LoNe Metal & Design Avis 312

4,9

Det blev lite otur med förpackningen vilket medförde att skylten skurit sig ur förpackningen vilket medförde skadad skylt. Mailade firman direkt bilder när jag upptäckte det. Snabbt svar trots fredag... Voir plus

Det här är den andra skylten vi beställer från Lone metall och design. Vi är som tidigare mycket nöjda med hur skylten blev. Vi beställde ett personligt monogram, din bokstav ”Lyxigheten”. Färgen vi v... Voir plus

Litet minus var att jag inte fick något Mail att ordern kom fram, kollade även skräpposten. Tänkte att ok, jag kanske gjorde något fel…Tänkte att det får bli julklapp istället 😉 Huxflux var den på v... Voir plus

Jag beställde två skyltar, en som hade en färdig mall om ankare och båt ratt där jag skrev in vår båts namn mellan dem. Super snyggt. Vi ska ha den i båtdörren. Den andra skylten gjordes enbart åt oss... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Service e-commerce
  3. Magasin d'impressions et de signalisation

Informations provenant de diverses sources externes

Ditt namn är den starkaste kopplingen till din personlighet, med våra personliga väggdekorer av metall visar du vem du är!

4,9

Aucune trace de demande d’avis

Jättefin skylt

Jättefin skylt, väldigt nöjd med resultatet/ utseendet!

17 septembre 2021

Vad roligt att höra!

Jättefint arbete

Jättefint arbete. Vi är så nöjda och det blir så fint på vår husgavel.

17 septembre 2021

Réponse de LoNe Metal & Design

Det gläder oss att höra!

Väldigt fint

Väldigt fint, snabb leverans

14 septembre 2021

Vad roligt!

Hej!

Hej!
Beställde en nummer och gatunamn skylt där skylten skickades till adressen och jag betalade med swish. Blev jättenöjd. Även snabba svar vid frågor
Mvh Berit

12 septembre 2021

Hej Berit,
Vad roligt att du är nöjd!

Jag är så himla nöjd

Jag är så himla nöjd, husnummer skylten är jättefin!

11 septembre 2021

Väldigt roliga att höra!

Supersnyggt.

5 septembre 2021

Réponse de LoNe Metal & Design

Kul att höra, tack för ditt omdöme!

Jättefina välgjorda produkter

Jättefina välgjorda produkter! Fick hem skylten inom 14 dagar efter beställning och är verkligen nöjd.

30 août 2021

Helt perfekt

Helt perfekt, precis som jag tänkt mig. / Monica

25 août 2021

Réponse de LoNe Metal & Design

Vad roligt att höra, tack!

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Motsvarade mina förväntningar.

25 août 2021

Vad roligt!

Är supernöjd

Är supernöjd! Fint utfört arbete.
Snabb leverans,snabb återkoppling på ställda frågor.

24 août 2021

Réponse de LoNe Metal & Design

Precis som vi vill ha det, stort tack!

Jag är så nöjd

Jag är så nöjd.
Till LoNeFint arbetad och bra storlek med N och vårt namn.Min svärdotter har en mindre som jag alltid har beundrat.

Detta är en present till min man på vår 52 åriga Bröllopsdag.
VARMT TACK

22 août 2021

Väldigt roligt att höra!
Stort tack, och grattis till er 52 åriga bröllopsdag!

Supernöjd

Superfin, passar utmärkt på fasaden. Kommer bli fler beställningar!

21 août 2021

Härligt att höra!
Du är varmt välkommen tillbaks.

Mycket nöjd!

Välgjord och känns som bra kvalité, men det återstår ju att se nu när den hänger ute i väder och vind 😊

Mycket nöjd!

15 août 2021

Härligt att höra!
Det ska inte vara några problem, men du är välkommen att höra av dig eller uppdatera omdömet om kvalitén inte skulle motsvara förväntningarna.