Levering tid er alt for lang men jeg…
Levering tid er alt for lang men jeg glad for produkter
Lolo & Bloom er en moderne online shop med kvalitets Sexlegetøj og intim produkter. Vores produkter er et nøje kurateret udvalg af Sexlegetøj fra både kendte og mindre kendte brands. Det er stedet, hvor alle kan udforske deres seksualitet og gå på opdagelse i nye former for sundhed og velvære.
Heisesgade 21, 2100, København, Danemark
Levering tid er alt for lang men jeg glad for produkter
Dårlig behandling efter returnering af købt produkt.!
Jeg fik kun halvdelen refunderet da den meget tynde indvendige emballage var revnet ved udpakning, hvilket gjorde at Lolo & Bloom kun ville refundere halvdelen af beløbet.
Vildt dårlig service når man tænker på hvor skrøbelig indpakningen er.!
Der handler vi ikke igen.

Réponse : Lolo & bloom
God service men ærgerligt at det ikke er muligt at se alle deres fine produkter, derimod skal man søge for at se hvad de har.
Større gennemsigtighed ville være fantastisk, det er det sidste der kangler.
Hurtig forsendelse, og lækkert pakket ind, føltes som om der var gjort noget særligt ud af det.
Jeg købte en gaveæske til min kæreste som i en alder af 43 aldrig har haft en vibrator før. Hun blev mega glad for hele oplevelsen af lækker indpakning og skønt legetøj! Hendes nye bedste ven er Satisfyer Pro - udover mig selvfølgelig 😂
Ordet "æstetik" er allerede blevet brugt af andre anmeldere, jeg tilføjer "stil og klasse". Flot og elegant produktdesign og en gennemført fin indpakning af varer.
Yderst tilfredsstillende på alle parametre!

Réponse : Lolo & bloom
Faldt over denne perle af en webshop: meget æstetisk og smukt univers, gode og informative produktbeskrivelser, smukt indpakkede produkter og diskret levering.
Man kan mærke, at personerne bag brænder for at gøre en forskel og er med på beatet med produkter indenfor femcare og til sexlivet i alle faser af livet.
Super fedt koncept. Kommer helt sikkert igen.
Der gik mellem 2-5 hverdage som lovet og jeg fik det, jeg havde bestilt, så kan ikke klage over noget og bestiller gerne derfra igen :)
Massere af høj kvalitets produkter, suveræn info om det, så man handler rigtigt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.