałem od wielu lat u nich wykupiony…

Miałem od wielu lat u nich wykupiony serwer, głownie korzystałem z poczty i zabawy z prostymi stronami. Posiadałem usługę hosting optymalny 3gb za ok 50zł na rok. Teraz otrzymałem fakturę na 240zł na okres 3mc. Podczas rozmowy telefonicznej usłyszałem, że został wysłany email z nowym regulaminem we wrześniu 2024 i po 14 dniach został zaakceptowany automatycznie. Tylko po sprawdzeniu poczty, nic takiego nie otrzymałem. Call center przerywa podczas mówienia i starają się wciśnąć kit o rabatach i super ultra duper nowych serwerach lecz nie mówią o tym, że kwota podawana jest na 3 miesiące. Z dobrej usługi zlecieli na dno!!!

23 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi…

Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami. Od roku praktycznie brak reakcji na zgłaszane problemu. Wątki pozostają bez rozwiązania, samemu trzeba się ratować. Na koniec rachunek +500% ceny rok/rok. CHORE!

15 octobre 2025

Omijać !

Hosting na cele prywatne jest obecnie droższy niż profesjonalny sklep. Przy zakładaniu konta był najtańszy. Odnowienie domeny 300% droższe niż u konkurencji. każda drobna usługa to cena z kosmosu i kłody pod nogi... Omijać szerokim łukiem !

5 septembre 2025

Podwyżka 300% + problemy od 1,5 roku

Podwyżka 300% + problemy od 1,5 roku, od podwyżki. Od czerwca 2024 dużo się zmieniło. Jestem klientem od 10 lat - hostingi i domeny. Zgłaszam problem od czerwca 2024 do dziś że maile od kontrahentów wpadają do SPAMU albo że nie dochodzą w ogóle (wiem tylko od tych którzy zadzwonią, czemu nie odpowiadamy). Watki są zamykane przez support a odpowiedzi są automatyczne odpowiedzi bez adresowania problemu: "sprawa jest nadal w trakcie analizy. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź." Warunkowo przedłużyłam umowę, pod warunkiem że problem zostanie rozwiązany - minęło 9 miesięcy i nic. Po roku i 3 miesiącach po nie robieniu nic przez ten czas znowu coś zostało zmienione w filtrze i wreszcie wiadomość od supportu, że poprawili... natomiast problem się pogłębił. Wieloktornie dzwoniłam, pisałam i zgłasszałam. Jest albo ignornowanie klietna albo pogorszenie usługi. Okropne doświadczenie i usługa od 1,5 roku. Nie polecam.

9 septembre 2025

Za drogo

Używałem hobbystycznie hostingu i domeny. Cena za hosting wzrosła kolosalnie. Ale odnowienie domeny .pl to niemal 300 zł. Nie znam obecnie droższej firmy. Ja się pożegnałem.

4 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Drastyczna podwyżka i skrócenie usługi bez jasnej informacji – bardzo negatywne doświadczenie

Po latach dobrego korzystania z hostingu w linux.pl zostałem zaskoczony czterokrotnym wzrostem ceny i jednoczesnym skróceniem okresu abonamentu z 12 do 3 miesięcy – bez jednoznacznej informacji o tej zmianie. Komunikaty e-mail zawierały ogólniki o "modernizacji" i "zmianie regulaminu", ale nigdzie nie podano wprost, że za tę samą kwotę otrzymuję tylko 1/4 poprzedniego okresu.

Trudny kontakt, brak odpowiedzi na wiadomości. W końcu reklamacja zakończona lakoniczną odpowiedzią oznaczającą: „płatność = akceptacja, trzeba było nie płacić”.

Zdecydowanie odradzam korzystanie.

21 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Cicha podwyżka o kilkaset procent. Wystawiają dla zmyłki dwie faktury jedną z domeną na rok, a drugą z hostingiem na kwartał. Normalna firma tak nie robi. Jest to nieuczciwa zagrywka godna zgłoszenia do UOKiK.

9 juillet 2025

Nie polecam, podwyżka o 1500%

Usługa przez kilka lat była świadczona na najwyższym poziomie, bo przemianie na spółkę (i sprzedanie się innej firmie) po cichu bez informowania klientów podnieśli cenę usługi o równo 1500% (z 60zł rocznie na 900zł rocznie). Kontakt z BOK celem wyjaśnienia (jak myślałem błędu - bo miałem ustawione autoprzedłużenie) był stratą czasu. Konsultant potwierdził podwyżkę, stwierdził że to dla "mojego dobra" bo teraz usługa zawiera dodatkowe elementy (jak hosting) których nie zamawiałem i nie potrzebowałem, a na pytanie czy nie uważa, że tak duża podwyżka (i to bez informowania klientów) jest skandaliczna, odpowiedział "nie, to normalne".

2 avril 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus