Loftlamp.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires
  2. Magasin de design et de décor intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

De lampen van Loftlamp.nl zijn vanwege hun vintage look, makkelijk en stoer te combineren. Laat je inspireren en durf creatief te zijn!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit en service beide heel goed!

Erg tevreden over zowel de service als de kwaliteit! Hadden een lamp gezien op de website, maar wilde graag een aanpassing eraan doen. Via mail contact opgenomen en kregen heel snel reactie waarin ze meedachten over de mogelijkheden. Binnen korte tijd was het allemaal geregeld. Ook het resultaat mag er erg zijn, van goede kwaliteit en ziet er erg mooi uit

28 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalig bedrijf!!nooit iets…

Schandalig bedrijf!!nooit iets bestellen hier ! 5 lampen besteld, 3 gekregen, wilde deze retourneren maar dat mocht niet… eerst een voorstel van hen, extra korting als ik ze toch hield. Daarop gaf ik aan dat ik dat niet wilde. Toen zeiden ze dat het niet kon. Gedreigd met juridische stappen, toen alsnog mocht het. Echter nu geen geld binnen gekregen. Gelukkig aangetekend verzonden, dus nu echt juridische stappen zetten. Maar wat een gedoe. Dit bedrijf zou zich moeten schamen

20 février 2026
Logo de Loftlamp.nl

Réponse de Loftlamp.nl

Hoi GJ Oosterveld.

Ik vrees dat je in de war bent met het bedrijf Loft31. Wij zijn Loftlamp.nl. We zouden het kunnen waarderen als je deze review zou willen verwijderen om onze naam hoog te houden en de oplichters van Loft31 aan te pakken.

Helaas ondervinden wij van dit bedrijf ook nogal wat nadelen. We worden geregeld gebeld en gemaild met klachten welke over het bewuste bedrijf gaan, echter wij zijn niet Loft31 maar Loftlamp.nl

We hopen dat je je geld nog hebt teruggekregen.

Vriendelijke groet,
Loftlamp.nl

geweldige service

na bijna twee jaar was onze ringlight kapot hoewel die dus langer mee moet gaan .
contactopgenomen met Loftlamp en na 2 dagen al een nieuwe in huis .
Echt geweldige service !!! waar vind je dit nog

26 février 2026

Lamp

De plaat van de lamp was beschadigd.
Gemaild met het bedrijf.
Vlug en keurig netjes opgelost.
Geweldige service!!!
Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

21 octobre 2025

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Verkeerde kleur lamp besteld, maar netjes kostenloos vervangen voor de juiste zonder gedoe.

Vervolgens een kapot glas van de lamp ontvangen en er wordt direct een nieuwe opgestuurd. Zeer netjes opgelost.

Ik raad dit bedrijf aan!

27 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Veel aanbod en top service

Veel aanbod en top service, zondag middag een bericht gestuurd want was een onderdeel dat niet paste. Na 3 minuten antwoord en dinsdag middag het nieuwe onderdeel binnen. Erg blij met mijn prachtige lamp van Loftlamp.

5 février 2024

Razendsnelle service.

Bijzonder aanbod lampen en vooral razendsnelle service. Zelfs op zondagavond om 22 uur kreeg ik reactie op de app. Bij navraag waarom kreeg ik als antwoord dat zondagavond de drukste avond is, dus dan zijn we bereikbaar. Dat maakt voor mij echt het verschil... Klasse!

20 novembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Lamp bird7 zonder montage instructie en losse stickers

Lamp bird7 besteld en netjes binnen de afspraken geleverd.
Echter aan de binnen zijde van de plafond is de ophang volgorde met stickers genummerd. Deze lagen er los bij dan wordt het moeilijk monteren. Ook de foto getoonde kabel stoppen waren er niet bij. Keurig gemeld bij loft lamp met de volgende dag een reaktie we gaan het navragen bij de ontwerper. Inmiddels zijn we een maand verder en nog geen reaktie van loft lamp.

14 octobre 2023

Super!

Dankjewel! Snelle sevice en komt afspraken na! Kunt met een gerust hart bestellen.

3 septembre 2022

Maatwerk videlamp

Hele gave collectie lampen. Moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig na goed advies samen met Loftlamp.nl tot een maatwerk-oplossing kunnen komen! We zijn erg blij met onze videlamp! Top service.

12 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidend. Lampen zijn goedkoper te krijgen bij buitenlandse webshops, bv stepintodesign.pl.

Heb een toffe lamp besteld bij loftlamp.nl, werd snel geleverd en is ook naar verwachting. Wat betreft de lamp dus geen op- of aanmerkingen. Toch voelde ik me genaaid.

Wat blijkt: loftlamp.nl gedraagt zich als een tussenpersoon. Als klant zie je een lamp op hun website staan onder een bepaald merk en bepaalde naam. Als jij deze bestelt, dan plaatst Loftlamp een bestelling bij een andere webshop. Kijk maar eens naar het volgende voorbeeld:

Google op: "stepintodesign.pl, pendant lamp, Orion, long 120"

En vervolgens...

Google: "loftlamp.nl led chandelier black bubble" kies dan even de 120cm variant.

Merk, type, maar ook de prijs: alles is aangepast en niet te herleiden naar het originele product. Je krijgt immers een lamp rechtstreeks van de Poolse webwinkel, rechtstreeks uit hun Poolse loods toegestuurd. Loftlamp voegt niks toe aan het product of aan de service, maar vangt dus wel extra geld bij de onwetende klant. Ik heb gebeld met Loftlamp, reactie: 'dit is handel'. Ze gaven aan dat ze expres de namen veranderen zodat de lampen door de consument niet te vinden zijn op het internet. Dus nee, dit is geen handel maar misleiding.

Vijf sterren voor de lamp, maar 1 ster voor loftlamp.nl.

13 janvier 2022

Service is enorm goed bij Loftlamp.nl

Service is enorm goed bij Loftlamp.nl
Als je vragen hebt of verzoeken worden deze professioneel en snel opgepakt. Ik kan iedereen aanraden om via Loftlamp.nl met een gerust hart te bestellen.
Erdo

2 septembre 2020

Wat een topservice

In het begin een beetje wantrouwig wegens geen mogelijkheid om toen met visa te betalen maar perfecte levering en service na verkoop is excellent. Door mijn eigen fout bleek de lamp niet dimbaar maar ze hebben alles in het werk gesteld om me te helpen waarvoor dank!

8 août 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus