Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Lion Optimize til at redesigne og optimere min hjemmeside, og jeg kan sige det helt uden at blinke. Det har gjort en verden til forskel. Min gamle side var ret langsom Stef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lion Optimize Var som sendt fra himlen, Steffen kom jeg i kontakt med, jeg var lidt bagbundet i en aftale med et af de kedelige virksomheder, der laver nogle ufattelige urimelige aftaler, her... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Tjenerskolen.dk har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Steffen fra Lion Optimize og vi har kun gode ting at sige om forløbet. Steffen mente, at han kunne øge vores salg gennem sin o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing
  2. Consultant en marketing
  3. Agence de marketing en ligne
  4. Service SEO
  5. Designer web
  6. Concepteur de sites web

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder marketing, webudvikling og design hos Lion Optimize. Vi har altså samlet alt under ét tag. Dette gør det muligt for os at skabe skræddersyede løsninger, der præcist matcher dine forretningsmæssige behov. Uanset om du har brug for en stærk online tilstedeværelse, markedsføringsstrategier eller visuelt tiltalende design, er vi her for at levere resultater. Hos Lion Optimize er der intet med småt. Her er ingen skjulte betingelser eller lange bindinger.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Tæt Samarbejde med din virksomhed

Min gamle side var ret langsom

Steffen arbejdede med en kombination af faglighed, tålmodighed og overblik, som man sjældent møder. Han fangede hurtigt, hvad jeg ønskede, men han kom også selv med idéer, løsninger og detaljer, jeg aldrig selv havde tænkt på. I stedet for bare at lave en “pænere hjemmeside” fik jeg en platform, der faktisk arbejder for mig.

Hastigheden er nu helt i top, strukturen giver mening, og siden fremstår både professionel og indbydende. Der er en helt anden ro over det hele, og det smitter af på både kunder og førstehåndsindtryk.

Det vigtigste for mig var, at processen var behagelig. Steffen var tilgængelig, ærlig i sin rådgivning og ekstremt skarp på at omsætte mine tanker til noget konkret. Det føltes som et samarbejde, ikke en leverance.

Jeg håber naturligvis, at det giver trafik og flere henvendelser. Men uanset hvad har jeg nu en hjemmeside, jeg med stolthed kan vise frem. Og det i sig selv er guld værd.

Jeg kan kun sige én ting. Hvis du overvejer at få styr på din hjemmeside, så er Lion Optimize et sikkert valg. Det er faglighed kombineret med ordentlighed, og resultatet taler for sig selv. FRInsurance

5 décembre 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores samarbejde.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig gennem hele projektet, og jeg er rigtig glad for, at resultatet lever op til dine forventninger. Den slags feedback motiverer os til fortsat at levere vores allerbedste.

Ser frem til fortsat at kunne hjælpe jer, når behovet opstår.

Lion Optimize

Lion Optimize

Var som sendt fra himlen, Steffen kom jeg i kontakt med, jeg var lidt bagbundet i en aftale med et af de kedelige virksomheder, der laver nogle ufattelige urimelige aftaler, her hjalp Steffen mig med at få fat på en jurist, og ikke mist få hostet min hjemmeside hos ham, her hjalp han mig godt i gang med at få optimeret min hjemmeside og annonceringer.

Kæmpe anbefaling

15 septembre 2024

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for din anmeldelse 😁
Er glad for at vi kunne hjælpe dig ud af den svære situation og få både hostet og optimeret din hjemmeside samt annonceringen.

Optimering af hjemmeside

Steffen mente, at han kunne øge vores salg gennem sin optimering, og det må man sige, at han har leveret på! Vi kontaktede ham i starten af maj, og allerede efter 10 dage stod vores nye hjemmeside færdig.

Siden da har vi oplevet en markant stigning i antallet af kunder, og Steffen har løbende været til rådighed med hjælp og rådgivning, når vi har haft spørgsmål.

Han har endda lavet en instruktionsvideo, der viser, hvordan vi selv kan ændre fx billeder på hjemmesiden og hvis der opstår tvivl, er han altid klar ved telefonen.

Vi kan kun give Steffen og Lion Optimize vores varmeste anbefalinger!

1 mai 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for de flotte ord 😁
Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer hos Tjenerskolen.dk, og jeg er rigtig glad for at høre, at den nye hjemmeside allerede har skabt resultater.

Jeg sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til fortsat at kunne hjælpe jer, når behovet opstår.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service og responstid.

Steffen var rigtig hurtig til at forstå hvad det var vi stod og manglede og fik ordnet det rigtig hurtigt, og til en god pris.

Kan klart anbefales.

6 août 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for anmeldelsen. Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Kristian fra Bo Kjeldsmark Automobiler.

Stor ros til Steffen Lion Kragh

Steffen har været en stor og ikke mindst nødvendig hjælp i forbindelse med min hjemmeside. Han gav plads til mine ideer, og tilpassede sin hjælp efter mit behov. Vi har undervejs haft nogle effektfulde og gode møder. De varmeste anbefalinger fra Susanne Sloth fra virksomheden: Stresspatruljen.

24 juillet 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for de pæne ord. Er jeg rigtig glade for at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega godt samarbejde og resultat

Vi har fået en flot ny hjemmeside fra Lion Optimize. Processen har forløbet rigtig godt og de er utrolig hurtig til at svare og hjælper med det mindste. Samarbejdet med Lion Optimize har resulteret i øget resultat af relevante kunder der kontakter vores virksomhed. Vi kan til hver en tid anbefale dem!

- Clearli ApS

20 juin 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at I er glade for den nye hjemmeside og har haft en god oplevelse med processen. Vi sætter stor pris på jeres tillid og samarbejde og ikke mindst at I allerede mærker en positiv effekt med flere relevante kundehenvendelser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Steffen er virkelig dygtig til sit…

Steffen er virkelig dygtig til sit arbejde og meget hjælpsom.

26 mai 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for din anmeldelse. Er jeg rigtig glade for at høre.

Stor tilfredshed...

Lion Optimize har løst forskellige opgaver til stor tilfredshed.
Lion Optimize har ligeledes været meget kompetent og forklarende under hele processen.
Der er kun gode anbefalinger herfra.

17 mars 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for din anmeldelse, Charlotte fra CMikkelsenDesign. Vi er rigtig glade for din feedback.

Website optimering

Vi har brugt Lion Optimize til at forbedre visningen af en kundes website.
Steffen leverer en super ydelse. Han er meget kompetent og tager sig altid tid til at forklare så vi får meget mulig ud af hans analyse arbejde.

12 mars 2025

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter en ære i at levere grundige analyser og sikre, at I får mest muligt ud af vores arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt arbejde med masser af…

Super godt arbejde med masser af vejledning

3 décembre 2024

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for anmeldelsen. Det har været en fornøjelse at lave jeres Redwell Scandinavia hjemmeside. Vi glæder os allerede til at arbejde sammen med jer igen i fremtiden og støtte jer i jeres fortsatte vækst.

Super professionel & engageret

Super professionel & engageret!

5 store stjerner herfra!! Lion Optimize har lavet Nybom Vines nye hjemmeside. Et rigtig godt resultat, med hurtig og effektiv eksekvering. Jeg har kun positivt at sige om forløbet og sender mine varmeste anbefalinger til Steffen og hans team.

31 août 2024

Réponse : Lion Optimize

Tak for rosen. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Skræddersyet til vores behov

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Lion Optimize. Deres hjælp med SEO og Google Ads har virkelig gjort en forskel for MK Begravelse. Vi har set en markant stigning i vores synlighed online og fået flere kunder. Teamet er professionelt, engageret og har skræddersyet deres service til vores behov. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale dem.

11 juillet 2024

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for anmeldelsen. Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Lion Optimize, og at vores hjælp med SEO og Google Ads har gjort en forskel for MK Begravelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gnidningsfrit samarbejde, med super resultat

Steffen har hjulpet os i GoGetGreen med at etablere en ny og meget mere professionel hjemmeside, som vi er ovenud lykkelige for!
I GoGetGreen står vi over for et skifte fra startup til en rigtig virksomhed, og Lion Optimize har været en vigtig brik i den transformation. På vores nye hjemmeside kommer vores budskab meget bedre igennem og der er virkelig tænkt på alt.
Samarbejdet med Steffen har være gnidningsfrit og inspirerende. Steffen er god til at sætte tingene i system og vi har en følelse af at han ikke stopper med indput før det er perfekt.
Vi føler os alt i alt meget tilfredse med samarbejdet med Lion Optimize og vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

12 juin 2024

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for jeres varme anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at I er meget tilfredse med jeres nye hjemmeside.

Det er dejligt at høre, at vores arbejde har hjulpet med at gøre jeres budskab endnu tydeligere og jeres hjemmeside endnu mere professionel.

Super god behandling

Super god behandling, klar anbefeldes god service!

20 mai 2024

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for din feedback og anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

En udvikler som varmt kan anbefale

Lion Optimize har udviklet min nye hjemmeside for Bente Naver Rådgivning ApS, og det er sket i et fortræffeligt samarbejde, hvor Steffen har været god til at lytte til mine ønsker og til at udvikle en hjemmeside som jeg er yderst tilfreds med.

5 avril 2024

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for de venlige ord. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig om din nye hjemmeside. Jeg er glade for at høre, at du er yderst tilfreds med resultatet.

Engagement og tillid

Vi har haft en god dialog og samarbejde med Lionoptimize. God eksekvering af vores online projekt og hurtig forståelse for opgaven.
Struktureret opfølgning der har givet et tilfredsstillende resultat.

7 février 2024

Réponse : Lion Optimize

Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores samarbejde. Vi ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen med jer. Tak for jeres tillid og feedback, Maeng-ho Roskilde.

5 store stjerner

Jeg har efterhånden brugt Lion Optimize flere gange i forbindelse med opdatering og ændring af hjemmesider.
Opgaverne bliver altid løst med stor tilfredshed og indenfor en kort tidshorisont.
5 store stjerner herfra.

19 janvier 2024

Réponse : Lion Optimize

Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi bestræber os altid på at levere tilfredsstillende resultater. De 5 store stjerner sætter vi stor pris på.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Mig og Steffen begyndte vores samarbejde for ca. 2 år siden. Jeg gik fra at være mig selv til nu at have 6 ansatte og 2 klinikker og rejsen er først lige begyndt. Jeg kan give en klar anbefaling herfra.

1 janvier 2024

Réponse : Lion Optimize

Jeg er glade for din fantastiske oplevelse med vores samarbejde. Det har været en fed rejse at være en del af din virksomheds udvikling. Din anbefaling betyder meget, og vi sætter pris på tilliden. Ser frem til fortsat samarbejde 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk dygtig og kompetent IT ekspert

Steffen har virkelig været en fantastisk hjælp I vores firma. Hans faglighed og viden er kæmpe stor og meget bred og hans tålmodig er ligeså stor når det gælder at forklare os om IT tekniske ting.

Steffen har hjulpet med:
* Overflytning fra tidligere webhotel til nyt webhotel - One.com
* Hjulpet med at rydde op i One.com konto
* Hjulpet med samle alle de digitale tråder, hvor de forskellige ting befinder sig.
* Spritny FLOT hjemmeside
* IT dokumentationsark for alle login samlet et sted

Han kan varmt anbefales
Mvh Rasmus
IVERSEN

1 novembre 2023

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak for din feedback og anbefaling.

Jeg er glad for, at I værdsætter min faglighed og brede viden inden for IT. Det er altid mit mål at skabe klarhed og forståelse, især når det kommer til tekniske emner. Jeg sætter pris på, at du nævner min tålmodighed – det er vigtigt for mig, at alle føler sig trygge og godt informeret.

Godt at høre I er meget tilfredse med den spritnye hjemmeside og det IT-dokumentationsark, jeg har udarbejdet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig i samarbejdet, dybt professionel!

Lion Optimize med Steffen i front har leveret en rigtig god rådgivning omkring vores nye hjemmeside, hvor fokus har været at modernisere portal, nyhedsrummet, og den tilhørende digitale forside. I gennem hele forløbet har der været en nem samarbejdsform, og resultatet er blevet fulgt helt til dørs. Kan varmt anbefale Lion Optimize hvis du er lidt usikker på, hvordan du får skabt en ændret webløsning af din firmahjemmeside. Fem stjerner til løven med hold!

21 décembre 2023

Réponse : Lion Optimize

Tusind tak. Vi er glad for at høre, at I har oplevet samarbejdet som nemt, og at resultatet lever op til jeres forventninger. Vi lægger stor vægt på at levere professionel rådgivning og skabe løsninger, der opfylder vores kunders behov.

Endnu engang tak for de fem stjerner – vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus