Lizabella Avis

2,5

Een badpak dat been openingen heeft die veel te groot zijn (maat 38) en op het plaatje toch echt heel aansluitend lijkt. Tweemaal gemaild voor een retourformulier, nog steeds niets ontvangen! Heel sle... Voir plus

Wat een warme en fijne panty's! Ik moest wel even op mijn pakketje wachten maar na een berichtje naar de klantenservice gaf Lotte aan dat het niet lang meer zou duren. En dit klopte! Fijne en sne... Voir plus

Hetzelfde verhaal, als ik bij zoveel andere lees. Helaas heb ik de reviews te laat bekeken. Jurk wel ontvangen, na weken wachten. Super goedkope kwaliteit. Retour kosten zijn super hoog! Ter c... Voir plus

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Oplichting!

Hetzelfde verhaal, als ik bij zoveel andere lees.
Helaas heb ik de reviews te laat bekeken.
Jurk wel ontvangen, na weken wachten. Super goedkope kwaliteit.
Retour kosten zijn super hoog! Ter compensatie heb ik €10.20 terug gekregen.
Ik kreeg zelfs het advies om deze jurk weer zelf door te verkopen. Hahaha!
Koop hier niks!!

11 juillet 2024

Slecht

Slecht! Stof, lengte en kleur komen totaal niet overeen met de foto’s. Terug sturen lukt niet omdat ze uit china bestellen dus moeten betalen

16 mai 2024

Niets kopen! Helaas ben ik er ingetrapt.

Helaas ben ik er ingetrapt! Ik dacht twee leuke jurken te hebben besteld, maar had naar mijn onderbuikgevoel moeten luisteren. Bestellen verliep snel en eenvoudig. Zodra de verzendbevestiging met track en trace-link in mijn mailbox verscheen wist ik genoeg; dropshipping, of gewoon scam! Een URL naar een Aziatische transporteerder. Plusminus een week later ontving ik mijn 'jurken' en wat een teleurstelling! Ik kan net zo goed twee vuilniszakken aantrekken; absoluut niet zoals op de foto's en video's van de zogenaamde 'winkelmedewerksters', de stof van zeer ondermaatse kwaliteit, over de maatvoering nog maar niet te beginnen. Gezien de reviews hier doe ik maar niet eens de moeite om een retourzending te initieren. Dit heeft mij weer een lesje geleerd; gesponsorde advertenties op social media voortaan negeren! Niet doen mensen, soms heb je geluk, maar meestal dikke vette pech!

10 avril 2024

Niet kopen

Niet kopen, bestelling krijg je na weken geleverd en dan valt het product tegen. Geleverd vanuit China en dan moet je het retour sturen op eigen kosten naar China. Of je mag het product wat niet past houden en betalen en je krijgt 20% korting. Ik dacht bij een Nederlands bedrijf de kleding besteld te hebben. Maar helaas, allemaal niet zoals je denkt dat het zou zijn. Al met al 2 jurken waar ik niets mee kan en als ik ze terug stuur kost het mij 22,50. Dus denk goed na en koop hier niets.

23 avril 2024

Niet kopen niet kopen niet kopen!!!

Niet kopen niet kopen niet kopen!!!! terugsturen kost 50 euro de jurk kan zo de ton in verkeerd genaaid. Ter compensatie krijg ik 80 procent terug wettelijk moet dit 100 procent zijn voor een product in de ton.

23 avril 2024

Niet kopen hier

Niet kopen hier! Ze doen zich voor als een Nederlands bedrijf maar als je wilt retourneren moet je het terugsturen naar China op eigen kosten! Geen goeie service

11 avril 2024

Wat een warme en fijne panty's

Wat een warme en fijne panty's!
Fijne en snelle communicatie!
Bedankt.

13 décembre 2023

Top panty's!

Ik heb 3 fleece panty's besteld, 1 + 2 gratis! Snelle levering en de panty's zitten heel fijn en zijn lekker warm. In 1 panty zat echter een gaatje. Na contact met de vriendelijke klantenservice kon de kapotte panty retour en kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Heel fijn!

15 décembre 2023

Niet kopen!!

Wil je retourneren, dan mag je de hoofdprijs betalen. Want ze doen alsof ze een NL bedrijf zijn, maar alles komt uit China. En retourkosten zijn hoger dan het bestelde product. Niet bestellen dus!

8 décembre 2023

Niet bestellen