Noel er en top professionel fyr at arbejde sammen med. Han formåede at skabe vækst i vores digitale trafik, samt booste vores salg, omsætning og overskud på kort tid. Noel lytter til dine behov, laver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Emil får min største anbefaling. Han går til opgaven med stor faglighed, ærlighed og respekt for ens forretning. Han er ikke bleg for at sætte et oprindelig og grundigt stykke forarbejde op, inden den... Voir plus
Level up your business: Vores ekspertise, din vækst.
Helga Pedersens Gade 115, 8000, Aarhus, Danemark
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Looja. Kvaliteten lever fuldt op til forventningerne, og man kan tydeligt mærke, at der er fokus på både detaljer og kundetilfredshed. Processen var nem og overskuelig, og servicen var hurtig og professionel hele vejen igennem.
Looja har været min samarbejdspartner i snart et år. De har stået for både Meta og Google mm.
Havde et kortvarigt "sidespring" til en anden aktør, men måtte sande at jeg er i trygge hænder hos Looja. De giver anbefalinger og følger op på alle aktiviteter, så man ikke er alene med markedsføringsmonstret.
Kan varmt anbefale Looja.

Réponse : Looja 🧬
Jeg har været kunde hos Looja i lidt over et år og kan på det varmeste anbefale dem som samarbejdspartner.
De har stået for hele vores annoncering via Meta, Google og Klaviyo, og det er blevet løst til UG. Pernille, Noél og Emil er et sandt dream team – de forstod hurtigt både vores brand og målgruppe, og har eksekveret derefter.
Samarbejdet har ført til vækst i forretningen, og det hele er sket inden for de budgetter, vi har aftalt.
I en onlineverden fyldt med tomme løfter er Looja et sjældent fund: dygtige, loyale og til at stole på. De gør, hvad de siger – og det gør en forskel.
De får mine varmeste anbefalinger.
Jakob Fuglsang
Cork Padel Nordic

Réponse : Looja 🧬
Looja. Specielt Emil gør det mest fantastiske arbejde ! Gør meget mere end de bliver betalt for og har altid små tricks til forbedringer

Réponse : Looja 🧬
Looja har i over et år stået for vores display- og YouTube-annoncering samt dele af vores Meta-annoncering. Jeg er blevet mødt med stort engagement og et skarpt fokus på performance og løbende optimering.
Looja har levet fuldt op til mine forventninger, og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale både Emil og Noel samt resten af deres team.

Réponse : Looja 🧬
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Looja, og det har været en rigtig positiv oplevelse! De er professionelle, engagerede og altid klar til at finde løsninger, der passer til mine behov. Deres indsats har leveret flotte resultater, og jeg føler virkelig, at de forstår vores vision og mål. Kommunikation er altid nem og behagelig, og de gør det klart, at de sætter samarbejdet i fokus. Jeg kan varmt anbefale Looja til andre, der leder efter et dygtigt og pålideligt marketingbureau.

Réponse : Looja 🧬
Hos Kejser Aarhus ApS har vi for nogen måneder siden fået Looja tilkoblet som ansvarlige for Meta annoncer, herunder især Instagram.
Vi lever af henvendelser på IG og er yderst tilfredse med det som Looja har leveret ift. kampagner, hurtig eksekvering og ikke mindst flotte resultater.
Noel og Emil er super behagelige mennesker, som er nede på jorden og løbende følger op. Min oplevelse af Looja er at de er meget professionelle, ved hvad de laver og kun kan anbefales til andre.

Réponse : Looja 🧬
Working with Emil was great! Super helpful guy, we're totally satisfied with our website in the end.
-Filip, Vebu Foods

Réponse : Looja 🧬
At få Noel og Emil ombord i vores virksomhed har været den bedste investering, vi nogensinde har gjort! Siden samarbejdet startede, har vi oplevet vækst som aldrig før. De er både enormt kompetente og altid til rådighed, når vi har brug for dem. Deres engagement og ekspertise har virkelig taget os til nye højder.
Kæmpe anbefaling herfra – vi kunne ikke være mere tilfredse!

Réponse : Looja 🧬
Vi stod foran overvejelser omkring skifte af CMS umiddelbart inden vores peak periode. Mange gode grunde til at skifte, dog en frygt for, at vi ikke nåede at være på plads inden vi virkelig ville få travlt med at ekspedere ordrer i november og december.
Emil fra Looja fik os betrygget omkring processen, og at vi ville nå i mål til tiden.
Forløbet var koncentreret med at skifte 3 domæner på 5 uger.
Samarbejdsformen og effektiviteten var i top, vi havde en travl periode med et tæt samarbejde, hvor dialog og fokus på at nå i mål var i højsæde.
Vi nåede i mål til tiden med alle need-to-have funktionaliteter, og de sidste mindre udeståender kom hurtigt på plads efter launchdate.
Vi anbefaler klart et samarbejde med Looja, som vi også efterfølgende har lavet en serviceaftale med ;-)
Claus
CEO
Wintherstudio.com

Réponse : Looja 🧬
Vi hos nemglas.dk fik anbefalet Looja fra en bekendt, hvor vi hørte om de resultater de havde skaffet.
Da vi selv skulle på udkig efter et nyt marketings bureau, faldt valget hurtigt på Looja.
Vi har nu været hos Looja i 6 måneder og er mere end tilfredse!
De er meget proaktive, aftaler bliver altid overholdt og resultaterne snakker for sig selv!
Vi har brugt Looja til vores Paid Ads samt email marketing.
Så hvis du leder efter et bureau der tager sig tiden til at forstå din forretning og har gåpåmodet til at få din forretning til at skalere - kan jeg kun anbefale Looja 🙏

Réponse : Looja 🧬
Jeg fik Looja anbefalet - og hvor er jeg glad for den anbefaling. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med både Noel, Emil og Mikkel omkring forbedringer til webshoppen, Google Ads og Meta annoncering. Ud over at være super dygtige til deres arbejde, er Looja også hurtige, grundige, tillidsskabende, ansvarsbevidste og ikke mindst behagelige at arbejde sammen med. Jeg sender mine allerbedste anbefalinger i deres retning og glæder mig allerede nu til at fortsætte samarbejdet.

Réponse : Looja 🧬
Hos KOMPOSITlageret.dk har vi nu i 4 måneder haft et godt samarbejde med Looja, som har hjulpet os med Paid Social og Paid Search.
Teamet hos Looja er proaktive og har virkelig gode kompetencer. Dette har givet nogle rigtig gode resultater!
De er samtidig gode til at svare hurtigt på henvendelser og eksekvere hurtigt på opgaver.
Jeg kan kun anbefale at indgå et samarbejde med Looja.

Réponse : Looja 🧬
Jeg har igennem de sidste 25 år arbejdet med ecommerce i små shops til store butikker med omsætning på over 400 millioner kr. Og har derfor haft meget kontakt med små og store bureauer, nogle bedre end andre. For et år siden kom jeg i kontakt med Looja (Emil og Pernille) som jeg har gode referencer på fra tidligere cases. Vi har nu været i gang med dem i snart 8 måneder. Det gælder nyhedsbreve, meta og google ads. Må bare sige at de sparker r.. på alle parameter. De er sidsyge faglige dygtige og samtidige nogle super skønne mennesker.
Så de bedste anbefalinger her fra. Hilsen Thomas fra ES16

Réponse : Looja 🧬
Es har gennem det seneste år arbejdet sammen med Looja, og vi har aldrig haft et bedre marketingsbureau. De er altid et skridt foran både i forhold til optimering, annoncering og sparring. De har fået vores webshop op på et niveau, som vi aldrig selv have kunne formå. Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger til hele team Looja.

Réponse : Looja 🧬
Vores samarbejde med Looja har været exceptionelt, og deres bidrag til vores paid social strategi har været afgørende. Deres dybdegående viden har transformeret vores online tilstedeværelse. Looja er ikke blot eksperter i tekniske detaljer, men formår også at integrere strategien harmonisk med vores virksomheds mål. Deres proaktive tilgang og resultater har virkelig gjort dem til en pålidelig partner. Professionelle, lydhøre og dedikerede - Looja er det ideelle valg for vores virksomhed, inden for paid social strategi og eksekvering. Vi ser frem til at fortsætte vores succesfulde samarbejde med Looja!

Réponse : Looja 🧬
De varmeste anbefalinger giver jeg til Team Looja. Her møder du et marketingsfirma, som skiller sig meget ud i en meget positiv facon. Her har du et team af dygtige professionelle og engagerede eksperter i hver deres felt, som sammen skaber et univers som matcher din virksomhed.
Du arbejder med Looja sammen med hjerte engagerede kompetente mennesker, som vil gå af alle kendte veje, og alle veje ikke betrådt endnu, for at få din virksomhed ud til verden.
Kære Looja, i er uden lige en medspiller og uden lige kvalificerede til det i arbejder med. Det er en fornøjelse at samarbejde med Jer.
Om det så brænder i alle verdenshjørner, så er i der med roligt sind og går til opgaven og løser.
Overvejer du at benytte Looja til at løse markedsføring sammen med din virksomhed, så forstår jeg det godt. Du får et ærligt team, som vil være ved din side i alt.
En fornøjelse at kende Jer Looja og en fornøjelse at arbejde sammen. Det vil vi gerne blive ved med.
De bedste hilsner,
Kevin William Simpson
simpson.dk - Oils by Simpson

Réponse : Looja 🧬
Har brugt Looja og samarbejdet med Emil af flere omgange, med forskellige kunder. Det har altid været en sand fornøjelse. Og de skaber resultater!

Réponse : Looja 🧬
Virkelig god service og effektivitet i de aftaler man laver med Looja teamet. Vi har gennemført en række aktiviteter med god effekt og med en god løbende dialog og tilpasning af disse. Jeg kan kun anbefale at afprøve Looja teamet.

Réponse : Looja 🧬
Virkelig nogle kompetente personer i Looja.
Vi har arbejdet med Looja på mange cases efterhånden, og de har altid formået at være proaktive og skarpe i deres kommunikation.
Looja hjælper os med at dygtiggøre os, og stiller store krav til vores content, for at det kan passe til deres kunder.
Der findes ikke mange, som vil gå så langt for deres kunder som dem.
/ Mads Peter fra Contentadlibitum.dk

Réponse : Looja 🧬
En savoir plus sur les différents types d'avis.