Lois Amsterdam Avis 8

2,2

2,2

Bas

Item not delivered and no refund provided

I placed an order on 25 February 2026 and paid €127.97 via iDEAL. I cancelled the order within a few hours.

Despite this, the webshop continued to claim the order was being processed. After several weeks, they confirmed that the item is out of stock and cannot be delivered.

However, they refuse to issue a refund and only offer a replacement item or a discount code. Even after multiple requests, they continue to repeat the same responses and avoid refunding the payment.

Very disappointing experience. I would advise others to be very cautious when ordering from this webshop.

UPDATE: After external intervention, the payment has now been refunded. However, this only happened after a prolonged process and multiple requests.

25 février 2026

Oplichters!

Trui besteld en betaald begin februari; nooit ontvangen, na vele mailtjes over en weer, nu opeens is item niet beschikbaar terwijl het nog wel op hun site staat !
Uiteindelijk boden ze een kortingscode aan, waar ik geen gebruik van ga maken, want alle vertrouwen is weg ! IK ben er klaar mee; het zijn OPLICHTERS !!

8 février 2026

Totaal onbetrouwbaar

Totaal onbetrouwbaar, riekt naar pure oplichting wat mij betreft. De naam Amsterdam is totaal misleidend want bedrijf zit ergens in Hong Kong, of America.

20 janvier 2026

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel. Schandalig zoals het is verlopen. Ondanks annulering op tijd toch product ontvangen. Slecht materiaal. Geen pasvorm, maar ik had het niet mogen ontvangen door mijn annulering. Nú continue spam van dit Chinese bedrijf over het product. Zeer slechte service!!

14 mars 2026

Zeeeer slecht bedrijf

Zeeeer slecht bedrijf
Een jas besteld die naar 6 weken niet leverbaar is dit zijn oplichters deze site moet uit de lucht
Zijn nu al 3 mensen die de dupe zijn geworden van deze oplichter geen geld terug wel tegoeden die hoef ik ook niet
Julie moeten je kapot schamen om zo je geld te verdienden.

4 mars 2026

Jammer dat ik geen 0,00001 ster kan…

Jammer dat ik geen 0,00001 ster kan geven. Je bestelling komt nooit aan en ze geven je geld niet terug, zo wil ik ook wel geld verdienen... hoe is het mogelijk dat zo'n website nog kan bestaan. Ik zal er alles aan doen, dat we website uit de lucht wordt gehaald en dat mensen gewoon moeten werken voor hun geld

1 février 2026

Oneerlijke praktijken

Zeer teleurstellende ervaring. Een artikel besteld dat 3 weken later niet meer beschikbaar blijkt. Ik mag iets anders kiezen of krijg een bon maar mijn geld ben ik dus kwijt. Ondanks dat op hun website staat dat je bestellingen mag retourneren en zelfs annuleren word ik dus verplicht het geld uit te geven. Ze weigeren herhaaldelijk een terugbetaling te doen voor geld dat ik betaalde voor een artikel dat ze niet meer op voorraad hebben. Onbetrouwbaar dus!

10 février 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit