Nous avons passé une excellente journée…
Nous avons passé une excellente journée avec notre guide Fabi. Le beau temps était au rendez-vous, ce qui nous a permis de profiter d’une très belle vue sur le mont Fuji !
Private Japan Tours, Transfers & Chauffeur Services Live Nippon is a Japan-based tour company specializing in private Japan tours, private drivers, and customized travel experiences across Tokyo, Kyoto, Osaka, Mt. Fuji, and beyond. Since 2017, we have provided licensed and fully insured private transportation for travelers who value comfort, flexibility, and reliability. Our Japan private tours are fully customizable, allowing you to explore Tokyo at your own pace, visit Kyoto’s historic temples, experience a Mt. Fuji private tour, or unwind in Hakone. Whether you need a private driver in Tokyo, a full-day sightseeing tour, or seamless city-to-city transfers, every itinerary is designed around your schedule and preferences. In addition to leisure travel, we offer professional business transfers and chauffeur services, ideal for corporate clients, executives, and events. We also provide airport transfers across Japan, ensuring a smooth and stress-free start or end to your journey. To enhance your experience, optional activity add-ons such as cultural experiences, scenic stops, and local highlights can be arranged, giving you the flexibility to build your trip exactly the way you want. Our English-speaking and multilingual drivers and guides are experienced, courteous, and committed to delivering high-quality service for solo travelers, families, business clients, and groups. With a 4.9/5 rating from international travelers, Live Nippon is trusted by visitors worldwide seeking dependable Japan private tours and transportation. Learn more: https://livenippon.com/
3-14-3 Yazaike Adachi Ku, 123-0863, Adachi City, Japon
Très belle visite du Mont Fuji avec notre guide Fabi ! Très sympathique et très attentionné ! Nous étions un groupe de 6 et nous sommes tous d’accord pour dire qu’il s’agissait de notre meilleure expérience de visite guidée.
Merci encore !
Nous avons passé un super moment avec Fabi au Mont Fuji. L'expérience était vraiment exceptionnelle et les paysages magnifiques. Fabi connait vraiment bien ce lieu et nous a permit de découvrir plein d'endroit pas forcément dans les bouquins de touristes. En plus, il parle très bien français pour les personnes non-bilingues c'est parfait ! Je peux que recommander l'expérience avec lui.
Sympathique sortie pour aller voir le
Mont Fuji et ses environs . A l’écoute sur nos envies, nous a emmener dans ces lieux préférés . Très bon conducteur top