LIVING STUDIO Avis 1 831

4,9

Hjälp med reparation, min gamla kära Secrid-plånbok kraschade ner i golvet och kort-höjarknappen gick av. Letade på nätet efter reparation, och hittade Living Studio som kunde hjälpa mig trots att plå... Voir plus

Produkten besvarade mina förväntningar exakt, vilket är trevligt nuförtiden. Har beställt saker från andra företag som exempelvis kallat sig italiensk, visat sig vara kinaSkit de Luxe.

1. Boutique d'accessoires de mode

Vi säljer presenter, heminredning, secrid, korthållare, plånböcker, retroradio och praktiska prylar som skickas hem till dig med expressfart inom 24h vardag

4,9

2 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Föredömlig eftermarknad/service/garanti

Jag vill lyfta fram Living Studio och produkterna från Secrid för utmärkt kvalitet och suverän livslång service/eftermarknad. Jag hade inom tre arbetsdagar fått tillbaka Secrid-plånboken i nyskick utan kostnad efter en mindre reparation.

5 décembre 2024

Snabb, hjälpsam service och trevligt bemötande

Jag råkade beställa fel storlek på klockarmband (rätt storlek fanns ej i webbshoppen). När jag upptäckte det kontaktade jag Living Studio för att försöka annullera beställningen. Fick snabbt och trevligt svar via email att det inte var något problem. En kort stund senare blev jag uppringd, då de hade lyckats leta fram armband med rätt storlek. Detta hände fredag lunch, och på måndagen fanns de i min brevlåda. Supernöjd!

14 novembre 2022

Supersmidigt

Jag beställde fel produkt.
Det gick supersmidigt med att få ny och skicka tillbaka den som var fel. Mycket proffsigt!!!
Rekommenderar stark!

1 septembre 2022

Very good and efficient service

I had a problems with a wallet I ordered and got help within only a few minutes. The customer service was very friendly, helpful and even send me a replacement the same day!

26 août 2022

Toppbetyg

Servicen och leveranstiden hos er kan bara ge fem av fem.
Så nöjd med min nya Secrid och reparation av min gamla.
Igen. Utmärkt service.

15 avril 2022