Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van de wasbox. Tijdens het wassen kwam er geen schuim uit de installatie, maar alleen water. Hierdoor was het niet mogelijk om mijn auto goed schoon te maken... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vandaag 12 april gebruik gemaakt van het programma Schoon. De auto was na de wasbeurt niet schoon. Vuil zat nog in grote hoeveelheden op de achterruit en de spoiler. Vanwege de lange wachtrij niet ter... Voir plus
45,50 betaald duurste programma. Klaar aan het einde en controle gedaan buiten. De velgen waren niet schoon evenals vele randen en het binnenwerk vies nog steeds onder de matten. Hoedenplank niet s... Voir plus
Even een groot compliment voor de service. Armbandje was opgezogen en konden voor sluitingstijd kijken of hij in de afvalbak nog te vinden was Dylan heeft de boel afgekoppeld en met handschoenen aa... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Station de lavage automobile
- Service d'esthétique automobile
- Prestataire de transport automobile privé
Écrit par l'entreprise
Als vooruitstrevend bedrijf in de was- en tankbranche streven we continu om jouw ervaring bij onze vestigingen nog beter en comfortabeler te maken. Autowassen is onze specialiteit, maar we hebben ook van alles in huis voor tanken, laden en een lekker hapje eten. Met Loogman ga jij weer trots de weg op!
Coordonnées de contact
A répondu à 17 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Zoooo Jammer Loogman
Even mijn auto zelf afspoelen bij Loogman Aalsmeer, 3 eurootjes gepint, was tijd terug goed voor 9 minuten, nu nog 6, maar goed inflatie dus gewoon een derde eraf, het is wat het is, maar nu kom ik net een half minuutje tekort voor het vlekvrij afspoelen( daar de wax te lang in de leiding bleef) dus ff eurootje bijpinnen, nee hoor moest er nog 2 euro bijpinnen ivm de min waarde van 3 euro, zegt u het maar oplichting of klanten wegjager
Alles ging mis daar
Alles ging mis daar.slecht voor gewassen.auto is nog vies en glimt helemaal niet
Slechte wasstraat van lelystad …
Met koringbonde beste keuze de auto wassen. Personeel kon vriendelijker kijken. Kom je uit de wasstraat en meld dat de auto niet SCHOON. De achterkant niet gewassen en de zijkanten ook slecht. Melden bij het personeel en het bekende verhaal je moet vaker komen. Thuis eerst maar zelf wassen. Zonder van het geld. Dus kijkuit dit een zeer slechte bedrijf in Lelystad.
Wil je een kapotte auto? Ga naar Loogman!
Van de week door de wasstraat geweest. Ik ging de wasstraat in met een auto die volledig in orde was. Aan het einde van de wasstraat had ik 3 enorme scheuren in mijn voorruit en mijn ruitenwisser was afgebroken. Schadeformulier ingevuld ter plekke. Vandaag de uitslag; Loogman treft geen blaam. Artikel 5.1. €37,- betaald voor een volledige beurt plus nog eens €150,- eigen risico voor een nieuwe voorruit. Schade €187,- en de auto was niet eens écht schoon. Ga NOOIT naar deze oplichters. Schandalige service.
Schade achterruitenwisser losgerukt
Schade achterruitenwisser losgerukt, valt onder artikel 5.1 vd alg voorwaarde dat het NIET vergoedt wordt, lekker makkelijk om zo’n regel optenemen
Schade
3 dagen terug bij Loogman geweest in Heerhugowaard. Ik heb als het waren gewoon betaald voor schade aan mijn auto… Mijn hele rechterkant van mijn auto zit onder de krassen en beschadigingen. Heb geprobeerd contact op te nemen maar reactie ho maar. Raad het zeker niet aan!!!!
Zeer slecht,
Zeer slecht,
Krassen dak, ruiter en motorkap.
Gelukkig hebben ze toegegeven maar herstellen ho maar, na 6 maanden nog steeds geen reactie.
De heer, Gerard W. reageert niet eens op emails.
Nu heb ik mijn verzekering moeten inschakelen.
Na schade schakel ook je eigen verzekering en vertrouw niet op deze gasten.
Enige tijd geleden is het dekseltje van…
Enige tijd geleden is het dekseltje van de benzinetank tijdens het wassen kapot gegaan. Het heeft mij wat gekost om het te laten vervangen door een garage. Ik heb hierover mails verzonden, maar kreeg slechts een zeer summier aanbod als "tegemoetkoming".
Hou jezelf niet voor de gek met Loogman
Wanneer stopt de loogman hype een keer? 60min verder met wachten en €30 voor een auto die van buiten en binnen niet schoon is en dit is niet de eerste keer! Insecten zaten nog aan me bumper geplakt en de chips tussen de stoelen, zelfs mn deur waar drinken gelekt was niet schoongemaakt. Hun enige pluspunt is de parfum. Locatie Amsterdam
Ik had een sollicitatie gesprek bij Loogman
Ik had een sollicitatie gesprek bij Loogman, ook hebben we een onderhandeling gehad over salaris, 2 weken later werd ik gebeld dat de vacature was vervuld voor de weekenden en of ik doordeweeks wou, ik heb gezegd dat ik akkoord zou gaan als ik het loon zou krijgen die ik had gevraagd, ze had aangegeven met de manager dit te spreken, daarna heb ik niks meer vernomen... de naam van de recruiter is: Mandy van Vliet.
Al jaren tevreden gewassen netjes mijn…
Al jaren tevreden gewassen netjes mijn punten erbij gehad, alleen de laatste 2 keren geen punten bij geschreven.
Contact gehad met de klantenservice ik heb netjes een mail gehad en erop gereageerd daarna geen reactie meer gehad.
Vind ik heel jammer.
All services are very good and all…
All services are very good and all worker are explain too good
Schade aan auto.
Schade aan mijn auto onder het mom van algemene voorwaarden niet vergoeden. Algemene voorwaarden spreken voor zich; losse delen worden niet vergoed- lampen,bumpers,ruitenwissers en spiegels. In het vervolg zal ik mijn auto half demonteren voor ik de carwash in rij, stelletje ezels.
Gisteren bij Loogman Aalsmeer mijn auto…
Gisteren bij Loogman Aalsmeer mijn auto ook binnen laten reinigen.
Nu is het LCD scherm (navigatie/radio) wazig, lijkt wel of er krassen opzitten. Vanmorgen de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage gebracht en gevraagd of ze er iets aan konden doen. Helaas krijgen zij het niet hersteld, volgend de monteur is het het reinigingsmiddel geweest wat het scherm aangevreten heeft..... lekker dan! Ik heb Loogman gebeld en moet langskomen. Heeft iemand hier ook ervaring mee na interieurreiniging bij Loogman Aalsmeer? Ik ben ook benieuwd of ze een oplossing hebben.....
Waarschijnlijk 1 van de duurste en…
Waarschijnlijk 1 van de duurste en mooiste wasstraten van Nederland maar met een paar rotte appels die hun werk niet goed doen wordt het gewoon een zielig verhaal. Schade 1 antenne, frustratie, tijdverspilling, ergernis, 2 x woorden over auto niet schoon en dan een bedrijf die zich verstopt achter een artikel 5.1. Net of je algemene woordwaarden gaat lezen voordat je in een bemande wasstraat gaat. Waarom staat er personeel, wat doen die daar. Hoe moeilijk is het voor hun om te zeggen dat de antenne kapot gaat als je hem niet inschuift op het moment dat hij rond de auto loopt en daarna je naar binnen wuift..... dan mag je er toch vanuit gaan dat alles goed is. Waardeloos... verder randjes van de ramen nog helemaal vies nadat ik gevraagd had om die te doen.... nooit meer en dat voor 40,50 euro... een schande
Binnenreiniging zonde van geld
Zoals ook anderen beschrijven heel slechte binnenreiniging. Matten waren absoluut niet schoon en dorpel leek niet eens afgenomen te zijn. Bericht naar klantenservice gestuurd, reactie zeer onprofessioneel: dorpel is niet vies, maar beschadigd en vuiligheid zit in de matten en kan er niet uit. Vervolgens zelf gestofzuigd en schoongemaakt, zonder moeite alles wel schoon. Met name reactie van klantenservice heel teleurstellend.
Wasraad in april gedraaid en kwam uit…
Wasraad in april gedraaid en kwam uit op 50%. Tot op heden geen korting ontvangen.
Binnenreinigen heeft geen enkele zin en…
Binnenreinigen heeft geen enkele zin en over de nog vuile binnenkant klagen ook niet. na het reinigen was de auto nog heel vuil met allemaal hindenharen en zand erin. Toen ik er over klaagde was de reactie dat zand en haren altijd achterblijven.
Handig om in het begin te zeggen dan hoef ik niet voor niets geld uit te geven om later alsnog stof te moeten zuigen. Slechte reactie van klantenservice. Ik ging er vaak heen om ook te tanken maar nu ga ik er niet meer naartoe.
Auto nog vuil
Vandaag binnen en buiten schoon laten maken. Ziet er op het oog blinkend uit, maar is niet schoon! Dak vol met plekjes, die ik er met de hand zo afwrijf. Ook binnenkant deuren nog vol stof. En matten niet schoon.
Overigens waren de medewerkers heel aardig.
Na gebruik wasstraat helaas schade…
Na gebruik wasstraat helaas schade ontstaan aan de auto door afgebroken spiegel.
Moest er meerdere keren achteraan om reactie te krijgen. Krijg na bijna 3 weken een anonieme mail van ‘team aftersales’ met verwijzing naar artikel 5.1 - Loogman is niet aansprakelijk. Echt te triest, geef dan die reactie meteen en laat je klant niet 3 weken wachten. Ga er nooit meer naar toe, zo niet vanuit je klant denken.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.