Lopegroup Avis 3

2,8

2,8

Moyen

Specialist on my Profile Name helped me recover nearly all of it. I had no idea how sophisticated these scam operations are until I worked with their team. They were sharp, knowledgeable, and extreme

Oszust powiązany z Lopegroup wyłudził ode mnie 18 500 dolarów. Czułem się kompletnie zdruzgotany. Specjalista z mojego profilu pomógł mi odzyskać prawie całą kwotę. Nie miałem pojęcia, jak skomplikowane są te oszustwa, dopóki nie zacząłem współpracować z ich zespołem. Byli bystrzy, kompetentni i niezwykle profesjonalni.

13 février 2026

Købte lamperne igennem Xl byg Men…

Købte lamperne igennem Xl byg Men lamper fra lopegroup
Jeg troede de stod ved det Men nu kom tiden hvor de lamper (Lutec Lamper) Skalder af og har vand i sig
18 stk de 3 er gode nok endnu
Mit hus ligger 1150 m fra vandet og 28 meter over havets overflade
De vil ikke holde den garanti på de 5 år
Pga
Luften -vejret -havet Jøsses en dårlig undskyldning de skriver
Kan ikke få at vide hvorfor der er vand inde i dem Ja det skyldes ikke højvande endnu
Ja de må faktisk ikke være ude
Hold jer fra dem

23 décembre 2025

Skuffende håndtering af reklamation

Jeg købte en transportabel gasvandvarmer hos Bauhaus Odense (fra leverandør Lope Group), som efter få måneders almindelig brug pludselig begyndte at udvikle tyk sort røg og ikke længere virkede sikker at bruge.

Jeg reklamerede straks i Bauhaus-butikken i Odense, hvor den er købt, men de har afvist reklamationen med begrundelsen, at deres leverandør (Lope Group) forlanger produktet installeres af en autoriseret VVS-installatør.

Der er her tale om et mobilt udendørsapparat til flaskegas, der tilkobles via simple lynkoblinger (præcis som en gasgrill), og det virker som et urimeligt krav og – efter min vurdering – ikke et krav, der er hjemlet i dansk lovgivning for denne type produkt.

Bauhaus og Lope Group har aldrig fået udført en teknisk vurdering af, om der faktisk kunne være tale om en fejl ved produktet, selv om det netop er sådanne fejl, dansk købelov skal beskytte forbrugeren imod.

Da sagen her to måneder senere fortsat står uafklaret, og vi ikke har kunnet finde en løsning, er sagen nu sendt videre til Forbrugerklagenævnet via Nævnenes Hus.

Jeg opdaterer anmeldelsen, når Forbrugerklagenævnet har truffet afgørelse.

19 novembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit