Køb af vitaminer
Utroligt dårlig service og længere leveringstid end lovet. Ejeren Joy kom privat hjem til mig med nogle af mine produkter, da jeg endnu efter 20 dage ikke havde fået mine produkter, men manglede stadig to dyre produkter, som hun lovede at komme med Igår søndag den 6/7-25. Ventede hele dagen og spurgte på sms årsagen til hun ikke var kommet som aftalt? Hun fortalte på sms en lang smøre om, hvor utaknemmelig jeg havde været, og al kommunikation fremover skulle foregå på deres info hjemmeside, og det var slut med gratis hjælp, men intet om, hvorfor hun ikke kom som aftalt trods aftalen, og jeg havde siddet hele dagen og ventet på hende .
Spurgte hende om de sidste to dyre produkter var i den pakke, hun nu havde sendt afsted og svaret var LUK PAKKEN OP NÅR DU FÅR DEN.
Utroligt uprofessionelt og magtfuldt at straffe en god kunde på den måde.
Har brugt mange penge i livsvitamin.
Svarene i hendes beskeder var meget grove og ubehagelige samt lange undskyldninger, om hun har 2000 pakker, hun skal pakke, da mange kunder fra More than Healt, er blevet hendes kunder, da Milena har opsagt samarbejdet med dem.
More than healt har en utrolig god venlig kundeservice og der ville jeg aldrig oplevet, så grov, magtfuld og ubehagelig kundeservice.
Min absolut sidste order i hendes firma livsvitamin.
HOLD JER LANGT VÆK FRA LIVSVITAMIN!!
6 juillet 2025
Avis spontané