Banner for Locauto Group - Foggia

2. Agence de location de fourgonnettes

À propos de Locauto Group - Foggia

Bandiera italiana

🚙 Locauto Group: la mobilità su misura, 100% italiana

Da oltre 45 anni siamo un punto di riferimento in Italia per chi cerca soluzioni di noleggio auto e veicoli commerciali a breve, medio e lungo termine, flessibili e affidabili.

Siamo un gruppo 100% italiano, con una rete di circa 110 uffici di noleggio presenti nei principali aeroporti ✈️, stazioni ferroviarie 🚆 e città 🏙️; dal 2013 partner per l’Italia di Enterprise Mobility, leader mondiale nel noleggio auto 🌍.

Abbiamo rivoluzionato il noleggio tradizionale rendendolo più smart e digitale, grazie a servizi innovativi come:

• ⏱️ SMART CHECK-IN, per ritirare il veicolo direttamente in parcheggio, senza attese
  • 🐾 BAU THE WAY, per viaggiare con il proprio amico a quattro zampe
  • 🧑‍🎓 LOCAUTO YOUNG, pensato per chi ha appena conseguito la patente

In più, con il nostro programma fedeltà MYLOCAUTO FRIENDS 🎁, premiamo la fiducia dei nostri clienti con sconti e vantaggi esclusivi.

Che tu sia un privato 👤, un’azienda 🏢 o un professionista 💼, siamo il partner ideale per muoverti in totale libertà 🚙.

UK Flag

🚙 Locauto Group: tailor-made mobility, 100% Italian

For over 45 years, we have been a point of reference in Italy for those seeking flexible and reliable car and commercial vehicle rental solutions for the short, medium, and long term.

We are a 100% Italian group, with a network of around 110 rental offices located in major airports
✈️, railway stations 🚆, and cities 🏙️; since 2013, we’ve been the official partner in Italy of Enterprise Mobility, the global leader in car rental 🌍.

We have revolutionized traditional car rental by making it smarter and more digital, thanks to innovative services such as:

• ⏱️ SMART CHECK-IN, to pick up your vehicle directly in the parking lot, with no waiting
  • 🐾 BAU THE WAY, to travel with your four-legged friend
  • 🧑‍🎓 LOCAUTO YOUNG, designed for new drivers

Plus, with our MYLOCAUTO FRIENDS
🎁 loyalty program, we reward our customers’ trust with exclusive discounts and benefits.

Whether you’re a private individual
👤, a company 🏢, or a professional 💼, we are the ideal partner to move with total freedom 🚙

• viale Fortore angolo via Di Salpi snc, 71121, Foggia, Puglia, Italie

• +39 3518213153
Promotion box for Locauto Group - Foggia

Unisciti a MyLocauto Friends

Risparmia fino al 20% per sempre sul noleggio auto e furgoni

4,6

L’accueil parfait

La réservation a été facile .
L’accueil a Foggia rapide et très satisfaisant.
La voiture était en bon état et fonctionnait bien .
Le retour a été rapide .
Bureau de location un peu distant de la gare .

8 avril 2026
Logo de Locauto Group - Foggia

Réponse de Locauto Group - Foggia

We appreciate your kind comment, thanks a lot. We are glad that you enjoyed your trip with us. See you soon, Lorenzo

Accueil parfait

Accueil du personnel
Suivi d'information par mail
Retour du véhicule impeccable

21 février 2026
Logo de Locauto Group - Foggia

Réponse de Locauto Group - Foggia

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Afficher les avis dans toutes les langues. (161 avis)