Livingamsterdam Avis 36

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

I don't think I would order from this company again, though they did try to answer the email I sent to their website. The bird light I bought from them came from China, not the Netherlands as most p... Voir plus

L'entreprise a répondu

1 étoile

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

I bought goods from LivingAmsterdam…

I bought goods from LivingAmsterdam which were not as advertised, and the company agreed to refund my money. At first their emails were friendly and helpful, but no refund arrived, and though I wrote many times, they stopped replying. I do not believe this company is honest or trustworthy and would recommend no one buys from them.

24 février 2026

BESTEL HIER NIETS!!!!!!!!!

BESTEL HIER NIETS!!!!!!!!!!
Ik wacht nog steeds op mijn product. Ik heb een mail gestuurd naar het bedrijf en geen reactie.
Ook helemaal niet gecommuniceerd dat het langer duurt. Slechte winkel en slechte klantenservice!!!!!! Bagger shit

26 mars 2026

Koop hier niets

Koop hier niets. Mijn bestelling is zoek geraakt. Ondanks toezegging dat ik mijn geld terug zou krijgen, (meer dan een maand geleden) nog steeds geen refund ontvangen. Op e-mails wordt niet meer gereageerd.

25 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie en geld kwijt

Ik heb een maand geleden iets besteld, volgens track&trace geleverd maar niets gekregen. Ik heb inmiddels al 6 mails gestuurd zonder enige reactie. Het pakket werd uiteraard betaald en ik krijg geen enkele feedback

18 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jullie waren eerlijk in het…

Jullie waren eerlijk in het communiceren,ik moest wat langer wachten maar doordat ik dat wist was het prima!! De witte bewaar ik voor het trouwen van onze dochter en de goeden zoeken we een mooi plekje voor!!! Veel dank!

9 mars 2026

Prachtige moderne eetkamerstoelen

Prachtige moderne eetkamerstoelen! Het fluweel voelt luxe aan en de metalen poten zijn stevig. Ze zitten comfortabel en geven metten een stijlvolle look aan de ruimte. Echt een aanrader!

27 février 2026

Réponse : Livingamsterdam

Hoi Sem! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk zien we je snel weer terug in ons webshop. - Team Living Amsterdam

Noté 5 sur 5 étoiles

Handige mini projector en goed voor…

Handige mini projector en goed voor filmavonden in het donker. Beeld is oké, maar niet echt top 4K. Prima, maar kan beter.

25 février 2026

Réponse : Livingamsterdam

Hallo Kevin! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een eerlijk review te schrijven. We zijn blij dat je tevreden bent met ons product en nemen de feedback mee om onszelf en onze producten te blijven verbeteren! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Living Amsterdam

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn man gevraagd om de…

Ik had mijn man gevraagd om de wijnfleshlamp te bestellen. Hij heeft hem besteld en vandaag heb ik hem ontvangen. IK ben er echt heel blij mee! In het echt is hij net zo mooi als op de foto en bovendien heel stevig. Jullie producten zijn echt van goede kwaliteit.

24 février 2026

Réponse : Livingamsterdam

Hoi! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Living Amsterdam

Oplichters

Oplichters. Niet wat bestellen. M’n vrouw heeft een vaas van 25cm blijkt er eentje van 16 te zijn. 55 euro betaald en zelfde ding staat voor 13 euro op Temu. Klantenservice onbereikbaar, inmiddels bezig juridische stappen te nemen

11 février 2026

Beste Dennis!
Het spijt ons te horen dat de vaas niet aan de verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker wanneer het product afwijkt van wat werd verwacht. Wij willen benadrukken dat wij al langere tijd in contact staan met uw vrouw om dit issue zorgvuldig op te lossen. Ons doel is altijd om samen tot een passende oplossing te komen en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wij betreuren het dat u het gevoel heeft dat onze klantenservice onbereikbaar zou zijn; wij nemen klachten altijd serieus en doen ons best om snel te reageren en te helpen. Wij hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen afronden. Met vriendelijke groet, Team Living Amsterdam

Noté 4 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice

We hadden een probleem met de aangekochte producten, helaas na de garantietermijn. De klantenservice heeft dit wel netjes opgelost.

20 février 2026

Réponse : Livingamsterdam

Beste Mevr. Simons! Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons zeer te horen dat u ontevreden bent over zowel onze klantenservice als de producten die u heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet het niveau dat wij bij Living Amsterdam nastreven. We zijn inmiddels met u in contact via e-mail om dit samen op te lossen en hopen uw zorgen snel te verhelpen.

Team Living Amsterdam

Koop hier nooit

Koop hier nooit, je wordt opgelicht . Op de mooie foto leek het een leuk luxe product maar dat is niet wat het is. Ik had het voor een cadeautje willen geven maar durfde het niet te geven, zo waardeloos. Na de bestelling en levering zijn ze niet te bereiken. €26 betaald voor een product wat op Alie Express €6 kost, bleek later. En nog ondeugdelijk ook. Ze reageren niet op retourneren.

15 janvier 2026

Réponse : Livingamsterdam

Beste Willeke! Het spijt ons zeer te horen dat je teleurgesteld bent over je bestelling. Bij LivingAmsterdam doen we ons uiterste best om producten van hoge kwaliteit en een goede service te bieden. We willen graag samen met je kijken naar een oplossing, bijvoorbeeld een retour of vervanging. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via contact@livingamsterdam.nl, zodat we dit direct kunnen oppakken? We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Het team van LivingAmsterdam

2 lampjes gekocht

2 lampjes gekocht. 4 weken op moeten wachten, geen reactie van dit bedrijf op mijn vraag waar de bestelling blijft. Uiteindelijk rommel uit China ontvangen. Kunststof ipv hout en het licht is veel en veel te fel. 64 euro, 64 euro teveel. Niet intrappen en niets kopen hier.

5 février 2026

Réponse : Livingamsterdam

Beste Hanneke! Het spijt ons te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen volledig dat het vervelend is om zo lang te moeten wachten en vervolgens producten te ontvangen die niet lijken op de afbeeldingen en beschrijving op onze website. Onze intentie is altijd om producten van goede kwaliteit te leveren, passend bij de getoonde foto’s en specificaties. Soms kunnen er kleine verschillen zijn in materiaal, kleur of lichtsterkte, zeker bij lampen met natuurlijke elementen zoals hout en bamboe, maar we begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is geweest.

We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via contact@livingamsterdam.nl
? We bekijken dan direct de mogelijkheden, zoals een retour, vervanging of een andere passende oplossing. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je vertrouwen in ons wordt hersteld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Het team van LivingAmsterdam

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus