Vi fik anbefalet Anders fra LokalBolig…
Min hustru og jeg fik anbefalet Anders fra LokalBolig i Gentofte i forbindelse med køb af sommerhus. Da det var vores første sommerhuskøb, ville vi gerne rådføre os med en køberrådgiver, og tog derfor kontakt til LokalBolig
Anders rådgav os inden vi underskrev købsaftalen. Få dage efter at købsaftalen var underskrevet, kom han på et personligt besøg for at gennemgå købsaftalen fra A -Z med os. Han gjorde os opmærksomme på ting, som potentielt kunne have konsekvenser for os samt hvad disse konsekvenser ville betyde. Han gjorde os f.eks. opmærksom på, at et af udhusene ikke var registreret på BBR, og at grunden derfor var overbebygget, hvis kommunen opdagede det. Derudover rådgav han os omkring nogle forhold, som vi eventuelt kunne gøre brug af i forbindelse med eventuelle forbehold til sælger. Han rådgav os også omkring, hvad eventuelle forbehold kunne få af betydning/konsekvenser.
Anders' rådgivning gjorde, at vi følte at han "tog os i hånden" hele vejen igennem processen, hvilket var meget betryggende, når nu det var vores første sommerhuskøb.
Hvis vi skal købe bolig igen, vil jeg til en hver tid bruge Anders igen.
Kæmpe anbefaling herfra!
2 octobre 2025