Livello Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Blev strul vid leverans, men fick omgående svar på mejl av mycket tillmötesgående och trevlig person. Ny vara levererades innan jag hann blinka! Supernöjd 👌 Mycket fint och roligt utbud! Bra p... Voir plus

Snabb leverans. Jag hade synpunkter på varan, som jag direkt informerade företaget om via mail. Fick mycket trevligt svar inom en timme. Det visade sig att det var helt och hållet jag själv som bid... Voir plus

Köpte och betalade en liten hylla den 12/8, idag 14/9 har jag fortfarande inte fått den. Ett svar fick jag efter 2 veckor att den var på väg ut ur lagret och skulle vara hos mig inom 3 dagar. Det var... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. aussi dans
  3. Magasin d'ameublement d'extérieur
  4. Magasin de luminaires
  5. Magasin de rénovation

Livello är en svensk möbel- och inredningsbutik med ett noggrant utvalt sortiment av möbler, belysning och inredning för det moderna hemmet. Vi samlar etablerade och spännande varumärken med fokus på design, kvalitet och tidlös formgivning. Hos Livello hittar du allt från soffor, matbord, stolar och förvaring till lampor och inredningsdetaljer. Vår ambition är att göra det enkelt och inspirerande att köpa möbler och inredning online, med personlig service och en trygg köpupplevelse. Vi tror på möbler som håller över tid och väljer därför vårt sortiment med omsorg. Oavsett om du letar efter en ny möbel eller vill skapa ett helt nytt uttryck i hemmet vill vi hjälpa dig att hitta rätt.

Bien

TrustScore 4 sur 5

169 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

158 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oseriöst företag

Oseriöst företag, handla ej här!

Beställde ett matbord som var skadat vid leverans, i och med detta reklamerade vi varan direkt och hävde köpet.

En månad senare och Livello har inte hanterat vare sig reklamation eller retur och vi har fått agera lager åt deras vägnar då man skyller på att möbelleverantören har semester och Livello själva inte har något lager!

Nu har även kundtjänst slutat att svara på vårat ärende och fakturan har man heller inte makulerat!

23 juillet 2026

Oseriöst företag

Oseriöst företag. De tog betald direkt vid beställning och sedan hände inget, en vecka senare är det fortfarande helt tyst från Livello. Kundtjänst svarar inte på mail och några telefonnummer finns inte heller.

Handla inte här, det är en scam.

13 août 2026

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice! Det blev ett litet misstag med min beställning och jag kontaktade Livello på kvällen. Fick svar nästan direkt och de löste situationen på ett väldigt bra och trevligt sätt. Sådan service gör verkligen att man vill handla här igen. Stort tack!

3 août 2026

Super nöjd

Super nöjd ! Smidigt, bra pris, bra service. Mailades om hemleverans istället för ombud och det fixades utan några som helst problem.
Rekommenderar utan tvekan !

5 août 2026

Nöjd

Nöjd med min vara, snabb leverans. Tydlig och bra hemsida! Tack!

27 juillet 2026

Bra bemötande och service

Jag gjorde en beställning men råkade skriva in att jag ville köpa fyra Brafab utefåtöljer men ville bara beställa två. Jag mejlade direkt kundtjänst och de svarade några dagar senare och bad om ursäkt att de inte svarat tidigare. Detta berodde på att de just bytte namn och deras mejl strulade. Men de var sedan supersnabba på att rätta till min beställning och sedan kom mina fåtöljer inom tre dagar. Jag är supernöjd med deras bemötande och snabba service!

31 juillet 2026

Beställde stolar till matbordet

Beställde stolar till matbordet, mkt fina och gedigna, nöjd med mitt köp.
Lite trassel med leverans då det inte gick att ändra leveransadressen i efterhand.
Svårt med kommunikationen med företaget och leverantören. Bättre kundservice efterlyses

24 juillet 2026

Varning för oseriöst företag

Varning för oseriöst företag. Beställde en soffa som skulle levereras på ett par dagar men en tiden gick och den verkade inte skickas. När vi kontaktade dem en vecka efter beställningen för att kolla vad som hänt svarade de "Ser nu att vi fått en lager diff vilket gjorde att soffan stod som "i lager" när den i själva verket var slutsåld. Ser även att vår leverantör har den som restnoterad på obestämd tid." Soffan står fortfarande som "i lager" på hemsidan en vecka senare.

31 juillet 2026