Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ro, ikke udefra kommende forstyrrelser, spørg nu bare, bare god kunde betjening. Efterfølgende information om elaftale, og tilbud på lade kabel. Udleveringen af bilen ny Kia EV3, det var min tid, Jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted at komme. Sælgeren var flink og imødekommende og fremviste den bil vi kiggede på professionelt. Følte os godt behandlet og sælgeren var reel og ikke den "oversmarte bilsælger type". Vi fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompliceret fejl på aircondition anlæg resulterede i 3 besøg på værkstedet inden fejlen blev fundet. Der var en lånebil stillet til rådighed, så ulempen var minimal. Desuden betalte jeg ikke for de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte i februar 2025, en 3 år gammel Ford Kuga. Det er vi godt nok ærgerlige over at have gjort. Nu er bilen på værksted for 3. Gang. Jeg føler mig på ingen måde taget seriøs af personen ved s... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Åbent Hus??

Jeg havde tilmeldt mig og en anden potentiel kunde (en af mine venner) til åbent hus idag torsdag, vedr. Peugeot 5008.
Og vi havde begge glædet os rigtigt meget.
Vi kommer kl. ca. 16.10, og der virker meget stille i Peugeots showroom. En sælger er ved at tale med en, så vi går lidt rundt og kigger.
Jeg kigger efter en kop kaffe og - som der stod i indbydelsen - lidt godt til ganen, men det eneste jeg finder er en flaske vand, som jeg selv må pakke ud af plastikfolien.
Endelig bliver sælgeren ledig og henvender sig.
Jeg spørger, om der ikke er åbent hus - og at jeg havde regnet med, at der i det mindste var en kop kaffe ................ jeg får at vide, at "der er en drikkeautomat" et eller andet sted.
Jeg bemærker, at det slet ikke virker som om, at der er gjort klar til åbent hus, og sælgeren siger, at "nåeh ja, kunderne plejer først at komme omkring kl. 17".
Øh javel ............. så skulle I måske ikke starte åbent hus kl. 16?
Øh javel, men har I ikke åbent hus fra kl. 16?
Sælgeren siger så, at det jo er "PEUGEOT, der holder åbent hus", hvilket jeg opfatter, som at det er Peugeot's hovedkonter, der har sat det i værk, og at sælgeren ligesom synes, at så er han ikke ansvarlig for noget som helst.
Min ven, der er med, vil gerne prøve en 3008'er, benzin, men sælgeren fortæller, at de kun har en diesel stående, og at diesel jo også ligesom er Peugeots kæphest og en helt masse andre ligegyldige argumenter for at vælge diesel fremfor benzin.
JEG ved godt, hvad Peugeot er og står for (har haft adskillige af slagsen), og det ved min ven også, og hvis kunden foretrækker en benzinbil, så må man som sælger sige, at det har man desværre ikke hjemme, men det er muligt at køre en tur i dieseludgaven. Alle de andre floskler er unødvendige! En potentiel kunde er ikke nødvendigvis dum!
Sælgeren rejser sig modstræbende for at hente bilnøglen til 3008'eren, men min ven og jeg kigger på hinanden og bliver enige om, at LKJ Biler ikke er stedet, hvor man bliver mødt positivt, så vi forlader showroom'et og kører til Peugeot i Kolding.
Dér bliver vi mødt af smil og imødekommenhed, mulighed for at prøve både 3008'eren (som min ven er ude efter) og 5008'eren, som jeg selv er blevet forelsket i, og vi får kaffe og sandwich, og der er en professionel og afslappet stemning. Så eftermiddagen endte godt, trods alt.
Men ærgerligt, at LKJ Biler slet ikke har fokus på at møde kunden i øjenhøjde. Dog måske mest ærgerligt for LKJ Biler, for jeg kan handle et andet sted, hvor man som kunde ikke føler, at man kommer til ulejlighed.

7 septembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Nu har jeg 3 gange været hos deres …

Nu har jeg 3 gange været hos deres Peugeot afd. med biler fra hjemmeplejen.
1.gang var det en motorlampe der lyste og den flinke unge mand der tog imod mig fik hurtigt afleveret bilen til mekaniker, som fandt frem til at der var 2 ting der skulle skiftes. De var ikke hjemme, så de ville kontakte min leder når bilen skulle ind til rep. Super fin service af den unge mand (ferie afløser for værføreren)
Der bliver så ringet til os at bilen skal ind og laves, og at jeg bare kan vente på at få den med hjem igen da det er en mindre rep.
Jeg kører ind med bilen og bliver mødt af værkføreren (en kvinde) som er tilbage fra ferien. Hun virker meget uint. og sådan lidt "popsmart" men siger at de nok skal ta den med det samme.
Jeg går ind i udstilling og kigger på biler imens. Helt tilfældigt kommer jeg til at kigge ud på p pladsen 40 min efter min ankomst, og først der sætter hun sig ind i bilen og kører den om på værkstedet, som får lavet bilen indenfor rimelig tid.
Det er BAR ikke iorden at der skal gå 40 min når aftalen var at de tog den med det samme. Jeg går ud og får nøglen men siger ikke noget om min utilfredshed, da alle jo fortjener en chance.
3. gang får jeg på jobbet at vide at den er gal med bremserne på en anden Peugeot. Nå men chefen har ferie så jeg kontakter selv den kvindelige værkfører. Jeg fortæller om problemet, og spørger om de kan ta den med det samme hvis jeg kommer nu. Hun siger - nærmest lidt tvært - at det ka de godt.
Ankommer og bliver nu stående ude i modtagelsen til jeg har hørt hun ringer til mekanikeren. Han kommer hurtigt (max 5 min) og henter bilen. Da der er gået ca 35 min ser jeg værkfører komme i en bil og hun går i udstilling og taler med en sælger. På vej tilbage til hendes kontor passerer hun mig, og jeg spørger om de har fundet ud af hvad der var galt.
Ja den manglede bare bremse vædske svarer hun helt fjernt.
Jeg spørger om det ka være rimelig når den kun har kørt 14000km siden sidste service. Hun siger bar helt ligeglad Ja ja det er ikke unormalt.
Den er da også kommet retur siger hun så. Nå okey siger jeg, får nøglen og går. Ingen siger farvel - heller ikke mig! Det er urimeligt at det skal ta 30 min for at fylde beholderen med bremsevædske. Jeg ved godt de skal ha tester på for at se og evt slette fejlen, men lur mig om det ikke minimum skal ta 30 min at få noget lavet der???
Det burde i øvrigt ha været gratis og en del af deres service lige at efterfylde.
Det korte af det lange er at jeg ALDRIG vil anbefale nogen at få deres Peugeot lavet der, medmindre de har fandens go tid (det er hjemmepleje biler jeg har med at gøre og de skal altså så hurtigt som mulig retur så plejerne kan komme ud til de gamle.)
Mage til ligeglad og halv flabet kaelling (ja undskyld udtrykket) skal man heldigvis lede længe efter. Man skal yde en service og gå op i sit arbejde sådan et sted.
Jeg har fra andre hørt samme og ringere historier om hende, så der må sgu være noget om det.
Godt man ikke kommer der privat.

26 juillet 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Havde bilen på værksted efter et …

Havde bilen på værksted efter et glatføreuheld, hvor bagenden blev beskadiget. Samtidig begyndte det at larme fra højre forhjul og ryste i styretøjet. Derudover var der kommet meget grus imellem fælge og dæk på alle 4 hjul efter de utallige spins hvor hjulene ramte overgang mellem kørebane og rabat.
Bagenden blev lavet på forsikring, men hjulene var ikke ordentlig rengjorte der var stadig sten imellem fælge og dæk, og mht til larmen i forhjulet og rystelserne, fik jeg at vide af værkføreren at det var ren slitage så det ville forsikringen aldrig anerkende.

Så brug aldrig LKJ-biler hvis du har en skade på din ældre bil, den er ikke skadet men bare slidt.

Efterfølgende har jeg fået skiftet begge nederste bærekugler og begge hjullejer, og fået afmonteret alle dæk for at få renset for sten mellem hjul og dæk, for det hele var ødelagt efter den tur.
Har talt med forsikringen efterfølgende og der er ikke beskrevet noget fra værkstedet om defekte hjul eller bærekugler og lejer efter uheld, selvom jeg havde gjort dem opmærksom på det på værkstedet.
Så derfor kan forsikringen heller ikke godkende det.

Sidste gang JEG besøger LKJ-biler, DE SKAL ALDRIG LAVE MIN BIL MERE.

3 avril 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus