Lodge De Groene Specht Avis 6

1. Cottage
  2. Agence de location de bungalows
  3. Service d'hébergement de vacances
  4. Maison de vacances non-fumeurs

Deze nieuwe, kindvriendelijke lodge 'de Groene Specht' is dé ideale plek om even te onthaasten. Omringd door oude eiken, vogeltjes en eekhoorntjes op een van de mooiste plekjes van het park kom je thuis in het bos. Binnen en buiten ervaar je rust en ruimte, omringd door groen. De lodge is knus en sfeervol ingericht en verbind binnen met buiten. Hou je van fietsen, wandelen, relaxen, lezen, spelletjes, warmte, gezelligheid en een beetje kunst, dan zorgt deze lodge voor een onvergetelijke vakantie midden in het bos. Deze 4-persoonslodge is dan ook van alle faciliteiten voorzien, zoals een moderne badkamer, 2 slaapkamers, keuken, ruime woonkamer én groot buitenterras met schuur.

4,2

Bien

De Groene Specht was een perfecte uitvalsbasis!

De Groene Specht was een perfecte uitvalsbasis voor een moeder en zussen weekendje. Dichtbij het station van Nunspeet waren we binnen no time in Zwolle, ook Nunspeet zelf is prima ter voet te bereiken, zeker als je daaraan een rondje bos plakt. Om de hoek konden we ook nog E-Choppers huren, dus centraler kan bijna niet.

Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien. Prima bedden, lekkere bank, leuke tafel om aan te zitten, een keuken met alles er op en er aan en een badkamer waar je fijn al je spulletjes kwijt kan.

Contact met de eigenaren verliep heel goed en makkelijk. Super aardig en behulpzaam met alles. Inchecken/uitchecken ging gemakkelijk en de mensen op het park zijn ook allemaal erg aardig.

Fijn tuintje erbij, geen gebruik van gemaakt want wij hadden ineens onverwachts sneeuw, wat ook een prachtig gezicht was!

26 mars 2026

Super fijne lodge

Ik ben nu twee keer in deze fijne lodge geweest. Hele fijne plek, mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Aan de bosrand, vlak bij een leuk klein watertje . Aanrader! Ik kom zeker nog een keer.

8 juin 2025

Heerlijke herfstvakantie met de meiden

Wij zijn in de herfst, met onze twee meiden van 10 en 15 jaar, een weekje verbleven in De Groene Specht. Wat heerlijk was dat. Het chalet staat op een rustige plek op een fijn park tussen de bomen. De vogeltjes vlogen af en aan en we liepen zo het bos in. De Groene Specht heeft fijne bedden, is modern ingericht, van alle gemakken voorzien, schoon en gezellig. Er liggen spelletjes en tijdschriften en er is een tv. Wij hebben genoten en raden De Groene Specht voor iedereen aan.

20 octobre 2025