Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice! Jeg mottok to produkter som i utgangspunktet var veldig fine, men dessverre oppstod det raskt en feil på dem. Jeg fikk raskt svar og en ryddig refusjon uten problemer. Anbefales!
Kvalitetsleker til 0-10-årige. Kjøp kreative og annerledes kvalitetsleker online. LirumLarumLeg tilbyr gratis inndpakning og hurtig levering.
Jeg er kjempe fornøyd med min handel hos dere!
Tusen takk for en utrolig bra service.Jeg ønsker å anbefale alle å kjøpe hos dere Tusen takk 🌸🩷
Bedre priser enn andre, og rask leveranse. Bredt utvalg har de også👌
Bestillte en del varer. fikk bekreftelse på mail men det kom aldri en sendingsbekreftelse. purret på mail flere ganger, uten noe som helst svar. Ringte kundeservice maaaange ganger, uten svar.
Varene står nå som utsolgt på deres sider. Jeg har ikke fått beskjed om det ene eller det andre. Fantastisk dårlig. Ikke forvent flere kjøp fra meg.
Lekene var av god kvalitet og var klare til henting på lokal butikk (østlandet) 2 dager etter bestilling! Knirkefri opplevelse!
Flotte produkter, rask levering, veldig fornøyd!
Eneste minus og årsaken til at de ikke får 5 stjerner: Butikken er dansk og har både en dansk og en norsk nettside og det er VELDIG stor forskjell på tilbudene på de to sidene, når det er salg. Salget på den norske nettsiden er nesten illusorisk! Rart å litt kjipt, når det er samme bedrift ☹️ Salget burde omfatte de samme produktene.